Get the creep ~Fierceshot 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Get the creep ~Fierceshot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Get the creep ~Fierceshot DPKsfdL
As' (Also called Assie, Gen, badass, psychopath, suicide room and dramaqueen >D)
2034
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Slenderstep
BerichtOnderwerp: Get the creep ~Fierceshot   Get the creep ~Fierceshot Icon_minitimema 3 feb 2014 - 20:07

Haar roze kussentjes tripten vrolijk door het woud. Tik tak tik tak ging het ritmische gezang van haar kussentjes en de dennennaalden op de grond verder. Tot diep in het bos waar ze dacht niemand aan te treffen. Maar zelfs hier bleef het zachte getik door gaan. Als een schaduw in de duisternis verschool ze zich dan ook in de diepe schaduwen. Bij elke tik en elke tak ergerde ze zich aan het geluid die ze zelf produceerde. Tot op een moment ze het ritme beu gehoord was ging ze liggen in de dennennaalden met haar poten in de lucht. Ze inspecteerde haar eeltkussentjes die al zwart geworden waren in plaats van hu vertrouwde roze kleur. Ze vond het wel zo aangenaam toen alles van haar lichaam dezelfde kleur had. Dus waarom zou ze er gek van worden. In plaats van nog een eind verder te wandelen als wat ze eerst van plan was klom ze moeizaam één van de dennenbomen in. Hier en daar waren wat natte plekken die ervoor zorgden dat ze uitgleed. Maar moedig deed ze verder. Totdat ze de eerste tak bereikt had. Haar vacht viel bijzonder weinig op hier in het donkere bos. En dat was ook gelijk een reden waarom dit haar lievelingsgebied was. De kleine apprentice hoorde geluid van verderop naderen. Toen ze haar bekende schrikduik wilde plegen viel ze te pletter op één of andere watervogel. Het dier krijste nog even voor ze het met een te harde klap in de keel dood sloeg. Ze hield het diertje even in haar poten hangen. Ze schudde met zijn kopje maar er kwam geen beweging meer in. De kleine Slenderpaw liep er daarna maar mee richting het kleine moeras poeltje verderop. Ze liet het jonge diertje te water die daarna door een groot roofdier uit het water opgeschept werd en vervolgens verteerd werd. Slender zag nog net het dier zijn angstaanjagende ogen onder water verdwijnen. Terwijl haar staart de lucht in ging en haar nek- en rugharen overeind gingen staan tripte ze weer het dennenbos in met een grote valse lach om haar snuit heen. Ze likte hierbij haar lippen af en verschool zich vervolgens in één of andere prikkelige struik. Wachtend op haar eerste slachtoffer.

~Moet even inkomen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Get the creep ~Fierceshot DPKsfdL
Sacha
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Fierceshot
BerichtOnderwerp: Re: Get the creep ~Fierceshot   Get the creep ~Fierceshot Icon_minitimedi 4 feb 2014 - 15:50

Met een rustige tred struinde de jonge warrior door het Pinewood, de prooi was schaars deze leafbare en dat was duidelijk te merken. De koude wind trok door het lichaam van de rosse poes, het was een strenge winter. Strenger dan vorige jaar, of tenminste dat was haar verteld. Fierceshot herinnerde zich de vorige leafbares niet. Het was voor haar al bijna een schok de eerste sneeuwvlokjes neer te zien dalen, dat witte spul herinnerde ze zich maar vaag van vroeger. Het maakte ook niet veel uit, want ze had er nu al een ontzettende hekel aan. Ze had zo het vermoeden, dat ze in vorige jaren de sneeuw geweldig had gevonden. Wat zo'n ongeluk wel niet met je kon doen.. De voorheen altijd zo vrolijke kat - anderen vertelden haar altijd dat ze vroeger heel opgewekt was geweest - was nu veranderd in een nors, depressief beest. En het zag er niet naar uit, dat dit nog zou veranderen. Dan moest er wel een wonder gebeuren. Een zachte zucht verliet haar mond, terwijl ze nors verder stapte. De dennennaalden prikten in haar pootkussentjes, maar dat was ze onderhand al zo gewend dat ze er geen aandacht meer aan besteedden. De geur van prooi deed haar tot stilstand komen. Muis, wisten haar instincten te vertellen. De poes spitste haar oren, haar doelwit bevond zich slechts enkele meters verderop. Op haar hoede sloop ze dichterbij, haar lichaam laag houdend. Tot ze het kleine beest in zicht kreeg en met een soepele sprong en een klap van haar poot, een einde maakte aan het leven van het dier. Maar dit was nog lang niet genoeg om de Clan te voedden, dat was zeker. Dus zette de slank gebouwde warrior het weer op een lopen, haar zintuigen alert op de aanwezigheid van prooi. Maar de enige geur die haar neus binnendrong was die van een andere ShadowClanner, ze kon de naam van de kat er niet bij plaatsen. Maar merkte wel op dat deze hoogstwaarschijnlijk verstopt zat, haar ogen gleden langs de omgeving. Zonder succes.


Get the creep ~Fierceshot Zl4rco
Leather - Aragon - Skewpaw - Styx - Dawnkit - Fierceshot - Daydreamer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Get the creep ~Fierceshot DPKsfdL
As' (Also called Assie, Gen, badass, psychopath, suicide room and dramaqueen >D)
2034
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Slenderstep
BerichtOnderwerp: Re: Get the creep ~Fierceshot   Get the creep ~Fierceshot Icon_minitimewo 5 feb 2014 - 17:49

~Zal het later (moeten) afmaken, weinig tijd

De kleine leerling haar spieren spanden zich op. Nu ze op haar hoogtepunt stond mocht niets verkeerds lopen in haar ogen. Geen takje die kraakte, geen blad die ritselde, haar ademhaling zacht genoeg om niet gehoord of gezien te worden, het waren dingen waar ze even zichzelf op getraind had vroeger, en haar veel tijd kostten, maar nou ze het allemaal onder de knie had was er geen geluid die haar verraadde. Enkele naalden hoorde ze in de verte kraken. Haar zwarte ogen spiedden door de struik heen. Een flits maakte het uiterlijk van een mede clangenoot duidelijk. Maar de geuren die haar kant uitkwamen vertelden meer. Ze zag de kat nog net iets slaan. Toen sprong die de lucht in en leek iets te hebben gevangen. Slenderpaw hield het hele tafereel in de gaten vanuit een lage en ongemakkelijke positie. Toen de kat; blijkbaar een wit- beige kat haar buurt uit kwam spanden al haar spieren weer terug op. Zodra de kat dicht genoeg en voorbij was sprong ze op haar rug en riep. Slender bulderde van het lachen waarbij ze op haar rug in het dennennaalden bed terecht kwam. Haar wit buikje was voor nu even heel zichtbaar maar deze keer stoorde ze zich er niet aan. Ze riep zichzelf weer tot orde en keek de clangenoot zacht in de ogen met een scheef lachje op haar snoet. Ze ging tot naast de kat gaan staan. "Slenderpaw, tot uw dienst." Haar staart wipte tevreden op en neer de lucht in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Get the creep ~Fierceshot
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: