Death and Life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Death and Life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gullkit
Member
Death and Life DPKsfdL
Bo | Boterham | 2
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender:
Rank:
Gullkit
BerichtOnderwerp: Death and Life   Death and Life Icon_minitimeza 4 jan 2014 - 12:51

Een sneeuwwitte poes sleepte zich moeizaam voort in de richting van de nursery. Haar buik kromp zo nu en dan in een van de pijn, haar kittens konden elk moment komen. Ze dacht nog even snel te gaan jagen, maar toen ze net weg was waren de eerste weeën begonnen. De vader van haar kittens leefde al niet meer, hij was namelijk een paar manen geleden aangevallen door een verwilderde hond toen hij de grenzen checkte. Nu had ze al die manen alleen doorgebracht, zonder iemand die haar steun gaf. Ze kreeg nu echter wat ondersteuning van een paar Warriors die al snel doorhadden wat er aan de hand was en binnen een paar minuten lag ze zwaar hijgend op haar mosnest in de nursery. "Brindlepool, Cinnamonpaw!" hoorde ze vaag in de verte een Warrior roepen. Quietvoice opende moeizaam haar ogen en keek naar de Queens die haar richting op keken. Ze hoorde snelle pootstappen de Den in komen, en voelde de volgende weeën alweer. Er werd tegen haar gepraat, maar de pijn was té hevig. Ze verloor meer bloed dan normaal was bij een bevalling. Haar eerste kit kwam ter wereld. Ze had de kracht niet meer om verder te gaan, om het schoon te likken. "Gullkit," weerklonk haar zachte stem door de nursery heen, en toen blies ze haar laatste adem uit. Quietvoice was er niet langer meer, ze had haar bevalling niet af kunnen maken en alleen maar de eerste kitten ter wereld gebracht.

De kitten lag dicht tegen haar siblings aan in de buik van haar moeder. Haar lichaam had zich de afgelopen paar moons volledig ontwikkeld en ze lag het dichtste bij de plek waar ze tussen nu en een paar minuten doorheen gezogen kon worden. Dit wist ze zelf natuurlijk nog niet, maar ze voelde hoe het onrustig werd in de baarmoeder toen er zo nu en dan wat hevige trillingen plaatsvonden. Ze hoorde vage geluiden en voelde toen een trekkend iets wat haar meetrok, weg van de warme plek en haar siblings. Ze kwam met een zachte plof terecht in een koude ruimte en haar longen deden aardig veel pijn toen ze een hap lucht nam. Een piepje verliet haar bek en ze hoorde een zachte stem. "Gullkit." Verder was er niks, alleen een hoop herrie en geroep om de kitten heen. Ze piepte nogmaals en taste in het rond, de warme vacht van haar moeder niet vindende. Ze kreeg het alleen maar kouder gezien ze niet gewassen was. De kitten rilde een paar keer en piepte vervolgens weer angstig. Ze kon niks zien, gezien haar ogen nog dicht waren.


Snowdrop - Bumblekit - Mazelock - Brokenkit - Gullkit - Cranepaw - Lakepaw - Dimkit - Nevermind - Fileze
Death and Life 552y3c
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowpaw.
StarClan
Death and Life DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank:
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Death and Life   Death and Life Icon_minitimeza 4 jan 2014 - 23:21

Willowkit lag wat te slapen in de Nursery toen een bevalling begon. Dat was iets nieuws voor haar. De meeste andere kittens moesten even de Nursery verlaten, maar Willowkit verstopte zich in een hoekje en bleef toekijken.. Onee.. zelfs Willowkit wist dat dit niet goed was. Ze liep naar de kleine kitten die Gullkit bleek te heten. De mama was dood..precies wat er ook was gebeurt bij Willowkit. Zonder siblings geboren geworden en mams stierf bij de geboorte. 'Iemand! ga hulp halen!' riep ze piepend terwijl se daar maar bewegingsloos stond..


~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:

Feather of dreams:
Terug naar boven Ga naar beneden
Goldflower
Member
Death and Life DPKsfdL
2
Actief
Goldflower
BerichtOnderwerp: Re: Death and Life   Death and Life Icon_minitimeza 4 jan 2014 - 23:26

Goldflower was de Nursery ingerend toen ze te horen kreeg dat er iets mis was met de poes die een bevalling moest verdragen. Toen zach de lapjes poes dat de mama dood was, een fractie van een seconde wist ze niet wat te doen. Maar toen zag en hoorde ze een kletsnatte kitten bang piepen en zoeken naar warmte. Goldflower was blijkbaar de enige die het idee had om de kitten te helpen. De langharige poes liep naar de kit die de gestorvene Gullkit had genoemd. 'Gullkit' herhaalde ze weer. 'Stil maar kleine Gull.' Zei ze met gerustellende zoete stem. Goldflower begeleide de kitten naar haar en likte het schoon, ze kon het veiligheid, warmte en schoonheid bieden... maar melk had ze niet. Ze likte de kit schoon en hield het warm met haar lange vacht 'Heeft hier iemand mischien melk voor de kit?' vroeg ze aardig aan de andere katten in de Nursery. 'Ga iemand zoeken met melk, vlug' zei ze aardig maar beslist.


Death and Life R1yo
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Death and Life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: