As a pirate~Willowkit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 As a pirate~Willowkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lavenderfeather
Member
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank:
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimeza 8 maa 2014 - 23:10


De roodharige abesijn kwam net terug van zijn iets te lange wandeltocht. Ondanks dat hij best open stond voor nieuwe vriendschappen, voelde hij er niet vertrouwd bij. Misschien kwam het omdat hij zich toen op andermans territorium bevond door niet op te letten waar hij heen ging? Of misschien omdat hij niemand had leren kennen? Maar hij was blij dat hij terug was. Terug op zijn eigen vertrouwde territorium. En hoewel de kater best honger had gekregen van een hele dag geen eten, nam hij nu ook niet veel moeite om recht te staan uit de den en op jacht te gaan. Meer moeite om in het kamp rond de dolen nam hij bij deze wel. En dus rekte de kater zich uit, kwam ietwat voorzichtig de den uit, waarbij hij zijn blik op de nursery liet vallen. Het was best een tijd geleden dat de warrior met één van de queens of hun jongen gesproken had. En hoewel er weinig te beleven viel, bleef hij het een aangename plaats vinden. Niet alleen vanwege de herinneringen die terug boven kwamen, maar om nog eens de miniaturen van de toekomstige warriors te beschouwen. En dus plaatste de rode abbesijn zijn eerste poten in het hol waarbij de rest van zijn lichaam gauw volgde. Vervolgens liet hij zijn blik over de kits en hun moeders vallen. Eén van de kits, die blijkbaar de slaap nog niet gevat had, trok zijn aandacht. Lavenderfeather vervolgde zijn weg tot hij vlakbij de kit kwam, waar hij; om de kit niet aan het schrikken te brengen; zijn lichaam op gelijke hoogte stelde door op de grond te gaan liggen. Lavenderfeather keek de jonge kit vriendelijk aan waarbij hij op een fluisterende stem sprak: "Kun jij soms de slaap niet vatten meid?" Lavender's poot ging over die van de kit gaan liggen waarbij zijn poot de kit warm hield.

~Had beter moeten weten ;s sorry voor het flutje


As a pirate~Willowkit AGKyyCm
Feather of the dawn:
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowpaw.
StarClan
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank:
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimezo 9 maa 2014 - 17:55
Willowkit lag met haar pootjes voor zich uitgesprekt naar de andere te kijken, degene die wel konden slapen. Elke kit die hier lag lag gezellig bij hun broertjes en zusjes of bij hun moeder. Zelf lag Willowkit alleen, te mokken. Haar mama was gestorven bij haar geboorte, en zusjes of broertjes had ze dan ook nooit gekregen. 'Grrr' mopperde de zilvergestreepte kitten terwijl ze zich omdraaide en op haar rug ging liggen, starend naar het plafond van de Nursery.

Het getik van poten hield haar opkijken, snel draaide Willowkit zich weer op haar buikje en sloot haar ogen alsof haar leven ervan afhing, ze trilde wat van de inspanning van dat "ogen zo hard mogenlijk dichtknijpen, anders merkt hij dat ik nog niet slaap!" En nou ja, Willowkit zou bijna leerling worden.. dan zou een berisping niet echt handig zijn!

'ik slaap ik slaap ik slaap' iemand had haar wijsgemaakt dat je zolang dat je "ik slaap" bleef zeggen, dat de anderen dan ook dachten dat je sliep.
'Ik slaap ik slaap ik slaap ik.. ' de kater stond nu vlakbij en kwam echt naar haar toe. O o!
'ik slaap ik slaap' kort en "geniepig", dus niet zo geniepig, deed de kitten één van haar ogen en bespiede de kat. 'Ik slaap ik..'

"Kun jij soms de slaap niet vatten meid?" Damn! hij had haar door 'ik slaap.. ik .. nee eigenlijk niet' zei ze met een wrang glimlachje. Kortjes bibberde de kleine kit -ja, ze was erg klein voor een kit van 6 maanen. Door die bevalling he, zag ze er nog maar uit als een kit van een maantje of 3.-.
Wat was de winter koud! overal was de grond bedekt met da witte rare spul als je het kamp uitkwam.. Heus niet dat Willowkit dat al eens geprobeert had.. haha.

De kater legde een een poot over haar heen, Willow keek de warrior aan en waagde maar eens een gok. 'Hoelang ben jij al Warrior?' vroeg ze met twinkelende helblauwe oogjes.
Ze kon niet wachten totdat ze eindelijk zelf warrior ging zijn. Spannend!
~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:

Feather of dreams:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderfeather
Member
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank:
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimezo 9 maa 2014 - 21:58

'ik slaap.. ik .. nee eigenlijk niet' was het antwoord van de jonge poes aan zijn poten. Lavenderfeather lachte geniepig maar liefjes. Uiteindelijk gaf de kit hem gewonnen. Lavenders poot streek over het kopje van de kleine poes heen. "Dat was leuk geprobeerd. Maar ik verklik je niet hoor." Met een knipoogje sloot hij deze zin af. De jonge kit wekte een glimlachje bij de kater op. Hij kon haar onmogelijk zijn antwoord onthouden, dus begon hij; op haar vraag; het aantal manen te tellen. "Dat is een hele poos geleden. Om precies te zijn zijn dit 16 manen." Lavender keek de jonge poes met een lief glimlachje aan. "Maar dat wordt jij op een dag ook. Jij zult vast een sterke meid worden waar je ouders, de clan, en zelfs starclan trots op zullen zijn. Als je maar in jezelf blijft geloven. Wat denk je van een verhaaltje? Lijkt dit je fijn." Nog steeds sprak de kater op een gedempte toon, niet alleen om de kit geen schrik aan te jagen, mede om de nestgenootjes niet te wekken, en door het feit dat de kater zelden een luide stem gebruikt. Zijn ouders hadden het hem wellicht geleerd, maar na verloop van tijd is dit weer beginnen afzwakken waardoor je Lavender zelden een luide stem hoort gebruiken. En wellicht komt dit ook mede door zijn zachte karakter. Maar zeker weten deed hij niet.


As a pirate~Willowkit AGKyyCm
Feather of the dawn:
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowpaw.
StarClan
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank:
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimedi 11 maa 2014 - 19:53Met een lief glimlachje keek de tabby warrior kater Willowkit aan. "Maar dat wordt jij op een dag ook. Jij zult vast een sterke meid worden waar je ouders, de clan, en zelfs starclan trots op zullen zijn. Als je maar in jezelf blijft geloven. Wat denk je van een verhaaltje? Lijkt dit je fijn." Willowkit straalde bijna en keek hem met hopende ijsblauwe ogen aan. 'Iedereen zal trots op me zijn!' zei ze met een lief en dappere enthousiaste glimlach 'Ik ga mijn clan beschermen en vechten tegen grote booze poesies!' zei ze terwijl ze met opgestoken kin opmhoog keek, ze ging een warrior worden!

'Verhaaltje? jaaha!' fluisterde Willowkit enthousiast terug terwijl ze hem een vriendelijk en bedankend likje gaf op zijn poot. 'Verhaaltje!' zei ze motiverend terwijl ze op haar rugje ging liggen, nu kon ze als ze recht omhoog keek naar de kater kijken zonder moeite te moeten doen, zo kon ze wel eeuwig liggen.

-natuurlijk speelt dit nog altijd af terwijl Willowkit (nu paw..) nog kit is, dit speelt zich een week af voor de ceremonie.
~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:

Feather of dreams:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderfeather
Member
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank:
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimeza 15 maa 2014 - 0:18

De kater lachte teder. Zijn staart wiegde zachtjes heen en weer over de grond als hij de jonge kit aankeek. Hij grinnikte bij de woorden die ze gebruikte. Het was ieder kit's droom om de clan te beschermen. Zo bleek. Maar eens je warrior geworden was moest je deze droom nog in je achterhoofd houden om de clan pas echt goed te dienen. Zelf was hij deze ambitie al wat verloren maar zou hij nog steeds de clan dienen tot het einde van zijn tijden. Hij was tenslotte trots op zijn clan en de leiders. Evenals hun leden, waar hij zelf toe behoorde. Lavender grinnikte.

Hij wende zijn blik weer op de kit waarbij hij vluchtig een verhaaltje voor de jonge poes bedacht. "Er was eens... Een jonge poes. Een kit om precies te zijn. En deze kit had grootse dromen. Maar de wereld lachten haar uit. Ze vonden haar gek. Een kit hoorde zo'n grootse dromen niet te hebben. Maar de kit was vastberaden. En op een dag, besloot de kit om haar dromen waarheid te maken. De kit wilde heel graag leren vliegen. De vrijheid van een vogel door haar lichaam voelen. En hoewel velen haar tot die dag bleven uitlachen en waarschuwen, zette deze jonge poes door. En zo klom de poes een boom in. Alle clanleden verzamelden zich rond de wilg waar de poes zich bevond. Velen vreesden voor haar leven, maar dapper zette de poes door. En zo klom ze tot de top van de boom waar de kit uitzicht kreeg over de clan in zijn volle pracht en glorie. En wat toen gebeurde, zou niemand meer vergeten. De kit besloot om te springen. Veel katten schrokken of renden weg. Maar wat men niooit ging verwachtten, werd waarheid. De kit raakte net niet de grond met haar pootjes. Neen. De kit bleef zweven dankzij de zegen van Starclan. En zo werd de kit niet langer meer gepest. Velen hadden respect voor de kit die de toepasselijke naam "marvelkit" toegewezen kreeg. En zo had de clan een nieuwe held." Lavenderfeather keek de jonge poes teder aan. "Vond je dit een mooi verhaaltje?" Voorzichtig rolde hij zijn staart rond de poes haar lichaam heen en lachte naar haar.

~Zo flut


As a pirate~Willowkit AGKyyCm
Feather of the dawn:
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowpaw.
StarClan
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank:
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimezo 16 maa 2014 - 18:50Willowkit keek hem met grote nieuwsgierige oogjes aan en fokuste met haar cyaanblauwe kijkers op zijn kijkers, wachtend op het verhaaltje. eindelijk begon hij, en zij luisterde met ingehoude adem. "Er was eens... Een jonge poes. Een kit om precies te zijn. En deze kit had grootse dromen. Maar de wereld lachten haar uit. Ze vonden haar gek. Een kit hoorde zo'n grootse dromen niet te hebben. Maar de kit was vastberaden. En op een dag, besloot de kit om haar dromen waarheid te maken. De kit wilde heel graag leren vliegen. De vrijheid van een vogel door haar lichaam voelen. En hoewel velen haar tot die dag bleven uitlachen en waarschuwen, zette deze jonge poes door. En zo klom de poes een boom in. Alle clanleden verzamelden zich rond de wilg waar de poes zich bevond. Velen vreesden voor haar leven, maar dapper zette de poes door. En zo klom ze tot de top van de boom waar de kit uitzicht kreeg over de clan in zijn volle pracht en glorie. En wat toen gebeurde, zou niemand meer vergeten. De kit besloot om te springen. Veel katten schrokken of renden weg. Maar wat men niooit ging verwachtten, werd waarheid. De kit raakte net niet de grond met haar pootjes. Neen. De kit bleef zweven dankzij de zegen van Starclan. En zo werd de kit niet langer meer gepest. Velen hadden respect voor de kit die de toepasselijke naam "marvelkit" toegewezen kreeg. En zo had de clan een nieuwe held." Lavenderfeather keek de jonge poes teder aan, Willowkit haalde eindelijk weer adem en keek hem glunderend aan.

"Vond je dit een mooi verhaaltje?" Voorzichtig rolde hij zijn staart rond de poes haar lichaam heen en lachte naar haar, zij lachte harstochelijk terug. 'Ik vond het prachtig!' fluisterde ze opgewonden in de hemel. 'Zal ik ook ooit kunnen vliegen?' vroeg ze ingehouden. Ze wist wel dat ze het niet zou kunnen, maar je weet nooit. Ze was gewoon in de ban van het verhaaltje. 'Zou ik ooit een prachtige suppergoede warrior worden? En de clan redden?' vroeg ze daarna ook. Dat was een net iets realistishere vraag waar ze het antwoord nog niet van wist.
~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:

Feather of dreams:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderfeather
Member
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank:
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimedi 18 maa 2014 - 23:41

Lavenderfeather bloosde zachtjes. De blos op zijn wangen bleef. Totdat de kater beslistte om zijn ene poot over z'n andere te kruisen. Hij lachtte zacht; om de slapende kits niet wakker te maken; en vriendelijk op de kit haar eerste vraag. Hij zocht ver achter een antwoord. "Als je er heel diep in gelooft, en je sluit je oogjes, en maakt een wens, en starclan aanhoord je wens, dan ben ik best gerust dat je wel zult leren vliegen. Maar beloof mij dat je het niet probeert zonder toezicht van een warrior of je ouders. Een kleine lieve poes als jij mag haar pootje natuurlijk niet breken." Dit laatste zei hij met een knipoog naar de kleine poes. Daarop volgde een tweede vraag. Hierbij kon Lavenderfeather alleen maar vriendelijk glimlachen. "Natuurlijk word jij een goede warrior. Jij zult vast een goeie held zijn voor de clan. Net zoals "Marvelkit". Ik heb een ideetje. Wat denk je er van als ik je eens wil leren vliegen? Beloof je dan dat je daarna een dutje zult doen ? Een goede warrior heeft veel rust nodig." Lavender grinnikte haast onhoorbaar bij zijn voorstel. Hij mocht deze kit wel.

Voorlopig éen van de laatste posts. Zal mn best doen zo vaak ik kan nog te reageren~


As a pirate~Willowkit AGKyyCm
Feather of the dawn:
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowpaw.
StarClan
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank:
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimema 14 apr 2014 - 23:29

Willowkit kon een trotse grijns niet onderdrukken toen de kater haar vertelde dat ze een echte held, een echte warrior ging worden. Natuurlijk wist ze dat wel ergens diep in haar onderbewustzijn...maar dat nog eens bevestigd te krijgen? Dat maakte een kit reuzegellukkig.

Het aanlokkelijk aanbod dat Willowkit kreeg kon ze gewoon niet afslaan! Bijna was de zilvergestreepte kit opgespronge en had ze het uitgegierd. Maar Willowkit kon zich nog net inhouden en schonk de kater blinkende opgetogen oogjes en een brede glimlach die je hart wel moest laten smelten.
'Ja ja! Dat beloof ik meneer!' Toen ging er een klein lampje bij de kleine kit branden. Ze wist nog steeds zijn naam niet.. 'wat is je nam eigenlijk?' Vroeg ze bloednieuwsgierig, elke naam van een warrior is specifiek en geeft de warrior kort samen. Altijd spannend dus! Zijzelf werd genoemd naar de wilg.. een boom waarvan de takken soepel en gracious speels mee zwiep ten met een warm briesje, het zachte zingen van de wind tussen de vele takken... zij zong zelf ook zo graag.


~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:

Feather of dreams:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderfeather
Member
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
Assie
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons (2 year)
Gender:
Rank:
Lavenderfeather
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimedo 1 mei 2014 - 23:00

De kit haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Lavenderfeather kon een grijns niet meer bedwingen. Toen hij de kit wilde meenemen naar buiten vroeg zij om zijn naam. Lavender grinnikte. "Mijn naam is Lavenderfeather. De zachte paarse bloemetjes verleiden naar het seizoen waarin ik geboren ben. Namelijk newleaf. Feather betekent veertje. Naar mijn zachtaardige karakter." Hij was best trots op zijn naam. Het was de naam die deels zijn ouders voor hem gekozen hadden, en deels starclan die het hem gegeven had. Hij was hen erg dankbaar. En droeg daarom de naam met trots en eer. Zoals zijn ouders die nu vanuit starclan op hem neerkeken.

De kater wende zich tot de kit. Hier was een goede plaats vond hij. Het zand kon een val verzachten en zorgde er tevens voor dat de kit geen pijn zou lijden mocht dit voorval zich voordoen. Lavender hoopte er in geen geval op. "Klaar?" Hij wachtte op de goedkeuring van de kit voor hij haar optilde.


As a pirate~Willowkit AGKyyCm
Feather of the dawn:
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowpaw.
StarClan
As a pirate~Willowkit DPKsfdL
~*Laura*~ (jep, i'm also Cyber)
259
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ||8 pretty moons, but I will never age again||
Gender:
Rank:
Willowpaw.
BerichtOnderwerp: Re: As a pirate~Willowkit   As a pirate~Willowkit Icon_minitimezo 11 mei 2014 - 19:55

"Klaar?" Willowkit grinnikte lichtjes terwijl haar cyaanblauwe ogen glinsterden van pret. Ze zou vliegen! vliegen zoals Marvelkit had gedaan! Willowpaw stak haar borst vooruit en hief haar kinnetje en staart op 'ja!' Willowpaw zakte door haar pootjes en... sprong, met een luide lach. Ze wapperde wilt met haar pootjes zoals ze de vogels altijd zag doen als ze luid krijsend wegvlogen. En heel even leek ze te zweven, te vliegen. Waarna ze met een zachte plof op het zand viel. Luid gibberend en lachend met de allergrootste glimlach terwereld lach ze daar 'Ik vloog!' gibberde ze dolgelukkig. Ze had gevlogen! als een zilvergestreepte prachtige vogel die de geheimen van de starclan kende. Ze stond op en sloot met een lach haar ogen 'Ik vloog!' waarna ze de kater innig "knuffelde", tegen hem strijken en zich heeel hard tegen hem aandrukken waarbij ze hem een paar likjes gaf.

Ze wist nu dondersgoed dat als je erin geloofde, je alles ook echt waar kon maken. Ze zou deze kater, deze allerliefste kater Lavenderfeather, waarvan de naam klonk als de zachte paarse geurige bloementjes van de paarse hemel. Nooit meer vergeten.

-Het topic is af/gesloten.
(tenzij jij nog een eindpost met Lavenderfeather wilt schrijven natuurlijk)


~*Voice*~
Just a dream <3
Dankje <3:

Feather of dreams:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
As a pirate~Willowkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: