Build walls so high no one could climb it .. [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Build walls so high no one could climb it .. [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Otterflight
StarClan
Build walls so high no one could climb it .. [Open] DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Build walls so high no one could climb it .. [Open]   Build walls so high no one could climb it .. [Open] Icon_minitimedo 20 feb 2014 - 10:07

Haastige passen brachten haar door de sneeuw heen. Haar kop hield ze laag om meer snelheid te maken terwijl ze zocht naar prooi. Wat was er aan de hand ? Snel bracht ze haar tempo terug tot een wandelpas. Waar was ze mee bezig vroeg ze zichzelf af waarna ze haar kop schudde en ging zitten.
De geluiden om haar heen verstomden waarna ze om zich heen keek waar ze naartoe gerend was. Hier buiten het kamp was moeilijk niet te luisteren naar geluiden. In het kamp klonk niet anders maar hier, buiten het kamp was het stil. Ze sloot haar amberen ogen en zuchtte diep. De zorg voor haar jongere zusje was geen last maar wel intensief. Haar staart bewoog kort nadat ze die voor haar poten neerlegde. Ze hoopte eigenlijk een vriend te maken met wie ze de zorgen kon delen. Maar of ze zo snel een vriend kon maken liet ze in het midden. Wat voor een kat wilde nu een poes die zorgen droeg voor een jongere kit ? Waarschijnlijk geen enkele kat. Ze opende haar ogen weer en keek omhoog en prevelde zacht voor zich uit "Starclan, please show me the light".
Terug naar boven Ga naar beneden
Brightsoul
Member
Build walls so high no one could climb it .. [Open] DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Brightsoul
BerichtOnderwerp: Re: Build walls so high no one could climb it .. [Open]   Build walls so high no one could climb it .. [Open] Icon_minitimedo 20 feb 2014 - 18:33

Snel klom Brightsoul over de boomstam en sprintte achter de muis aan die zo snel mogelijk rende om uit haar klauwen te blijven. De tong van Brightsoul stak uit van concentratie en inspanning. Snel rende ze op de boomstam af en sprong erop. Vervolgens zette ze zichzelf af met haar achter poten en sprong bovenop de muis. ''Hebbes.'' Zei ze triomfantelijk. Deze zou ze zo terug brengen naar the camp. Brightsoul liep langzaam terug naar the camp. Het was erg stil. Ineens zag ze een kat zitten. Eerst wist ze niet wie het was en wou ze zichzelf dreigend opstellen tot ze zag dat het haar clangenote was. Verbaasd keek Brightsoul op wat Otterflight hier deed. Ze legde haar muis voor zich neer en ging naast haar zitten. ''Hey Otterflight, alles goed?'' Sprak Brightsoul met een nogal rustgevende stem voor haar doen.


Build walls so high no one could climb it .. [Open] 10d75at
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
Build walls so high no one could climb it .. [Open] DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: Build walls so high no one could climb it .. [Open]   Build walls so high no one could climb it .. [Open] Icon_minitimedo 20 feb 2014 - 21:44

Verschrikt schoot de poes overeind bij het horen van een stem. De geur van prooi bracht haar al snel bij zinnen waarna ze zich omdraaide met fonkelende ogen. Daar achter haar stond Brightsoul. Ze zuchtte opgelucht, blij dat het geen andere Clan kat was die daar stond. Even snel as de agressie gekomen was op haar gezicht verdween deze ook weer. "I'm sorry for my response. I didn't heard you coming Brightsou" miauwde ze verontschuldigend. Blijkbaar stond het van haar gezicht te lezen dat ze zorgen met zich mee torste waarna ze zuchtend weer ging zitten naast Brightsoul. Hoe kon ze andere katten nu vertellen over de zorgen die ze droeg voor haar zusje Missingkit? Kort voor een seconde was er droefheid van haar gezicht te lezen waarna ze ook die emotie snel wegjaagde de grond in. "I see you have been Lucky with hunting?" zei ze waarna ze naar de muis keek. Haar maag knorde zacht bij de gedachte aan voedsel. Door de Leafbare was het al moeilijk voedsel te vangen en als er wat gevangen werd dan werd dat aan de Elders en de Kits gegeven wat ze goed begreep maar toch voelde ze de knagende honger zich meester van haar maken. Het enige wat haar ervan weerhield was de Warrior Code. Elders en Kits eerst.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Build walls so high no one could climb it .. [Open]   Build walls so high no one could climb it .. [Open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Build walls so high no one could climb it .. [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: