Hiya, Father! [Lionroar] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hiya, Father! [Lionroar]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardtail
Member
Hiya, Father! [Lionroar] DPKsfdL
Quinty
181
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lizardtail
BerichtOnderwerp: Hiya, Father! [Lionroar]   Hiya, Father! [Lionroar] Icon_minitimezo 19 jan 2014 - 14:08

Zachtjes lag de kleine kitten te ronken in zijn nestje in de Nusery. Het was nog vroeg op de ochtend, en bijna heel de Clan lag nog zachtjes te slapen. Het geluid van een Queen die wakker werd, en een piepende kitten had hem wakker gemaakt, dus voorzichtig opende Lizardkit zijn kleine oogjes. Een geeuw verliet zijn mondje en zijn longen werden opnieuw gevuld met verse zuurstof. Lizard knipperde even met zijn oogjes en rekte zich uit. Plots kwam Lionroar, zijn vader, de Nusery binnen gewandeld. Opgewonden sprong de kleine kitten recht en liep op zijn vader af: "Papa! Papa!" Waarschijnlijk had hij alle anderen nu wel wakker gemaakt, maar dat kon hem niets schelen. "Alles oké, papa?", vroeg het kleintje vrolijk. Zijn staart zwiepte heen en weer van opwinding; misschien kon hij Lizardkit meevragen om het camp uit te gaan. Daar wachtte hij nu al wel erg lang op, vond de kit. Hij liep in een acht-vorm rond de voor en achter poten van Lion, lichtjes gebukt.

+Lionroar


Hiya, Father! [Lionroar] PgNH0xd
"Welcome to the party. Try the punch."
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionroar
Member
Hiya, Father! [Lionroar] V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: Hiya, Father! [Lionroar]   Hiya, Father! [Lionroar] Icon_minitimezo 19 jan 2014 - 14:57Meestal had de kater, door zijn vele taken en doordat het Leaf-Fall was, weinig tijd om naar zijn familie te gaan. Hij kwam meestal pas heel laat, als de kittens al lagen te slapen en Icyrose meestal ook al. Nu had hij besloten om vroeger te komen, misschien dat hij nog even met zijn kittens kon spelen. Zachtjes stapte hij de Nursery binnen, daar trof hij een slapende Icyrose aan en vier prachtige kittens naast haar. De eerste die hem opmerkte was Lizardkit en Lionroar glimlachte breed toen de kitten op hem af kwam rennen en hem vroeg of alles oké was. "Natuurlijk gaat alles goed, Lizard!" Sprak hij vrolijk uit, hij hield zoveel van kittens en nu had hij zijn eigen kittens. En dat allemaal met Icyrose, de liefde van zijn leven. "Hoe gaat het met jou? Heb je nog veel gespeeld met je broertjes en zusjes?"


Hiya, Father! [Lionroar] DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
Hiya, Father! [Lionroar] Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardtail
Member
Hiya, Father! [Lionroar] DPKsfdL
Quinty
181
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lizardtail
BerichtOnderwerp: Re: Hiya, Father! [Lionroar]   Hiya, Father! [Lionroar] Icon_minitimedi 28 jan 2014 - 12:52

'Natuurlijk gaat alles goed, Lizard!', miauwde Lizard's vader vrolijk. 'Hoe gaat het met jou? Heb je nog veel gespeeld met je broertjes en zusjes?', vroeg hij. Lizardkit's staart zwaaide vrolijk heen en weer. "Met mij gaat alles goed, papa! En natuurlijk papa, ze zijn allemaal heel lief, net als jij, papa!", complimenteerde hij de kater. Speels zigzagde de kitten door de Nusery met twinkelende oogjes van plezier. Het was al wel een tijdje geleden dat hij Lion nog gezien had, en had veel vragen voor hem over de Clan. "Papa?", begon de jonge kitten. "Waarom leven wij eigenlijk in een... Clan?", vroeg hij nieuwsgierig. Af en toe voelde Lizardkit zich wat dom, omdat hij zo weinig wist over alles rondom het camp, dus hoopte hij dat zijn vader wat antwoorden kon geven op zijn vragen.

OOC; Papa! Papa! xD


Hiya, Father! [Lionroar] PgNH0xd
"Welcome to the party. Try the punch."
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hiya, Father! [Lionroar]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: