Are you satisfief? {Crowmask} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Are you satisfief? {Crowmask}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bumblebee
Member
Are you satisfief? {Crowmask} DPKsfdL
Bo | Boterham | 2 Emma | Eminem | 1
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 20 Moons heya!
Gender:
Rank:
Bumblebee
BerichtOnderwerp: Are you satisfief? {Crowmask}   Are you satisfief? {Crowmask} Icon_minitimevr 4 apr 2014 - 19:34

Oh, wat leuk toch? Hij kreeg van die stomme Downstar een apprentice naam en hij MOEST een warrior naam hebben? waarom liet de kat hem een rang zakken? Was ze zo dom? Het ging zo; Kit - warrior. Toch voor hem. Hij moest geen mentor en al helemaal geen apprentice naam! Hij ontblote even zijn tanden en sprong veel te vroeg uit de struiken, waardoor het diertje het op een vluchten zet. "LAAAAAAFAAAAAAAAAAAARD!" Riep Bumblepaw nog achter hem, maar die stomme muis reageerde blijkbaar enkel op zijn bewegingen. Hij spande zijn spieren op toen hij geen reactie kreeg en hij holde achter zijn prooi aan. "KOM TERUG JIJ! NIEMAND NEGEERT MIJ ZO!" Brulde hij naar de grijze gestalte die steeds kleiner en kleiner werd op zijn netvlies. Waarom gaf die muis nu geen antwoord? Misschien kon hij niet praten, dan nog, hij moest een reactie geven en dat was niet wegrennen. "ANTWOORD MIJ!" Riep hij het verdwijnende puntje en hij staakte al snel zijn sprint, want nu zag hij hem zelfs nergens. Oké, dus daarom noemde ze lafaards dus Mousebrains. Of was het voor het feit dat er iemand goed uitzag? Want muizen waren wel lekker en wel mooi van bouw? Ugh, hij haatte wel nog steeds die naam.


Are you satisfief? {Crowmask} OYRr1S2
Tx Babs ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowmask
Member
Are you satisfief? {Crowmask} DPKsfdL
Chi
156
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowmask
BerichtOnderwerp: Re: Are you satisfief? {Crowmask}   Are you satisfief? {Crowmask} Icon_minitimevr 4 apr 2014 - 19:46

De kater keek met open mond de muis na die hem zomaar voorbij kwam rennen. Zijn blauwgrijze kop nam een wat verbaasde uitdrukking aan, niet zeker wetende wat er gaande was met dat beest. Vooral voor muizen vond hij het nogal raar dat deze zomaar een kat voorbij kwam rennen. Hij was dan ook te geschokt geweest om het diertje werkelijk achterna te gaan. Maar ja, als het in de genen van de muis zat om zomaar in de richting van een kat te rennen, gaf het diertje deze genen misschien door aan zijn kinderen later. Het zou het jagen veel makkelijker maken voor een kat, zeker als de prooidieren gewoon op hen afkwamen in plaats van dat wij hun moesten opzoeken. De kater schudde zijn kop en vernauwde zijn ogen toen hij een schreeuwende kat in vizier kreeg. Geweldig, nu dat ook nog. En toen wist hij plots de reden achter het gedrag van de muis; die leerling die als een baviaan stond te gillen. Normaal deed hij dit niet, maar deze situatie was gewoon te mooi, hij moest hier gewoon gebruik van maken. "Prooidieren kunnen ons niet verstaan." Merkte hij droogjes op terwijl hij een koude blik op de apprentice wierp, duidelijk niet onder de indruk.


Are you satisfief? {Crowmask} 9QfUhzr
Terug naar boven Ga naar beneden
Bumblebee
Member
Are you satisfief? {Crowmask} DPKsfdL
Bo | Boterham | 2 Emma | Eminem | 1
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x 20 Moons heya!
Gender:
Rank:
Bumblebee
BerichtOnderwerp: Re: Are you satisfief? {Crowmask}   Are you satisfief? {Crowmask} Icon_minitimeza 12 apr 2014 - 10:39

"Prooidieren kunnen ons niet verstaan." Hij keek op. Uh... Dat wist hij wel. De kater snoof even afkeurend naar de oudere Riverclanner. Hij was niet achterlijk hoor. "Dat wist ik wel," zei hij op dezelfde droge toon als de kat tegen hem had gebruikt. Koppig bleef hij staan waar hij was, zijn koele blik gericht op de diepblauwe ogen van de kater. Hij vulde even zijn longen met lucht en keek met zijn lichtgroene ogen naar het lichaam van de warrior. Hu, hij zag er geen haar beter uit dan hijzelf en hij was waarschijnlijk een warrior. Waarom mocht hij geen warrior zijn? Zijn mondhoeken krulden naar onder en hij had zin om op de grond te stampen als een kit die zijn zin niet kreeg, maar zo erg was het nog niet... "Ik ben Bumblepaw," zei hij koeltjes. Die flater van daarnet was hij al vergeten en de kater mocht hopen dat hij dat ook had gedaan.


Are you satisfief? {Crowmask} OYRr1S2
Tx Babs ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowmask
Member
Are you satisfief? {Crowmask} DPKsfdL
Chi
156
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowmask
BerichtOnderwerp: Re: Are you satisfief? {Crowmask}   Are you satisfief? {Crowmask} Icon_minitimeza 12 apr 2014 - 21:19

De kater had afkeurend gesnoven, alsof hij Crowmask beoordeelde als een stuk kraaienvoer dat hij tussen de prooistapel vond en opende nadien zijn bek. Hij had verwacht dat de leerling hem zou uitmaken, als hij toch terug dacht aan de manier waarop hij gesnoven had. Maar in plaats daarvan miauwde hij droog "Dat wist ik wel," terug. Crowmask vernauwde zijn ogen tot spleetjes toen de apprentice hem koel aankeek. "Ik ben Bumblepaw," Verkondigde hij nog, echter reageerde de blauwgrijze krijger hier niet op. Hij hmmde slechts, waarna hij zich in een ruk omdraaide en de leerling die blijkbaar de naam Bumblepaw droeg de rug toekeerde. Als dat jonge beest dacht dat hij zich onrespectvol mocht gedragen jegens een oudere krijger, dan had hij het goed mis. "Je kunt beter verder gaan jagen, je hebt duidelijk nog veel training nodig." Snauwde hij de leerling toe, waarna hij met zijn staart in de lucht sloeg en de snelste weg om van de kater weg te geraken insloeg.


Are you satisfief? {Crowmask} 9QfUhzr
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Are you satisfief? {Crowmask}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: