Blue eyes {Fadedkit} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Blue eyes {Fadedkit}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flashback
Member
Blue eyes {Fadedkit} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimedi 21 jan 2014 - 18:08

TAG >> Fadedkit
WORDS >> 194
NOTE >> X
Toen de witte kit de nursery terug in liep, draaide sommige Queens hun kop woedend naar hem om. Hij haalde er zijn schouders voor op. Hij mocht toch wel nog in de nursery komen? Of was dat verboden als hij 1 moon oud was? De flame-point kater kwam met een slide tot stilstand naast het nest waar hij de voorbij dagen had geslapen samen met zijn broer Fadedkit. Otterkit had hen jammer genoeg verlaten. Flashkit snapte niet helemaal waarom hij nu weg was. Was het zo slecht bij hen? Hij had het willen vragen aan zijn ouders, maar aan de manier waarop ze om Otterkit rouwde, zegde hem dat hij het beter maar niet vroeg. Zijn blauwe ogen zochten naar dat van zijn broer. De zachte amberkleurige rand rond zijn pupillen gaf hem rare ogen. Het zou vast wel weg gaan. Kits hadden altijd blauwe ogen als ze geboren worden en nog jong waren, werd hem eens verteld. De vraag was of Fadedkit ook een andere kleur van ogen zou krijgen? Hopelijk wel, anders was hij maar saai. Wie wilde er nu zijn hele leven hetzelfde uitzien? Daar was toch ook niks aan?
FLASHKIT
FASTER THEN LIGHT


Blue eyes {Fadedkit} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Fadedpaw
Member
Blue eyes {Fadedkit} DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender:
Rank:
Fadedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimedi 21 jan 2014 - 19:19

De kitten had zich wat verwijderd van zijn moeder, die gedroeg zich plots ook zo vreemd en hij hield niet echt van die veranderingen. Zijn blik viel op een klein groepje oudere kittens en hij keerde zijn wang snel naar het groepje toe. De 'leider' van het groepje had hem uitgedaagd en Fadedkit was dan ook gelijk in de uitdaging gestapt. Laten we het er maar op houden dat Fadedkit zich uit de buurt hield van het groepje. Een beweging vanuit zijn ooghoek trok zijn aandacht en dankbaar liet hij zijn blik afglijden naar zijn broer. Snel sprong hij overeind om er niet zo verslagen uit te zien en trippelde naar zijn broertje toe. "Hey," Mompelde hij wat norsjes en wierp een snelle blik op het groepje kittens.


Blue eyes {Fadedkit} 20uddp4
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashback
Member
Blue eyes {Fadedkit} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimewo 22 jan 2014 - 21:10

TAG >> Fadedkit
WORDS >> 171
NOTE >> X
Hij hoorde pootstappen en keek naar de bron van het geluid. Het was Fadedkit. "Hey," mompelde hij. De ogen van zijn broer keken snel naar een groep kits die wat verderop zaten te praten. Flash had ze wel eens gezien, maar hij had nog nooit tegen hen gepraat. Weinig katten die wat vroegen aan hem, hoorden zelden zijn stem. Waarom moest hij extra energie in woorden stoppen als hij toch toonde wat hij deed. Zijn naam was ook overduidelijk een afleiding van zijn doen. Flash, snel en Kit, want hij was nog een kit. Waarom had Lionbeat Fadedkit eigenlijk zo genoemd? Dat zou hij haar nog wel eens vragen. "Hey," zei hij koeltjes. Hij keek even van de groepje kittens naar zijn broer. Misschien hadden deze kits Faded gepest. "Hebben zij," hij wees met zijn roestkleurige neus naar de groep kits. "Je wat gedaan?" Hij ging zitten en sloeg zijn staart langs zijn voorpoten. Als deze kits iets met zijn broer hadden gedaan, hij ging eens iets met hen doen.
FLASHKIT
FASTER THEN LIGHT


Blue eyes {Fadedkit} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Fadedpaw
Member
Blue eyes {Fadedkit} DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender:
Rank:
Fadedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimevr 24 jan 2014 - 16:43

"Hey," Zijn broertje keerde de begroeting simpel terug en Fadedkit kneedde het mos onder zijn pootjes wat en keek toen uiteindelijk toch naar Flashkit. "Hebben zij," Zijn ogen werden even groot toen de kitten op het groepje wees en voelde zijn nekharen gevoelig prikkelen. "Je wat gedaan?" Fadedkit hief zijn kopje trots op en stak zijn borst vooruit en snoof kort. "Nee." Mompelde hij kortaf. Zijn broertje hoefde hem echt niet te 'redden' als hij dat wilde gaan doen. "Ik heb je hulp niet nodig." Mompelde hij vervolgens.


Blue eyes {Fadedkit} 20uddp4
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashback
Member
Blue eyes {Fadedkit} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimewo 5 feb 2014 - 21:37

TAG >> Fadedkit
WORDS >> 427
NOTE >> Yay, kits pesten <3
"Nee." Flashkit keek zijn broer ongelovig aan. Euhm... Hij wilde enkel helpen hoor. Als dat al niet meer toegestaan was, dan mocht hij, net als die Otterkit, weg gaan. "Ik heb je hulp niet nodig." Mompelde Faded er nog achter. Flash snoof zachtjes en keek zijn broer zo kalm mogelijk aan. Wat was dit nu weer? Wilde hij echt niet zeggen aan zijn bloedeigen broer wat er was?! Zijn snorharen trilde zachtjes en hij kon het niet laten om een boze glans in zijn ogen te tekenen, daarna draaide de jonge kit zijn kopje van zijn broer weg. Nu keek hij naar de groep oudere kits. Of dacht Fadedkit misschien dat hij het niet aan kon? Meteen voelde hij een schok door zich heen gaan. Hij was niet zwak! Wat dacht zijn broer wel niet! Een vlaag van woede voelde zijn ziel en hij stond op en trippelde weg van zijn koppige broer, naar de oudere kits. Toen zijn pootstappen waarneembaar waren voor het groepje, draaide ze hun kop naar hen toe. Flash stopte meteen bij het zien van hun goudgele ogen. Sommige hadden ook groene, andere blauwe, maar die gele vond hij de mooiste. Hij begon ongeduldig met zijn pootjes te trappelen, waardoor het leek alsof hij de aarde onder zijn klauwtjes kneedde. De grotere gestaltes zagen dit en sommige moesten een zacht, geamuseerd gesnor uitbrengen. Flash's vacht tintelde. Vonden ze dit leuk? Vonden ze dit leuk! Hij spande al zijn spieren op en maakte zich groot. "Hey, ukkie, was jij niet die broer van die Mousebrains?" Snorde één geamuseerd. Wel meteen merkte de Flame-point kater op dat het de kat met de goudgele ogen was geweest. Flash schudde zijn kopje met twee krachtige slagen van zijn kop en keek de groep met licht ontvlammende blik aan. Toen viel de stilte die Flash o zo graag had, maar deze kits duidelijk niet. "Hey! Ben je misschien doof? Of heb je veren in je oren!" Hoonde een ander met groene ogen uit. Flash's blik priemde in dat van hem en even verstijfde de kat bij het zien van de eigenaardige ogen. 'Goed' Dacht Fklash bij zichzelf. "Ik zal maar niet beginnen over jouw gebreken, anders zijn we morgen nog niet klaar," De kat met de goudgele ogen snorde geamuseerd. "En jij," hij richte zich tot deze kat. "Moet even je grote bakkes dicht houden, leer eerst eens praten, dan zien we nog verder," Even kon de jonge kit een zachte lach niet onderdrukken. Zijn mondhoeken krulde zich op bij het zien van de gespannen gezichten.  
FLASHKIT
FASTER THEN LIGHT


Blue eyes {Fadedkit} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Fadedpaw
Member
Blue eyes {Fadedkit} DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender:
Rank:
Fadedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimedo 6 feb 2014 - 13:58

De flamepoint kitten bleef zijn broertje aankijken en toen hij een boze blik in zijn ogen zat, trok hij wat arrogant met zijn oortjes. Het maakte hem niets uit, hij hoefde niet gered te worden door zijn broertje. Maar toen Flashkit opstond en naar het groepje liep, sprongen zijn haren overeind. Nee! Zo stond zijn broertje daar, te praten met het groepje en toen de stilte viel, rende Fadedkit naar het groepje toe, zijn blauwe ogen stonden woedend gericht op zijn broertje. "Moet even je grote bakkes dicht houden, leer eerst eens praten, dan zien we nog verder," Een zachte grom ontstond in zijn keel en hij drukte zijn oren tegen zijn nek. "Ik zei," Siste hij nadat hij Flashkit een flinke por op zijn schouders had gegeven. Oh, wat was deze kitten toch eigenwijs! "dat ik je hulp niet nodig had!" Spuugde hij vervolgens en negeerde de aanwezigheid van de andere kittens. Die mochten van hem nu dood neervallen en naar StarClan vliegen, maar Flashkit.. oh die kreeg nog wel eens te horen wat hij nu dacht. "Denk je dat ik te zwak ben om mijn eigen zaken te regelen?" Gromde hij nog tegen zijn broertje en zijn staart werd twee keer zo dik. "Je hoeft niet voor me op te komen als je dat denkt."


Blue eyes {Fadedkit} 20uddp4
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashback
Member
Blue eyes {Fadedkit} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimedi 11 feb 2014 - 21:10

TAG >> Fadedkit
WORDS >> 348
NOTE >> x
Gegrom reikte tot zijn oorschelp en even kon Flash het niet laten om een voldaan gezicht te trekken. Nu ging zijn broertje voor zichzelf opkomen en... "Ik zei," De kater gaf hem een slag tegen zijn schouder, waardoor de kleine flame-point even zijn gewicht verloor. "dat ik je hulp niet nodig had!" Flashkit draaide zijn kop naar zijn broer en vond al snel terug zijn evenwichtige zit terug. "Denk je dat ik te zwak ben om mijn eigen zaken te regelen?" Met afschuw zag de kit dat zijn broer zijn staart dik zette. "Je hoeft niet voor me op te komen als je dat denkt." Flashkit snoof en had een kille, bijna ijzige blik in zijn blauw-ambere ogen. "Denk je echt dat alles om jouw draait?" Siste hij naar de kleine kater. Hij bleef de blik van zijn broer vasthouden. "Hey, ukkie, je kan ons niks zeggen, wij worden Apprentices! Terwijl jullie hier vast zitten!" Een zwaar gelach bulderde door de Nursery. Wel meteen draaide Flashkit zijn kop naar de kater om. Die goudgele ogen. Hij bleef kalm, maar toch boos naar de kits kijken. "Och en jij denkt dat Everstar zo'n kittens toe zal laten te trainen?" Snorde hij. "Wat is er mis met ons! Wij zijn tenminste niet zo dom!" Riep één met blauwe ogen. "Wel ten eerste zijn jullie kits van nog geen moon aan het pesten, wij weten best wel dat het nog even zal duren. Daarvoor hebben we jullie hulp niet nodig. Het is niet omdat jullie zo dom waren, dat ik dat ook ben. Ten tweede moet je eerst eens de definitie van ukkie en Mousebrains vragen, ik denk dat er da wel vrij duidelijk jullie naam uit de bek van de warriors zal vliegen. En ten derde, jullie kunnen niet eens zonder elkaar. Wat voor warriors zijn jullie? Gaan jullie samen op jacht zo op elkaar gepakt. Ik wed dat de eekhoorns van Thunderclan je zelf zouden horen!" Grinnikte hij naar hen. Een voldane blik vulde zijn ogen. Hij had gelijk en dat wisten de kits maar al te goed.
FLASHKIT
FASTER THEN LIGHT


Blue eyes {Fadedkit} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Fadedpaw
Member
Blue eyes {Fadedkit} DPKsfdL
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender:
Rank:
Fadedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimevr 28 feb 2014 - 20:24

"Denk je echt dat alles om jouw draait?" Een zachte grom kwam uit zijn keel toen Flashkit zijn blik ontmoette en zich vervolgens weer tot de Apprentices richtte. Waarom stopte hij niet gewoon nu? Toen Flashkit was uitgepraat kon Fadedkit het niet meer inhouden. Wat dacht zijn broertje wel niet? Hij had nooit om hulp gevraagd en nu dacht hij dat hij o zo stoer was. "Flash, houd nu op of.." Zijn pootjes trilden van woede en hij keek woedend naar de grond.


Blue eyes {Fadedkit} 20uddp4
Terug naar boven Ga naar beneden
Flashback
Member
Blue eyes {Fadedkit} Tenor
NIET emma lol
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flashback
BerichtOnderwerp: Re: Blue eyes {Fadedkit}   Blue eyes {Fadedkit} Icon_minitimema 7 apr 2014 - 9:36

TAG >> Fadedkit
WORDS >> 147
NOTE >> x
 "Flash, houd nu op of.." De stem van zijn broer trok zijn aandacht en hij keek vanuit zijn ooghoek naar Fadedkit. Een grijns reikte van oor tot oor toen hij zag hoeveel hij de kit ergerde. Missie volbracht. Hij moest ze nu nog enkel op hun plaatst zetten, moest niet zo moeilijk zijn, want dat had hij al bij dat groepje gedaan. Hij draaide zijn kop naar de kit, zijn amber blik glom voldaan van trots. "Of wat?" Zei hij op een spottende toon. De kit kneep zijn ogen tot er nog maar een glimp oranje vantussen zijn oogleden gleed. Hij snoof eens afkeurend en draaide zich om. "Je bent zielig," besloot hij vervolgens waarna hij met hoge passen verder liep. Hij keek het groepje even scherp aan voordat hij wegglipte van hun zicht. Een grijns liep van zijn lippen, ja, hij vond dat wel leuk.
FLASHKIT
FASTER THEN LIGHT


Blue eyes {Fadedkit} 8iTcPRcf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Blue eyes {Fadedkit}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: