Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Catching snowflakes [Leafstorm + kittens]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blithesoul
Member
Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank:
Blithesoul
BerichtOnderwerp: Catching snowflakes [Leafstorm + kittens]   Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] Icon_minitimezo 2 maa 2014 - 11:04

Een koude rilling ging door de lange vacht van de Windclan kater. Hij was net klaar van de jacht, en voor het eerst in tijden had hij een konijn weten te vangen. Niet dat het diertje er erg goed uit zag, het was nogal mager en veel viel er niet aan te eten. Rustig trippelde hij in de richting van de prooistapel, toen hij zich bedacht dat hij misschien beter het konijn naar zijn geliefde Leafstorm kon brengen met haar kittens. Blithesoul tilde vervolgens het diertje terug op bij zijn nekvel en liep naar de Nusery. Daar kon hij al snel de witte vacht van Leafstorm herkennen. Rustig ging hij op haar af en liet het konijn vallen. 'Hey Leafstorm' begon hij zachtjes. 'Ik dacht dat je wel honger zou hebben' miauwde hij dan terwijl zijn blik naar het konijn gleed. Vervolgens keek hij de kittens aan raakte zachtjes hun vacht aan waarna Blithesoul ging zitten zonder de kittens uit het oog te verliezen.


Softcream | Snowrose | Oddeye | Blithesoul | James | Glidingpaw | Kestrelpaw | Cinderflame | Whisperkit
Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] Blithesoul
"Run your fingers through my soul. For once, just once, feel exactly what I feel, believe what I believe, perceive as I perceive, look, experience, examine, and for once; just once, understand."
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: Catching snowflakes [Leafstorm + kittens]   Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] Icon_minitimezo 2 maa 2014 - 12:45

Ze was bezig met het wassen van haar nestje kittens. Ze glimlachte teder en legde Fadingkit weer terug bij haar buik, gezien dat de laatste was geweest. Hierna legde ze haar kop op haar poten en zuchtte een keer. Het leven was veranderd, zeker na die aanvaring met Graystripe. Ze had het gevoel dat die gevoelens voor hem nu eindelijk weg waren gezakt, en dat was ook de reden dat ze de komende Gathering niet ging joinen, ze wilde hem gewoon niet onder ogen komen. Ze glimlachte toen de kittens wat heen en weer woelden in haar vacht een keek op bij het horen van pootstappen. 'Hey Leafstorm' miauwde de kater zacht. 'Ik dacht dat je wel honger zou hebben' Ze glimlachte toen ze het konijn zag liggen voor haar nest. "Bedankt Blithe.." zei ze en gaf hem een kopje, waarna ze zich richtte tot het konijn en begon te eten.


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Icepaw,
Member
Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] DPKsfdL
Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Icepaw,
BerichtOnderwerp: Re: Catching snowflakes [Leafstorm + kittens]   Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] Icon_minitimezo 2 maa 2014 - 16:12

Icekit lag vredig opgekruld tegen de sneeuwwitte buik van haar moeder. Buiten de nursery was het koud, maar als ze rustig tegen Leafstorm lag, kon ze de winter even gewoon vergeten. Ze voelde een poot tegen haar vacht strijken, en kneep haar ogen nog net iets dichter. "Hey Leafstorm", Icekit herkende de stem van Blithesoul, haar vader. De witte poes spitste haar donkergrijze oortjes om het gesprek tussen haar ouders goed te kunnen volgen. Ze hief haar kopje. "Dag papa",


Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] 25ism7k
Catching snowflakes [Leafstorm + kittens] Wzw1
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Catching snowflakes [Leafstorm + kittens]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: