A cold morning breeze {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A cold morning breeze {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deadfoot
Member
A cold morning breeze {Open} DPKsfdL
Daan
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: The age of 21 moons
Gender:
Rank:
Deadfoot
BerichtOnderwerp: A cold morning breeze {Open}   A cold morning breeze {Open} Icon_minitimewo 19 feb 2014 - 9:54

De nachtzwarte kater knikte naar wat andere katten die er al vroeg op uit bleken te zijn. De sneeuw knarste onder zijn poten en lieten een heel spoor achter in de sneeuw. Hij keek naar achteren en zag dat zijn spoor duidelijk te zien was in vergeleken met die van andere, gezien er een kromme poot in het spoor zat, zijn linkervoorpoot. Hij snoof een keertje en draaide zich toen om, om vervolgens weer verder te stappen en door de tunnel van het kamp te gaan. Hij kwam uiteindelijk in het territorium naar buiten, waar het al even besneeuwd was als in het kamp zelf. Dit kon nog wel eens een zware Leafbare worden, zeker tijdens de dooi. Hij liet zijn ogen over de uitgebreide heide gaan en sprong in het lange gras. Met snelle passen trippelde de kater verder. Een koude morgenbries kwam de kater tegemoet en liet wat sneeuw in zijn gezicht dwarrelen. Hij schudde zijn kop zachtjes en liep weer verder. Hier lag wat meer sneeuw, hij kwam er tot zijn borst in de staan. De kater ploeterde zich voort door de dikke laag sneeuw heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A cold morning breeze {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: