Jihoa! snake! ow.. (&Lizardkit) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Jihoa! snake! ow.. (&Lizardkit)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Willowpaw.
StarClan
Jihoa! snake! ow.. (&Lizardkit) DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank: Apprentice
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Jihoa! snake! ow.. (&Lizardkit)   Jihoa! snake! ow.. (&Lizardkit) Icon_minitimevr 7 maa 2014 - 21:43~Willowkit~
De kleine zilver-gestreepte kitten strekte zich traagjes uit, een geeuwtje kon haar vlug en geruisloos ontsnappen.. Nou ja, nu ook weer niet zo geruisloos.

Haar harde gegeeuw weerkaatste hol tegen de wanden van de Nursery terwijl Willowkit haar nageltjes in de grond pinden en haar achterhand met lichtjes zwaaiende staart naar achteren strekten.

'Goedemorgen' mompelde ze tegen niemand speciaal, waarna ze traagjes nog met betraande dikke moeie ogen naar de uitgang van de Nursery trippelde. Nou ja, weer een ijskoude dag natuurlijk!

zolang je nog binnen in de Nursery bleef had je het lekkerwarm, als je buiten stapte -het kamp in- had je het ijskoud tot op het bot. En als je dan naar buiten ging! zo die snijdende koude winterwind in! nee, dan vroos je gewoonweg dood.

Winter.. bwa. Willowkit vond het maar iets.. eu.. nou ja.. kouds?!
Maar het was wel haar eerste winter met die eerste grappige knarpende sneeuw! dat rare spul! dat vond Willowkitje wel tof hoor!

Geeuwend en met een grinnik glimlachje om haar lippen liep Willow de Nursery weer binnen,  en ze stootte ergens met haar pootjes tegen aan. Heu??? 'Whaa Snake!' gilde Willowkit. Een slaaang! doodsbang kroop Willowkit achteruit terwijl ze naar het ding keek, het bewoog wel weinig voor en slang seg.. Maar als er iéts was waar Willowkit doodsbang voor was? Dan waren het wel slangen!

Willowkit zonk ineen en kroop naar "de slang" toe. 'Dood aan de slaaaang!' schreeuwde ze terwijl ze zich op "de slang storte" bam! maar wacht.. dat was geen slang?! 'Heu..!' geschrokken hapte Willowkit naar adem.. 'Ow..'~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:
 

Feather of dreams:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jihoa! snake! ow.. (&Lizardkit)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: