Hello dad! [& Dyingblack] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello dad! [& Dyingblack]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Angelsong
Member
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Isa(2)~
178
Actief

CAT'S PROFILE
Age: × 6 moons
Gender:
Rank:
Angelsong
BerichtOnderwerp: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimezo 13 apr 2014 - 21:20

Een kleine gaap rolde over haar lippen terwijl ze langzaam wakker werd. Al lagen haar oogleden nog veilig over haar ogen gesloten, ze was de droomwereld al uitgestapt. Een smakkend geluid verliet haar bek terwijl ze haar kleine lijfje omdraaide en op haar andere zij ging liggen. Ze wou nog niet opstaan. Toch zou inslaap vallen ook niet meer lukken, de andere kittens en queens die al waren opgestaan waren daar de overduidelijke reden van. Het geluid wat ze produceerde was niet normaal op zo'n vroege ochtend! Althans, een vroege ochtend... De zon was al lang breeduit opgekomen. Maar wat voor de een laat was was voor de ander nog vroeg. Misschien dat het bij Angelkit een beetje overdreven was, maar ach... Langzaam opende ze haar felle blauwe oogjes, maar voordat ze geheel open waren knipperde ze eerste wild tegen het zonlicht. Het was inderdaad geen vroege ochtend meer, constateerde ze iets wat beschamend. Maar dan hoefde haar den genoten toch nog niet zoveel lawaai te maken? Ze worp een ijzige blik op een toevallige kitten die langs haar liep. Deze keek geschrokken op, waarna hij snel met bange pasjes verder trippelde. Een voldane glimlach verscheen op haar slaperige gezicht. Ze mocht haar hoge positie hier wel. Andere waren bang voor haar, de bedoeling. Ze mocht de meeste andere kittens niet. Het waren domme onwetende stumpertjes. Katten waar je niet te veel aandacht aan moest besteden, behalve als het in je eigen voordeel was natuurlijk. Nieuwsgierig draaide ze haar kop naar de andere kant, opzoek naar haar siblings. Toen ze deze niet zag stond ze op en keek nog eens goed. Nee, ook haar moeder zag ze nergens zitten. Waren ze zonder haar naar buiten gegaan? Verontwaardigd trippelde ze naar de opening van de den. Toen ze net haar kopje door de ingang wou steken, kwam er een bekend figuur naar binnen stappen.


» Angelpaw || Softvoice || Madelyn «Hello dad! [& Dyingblack] Xc16ds
Terug naar boven Ga naar beneden
Dyingblack
StarClan
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Bunny~
1451
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I don't age anymore
Gender:
Rank:
Dyingblack
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimema 14 apr 2014 - 13:53

De zwarte kater keek door de ingang van de nursery naar binnen. Hij leefde hier praktisch sinds Cinderfell en de kittens hier lagen. Hij keek om zich heen, maar Cinderfell was nergens te bekennen. Dyingblack zette een stapje naar binnen. Nee, blijkbaar waren ze hier niet. Meteen bezorgd stapte hij helemaal naar binnen. Voor hem merkte hij een andere kitten op, en een blik naar beneden zei hem dat het zijn dochter Angelkit was. "Hallo, Angelkit.", mauwde hij warm, de bezorgdheid toch niet helemaal kunnend onderdrukken. "Weet jij soms waar je moeder en je siblings zijn?"Hello dad! [& Dyingblack] Dyingblackossdead
::

Terug naar boven Ga naar beneden
Angelsong
Member
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Isa(2)~
178
Actief

CAT'S PROFILE
Age: × 6 moons
Gender:
Rank:
Angelsong
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimevr 18 apr 2014 - 21:43

Met een iets wat gespannen blik keek ze naar de ingang. Al voordat ze de kat had gezien wist ze wie het was. De geur van haar vader herkende ze uit duizenden. Ze was blij dat hij hier was en keek met een glimlach op haar lippen omhoog. Ondanks dat het niet bij haar karakter paste, hield ze echt heel erg veel van haar vader. Hij was haar voorbeeld. Niet op alle aspecten natuurlijk. Aardigheid bijvoorbeeld. Hij zou wat meer macht moeten nemen. Toch was ze trots op haar vader. En ook qua uiterlijk leken ze veel op elkaar. Dezelfde zwarte glanzende vacht, dezelfde heldere blauwe ogen. Eigenlijk was zij gewoon de kleine, vrouwelijke vorm van Dyingblack. Maar ja, zoals al gezegd waren ze qua innerlijk niet helemaal hetzelfde. Waarschijnlijk dacht haar vader daar eigenlijk anders over, want haar spel als onwetende lieve kitten was zeer specifiek en ook goed, al zei ze het zelf. "Hallo, Angelkit." Mauwde haar vader warm. Ze hoorde een bezorgde ondertoon in zijn stem. "Weet jij soms waar je moeder en je siblings zijn?" Bijna kon ze de verontwaardiging niet onderdrukken. Sprak hij haar nou gewoon aan om de andere te zoeken? Zij was toch veel belangrijker! Geïrriteerd gleed de blik van Angelkit even naar de grond, maar ze herstelde zich alweer snel. Haar grote blauwe ogen richtte zich weer op haar vader, die hoog boven haar uittorende waardoor ze haar nekje ver naar achter moest buigen. "Nee, ik weet niet waar ze zijn. Ik werd wakker en toen waren ze er ook al niet," Ze liet om een ongemakkelijke situatie te vorkomen maar even weg hoe laat ze was opgestaan. Bij deze met een hoog piepend stemmetje uitgesproken woorden schudde ze zachtjes met haar nek, wat moeilijk ging omdat deze ver naar achter lag gebogen. "Maar ze zijn vast een wandelingetje aan het maken, ik denk dat ze zo wel weer terug komen," Deze woorden sprak ze om zo snel mogelijk weer van dit onderwerp af te komen. Ze had liever dat haar vader aandacht voor haar had, niet voor de andere uit het gezin. Toch deed ze dit subtiel, met zinnen als die ze net had uitgesproken, niemand mocht natuurlijk van haar act weten. Ze kneep haar oogjes even tegen de pijn dicht en keek daarna met een ongemakkelijke uitdrukking op haar gezicht naar Dyingblack. Dit was om aan te geven dat hij moest bukken om een beetje in haar zichtsveld te komen. Ze kon haar nek niet langer in deze ondragelijke positie houden.


» Angelpaw || Softvoice || Madelyn «Hello dad! [& Dyingblack] Xc16ds
Terug naar boven Ga naar beneden
Dyingblack
StarClan
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Bunny~
1451
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I don't age anymore
Gender:
Rank:
Dyingblack
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimeza 19 apr 2014 - 15:08

"Nee, ik weet niet waar ze zijn. Ik werd wakker en toen waren ze er ook al niet," antwoordde Angelkit. Dyingblack knikte, maar was toch nog niet helemaal gerustgesteld. Hij besefte wel dat hij misschien meer aandacht moest gaan geven aan zijn kittens, afzonderlijk dan. "Maar ze zijn vast een wandelingetje aan het maken, ik denk dat ze zo wel weer terug komen" Hij keek naar het kleine zwarte poesje en besefte weer hoeveel ze op hem leek... De grote blauwe ogen, de zwarte vacht.. De zwarte kater ging zitten en sloeg zijn staart om haar heen. "Waarschijnlijk wel.", antwoordde hij. Dyingblack keek haar aan, in zijn ogen een mengeling van vreugde, trots, maar ook een beetje bezorgdheid.. Om haar siblings en om Cinderfell, maar ook gewoon om Angelkit zelf. Iedereen die een poot uit zou steken naar één van hen, zou het niet lang na kunnen vertellen.. daar was hij van overtuigd. Een glimlachje plooide zich om zijn lippen. "En hoe gaat het nu met je, Angelkit?"Hello dad! [& Dyingblack] Dyingblackossdead
::

Terug naar boven Ga naar beneden
Angelsong
Member
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Isa(2)~
178
Actief

CAT'S PROFILE
Age: × 6 moons
Gender:
Rank:
Angelsong
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimevr 25 apr 2014 - 14:27

Eindelijk! Haar vader ging zitten. Nu kon ze haar nek weer gewoon normaal naar voren buigen. Voorzichtig terwijl ze zachtjes op haar tong beet deed ze dit dan ook. Haar ogen en kopje bewogen mee met haar vader richting een normale positie. Al zittend trok de kramp een beetje weg maar ze voelde het nog wel, dus bewoog ze zachtjes kleine rondjes met haar nek. Dat was beter! Haar vader had zijn staart om haar heen geslagen, het voelde fijn, warm en zacht. Tevreden keek ze naar Dyingblack terwijl ze haar oortjes nieuwsgierig naar voren duwde. "En hoe gaat het nu met je, Angelkit?" sprak hij glimlachend. De kitten liet haar staart enthousiast op de grond klappen. Haar vader was van het oude onderwerp afgestapt en had nu opvallend veel interesse in haar. Ze glimlachte breeduit terwijl ze naar een antwoord zocht. "Goed," Antwoorde ze vrolijk met haar gebruikelijke hoge piepstemmetje. Haar vrolijkheid was niet gespeelt, ze probeerde niet schattig te doen of een andere kant van zichzelf te laten zien. Dit was allemaal oprecht. Haar vader was dan ook een van de katten die ze het meest mocht, ze vond hem stoer, het was haar voorbeeld. Stiekem veel meer dan haar moeder, die ze maar een beetje bemoeizuchtig vond. Met haar kopje streek ze lang haar vaders flank terwijl ze even van genot haar oogjes sloot. "De andere kittens zijn aardig, daar kan ik goed mee spelen!" Met deze woorden verbrak ze haar oprechtheid, het was niet helemaal waar. Natuurlijk, ze had geen innerlijke haat voor alle kittens, maar dit was toch een beetje overdreven. De meeste kittens waren bang voor haar, ze wilde niet met haar spelen. Niet dat Angelkit dat jammer vond, ze had het er zelf naar gemaakt, het was de bedoeling geweest. Met haar heldere blauwe oogjes keek ze onschuldig naar haar vader. "En met jou? Heb je nog gejaagd? Is er nog wat spannends gebeurd?" Ratelde ze op hoge snelheid nauwelijks verstaanbaar. Hopelijk zou haar vader een verhaal vertellen. Ze maakte, weliswaar in haar zithouding, een klein sprongetje van opwinding.


» Angelpaw || Softvoice || Madelyn «Hello dad! [& Dyingblack] Xc16ds
Terug naar boven Ga naar beneden
Dyingblack
StarClan
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Bunny~
1451
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I don't age anymore
Gender:
Rank:
Dyingblack
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimewo 7 mei 2014 - 16:08

"Goed!", antwoordde de zwarte kitten vrolijk. De donkergrijze kater glimlachte. "De andere kittens zijn aardig, daar kan ik goed mee spelen!" Hij voelde hoe ze haar kopje tegen zijn flank duwde, en hij streek zachtjes met zijn staart rond haar. Vaderlijk. "Mooizo.", glimlachte Dyingblack naar haar. Angelkit vroeg: "En met jou? Heb je nog gejaagd? Is er nog wat spannends gebeurd?" De warrior schudde zijn kopje eventjes en zei: "Ik heb nog gejaagd ja. We moeten de clan immers goed gevoed houden." Hij besloot haar nog niets te vertellen over de spanningen tussen de clans. Ze hadden een zorgeloze jeugd nodig, ze hoefden zich nog geen zorgen te maken om van die dingen. dat zouden de warriors wel in hun plaats doen.Hello dad! [& Dyingblack] Dyingblackossdead
::

Terug naar boven Ga naar beneden
Angelsong
Member
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Isa(2)~
178
Actief

CAT'S PROFILE
Age: × 6 moons
Gender:
Rank:
Angelsong
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimewo 7 mei 2014 - 17:15

Het sprongetje had niet veel goeds tot gevolg, ze verloor langs haar balans nadat ze wat schuin was neergekomen. Wiebelend probeerde ze te blijven zitten en door met haar pootjes omhoog te krabbelen voorkwam ze net dat ze hard viel. Maar ze viel wel, ondanks niet heel hard, ze schrok alleen. Haar rug lag op de grond en haar pootjes stonden naar boven. Maar het had geen pijn gedaan en dus draaide ze zich om, naar een houding waaruit ze kon opstaan. Door haar pootjes schuin op de grond te zetten kon ze weer omhoog komen. Vallen en opstaan, daar bestond veel van het leven van een kitten uit. Je moest leren, en daarbij werden soms fouten gemaakt. Niet dat dit echt was om te leren, maar toch had het er wel mee te maken. Leren je balans te houden. Zachtjes grinnikte ze om haar eigen gedachten, ze wist maar al te goed dat dit zich niet in alle hoofdjes van kittens van haar leeftijd afspeelde. Ze was slim, dat was niet te ontkennen. Althans, vele zouden dat wel doen, want ze speelde haar spelletje goed. De oudere katten dachten dat ze lieflijk en onwetend was, terwijl de kitten juist weer bang voor haar waren. Niet dat dit alles nou zo'n rede had, er zat geen doel achter deze manier van jezelf te bespelen. Ze had niet de droom later clanleader te worden of iets in die trant. Het hield enkel plezier in, leedvermaak. Ze wilde genieten van het leven en daar had ze nou eenmaal haar eigen opvattingen bij. Ze genoot er van als andere bang waren en ja, dat was gestoord. Toch was het zo, ze kon er niks aan veranderen. Snel, zich uit haar eigen gedachten los makend, richtte ze haar onschuldige heldere blauwe oogjes op haar vader. Hij zou zo wel gaan vertellen! Want ja, ondanks alles was ze een kitten en de meeste kittens hielde wel van een verhaaltje. "Ik heb nog gejaagd ja. We moeten de clan immers goed gevoed houden." Haar blik veranderde van vrolijk naar een tikkeltje beteuterd. Dyingblack ging geen verhaal vertellen, hij hield het kort. Toch was ze trots op haar vader. Hij had gejaagd, dat was toch immers goed? Zelf had ze net haar eerste stukje konijn geproefd. Ze had het niet lekker gevonden. Melk van mama was veel beter dan dat vieze spul waar je lang op moest kauwen voordat het eindelijk door je keel gleed. Helaas was vlees hetgeen wat ze de rest van haar leven zou eten, had ze gehoord. Bij het idee moest ze bijna kokhalzen. Haar hele leven vlees eten? Blegh! Vlees was vies, punt. "Papa, eet jij eigenlijk altijd vlees als je het hebt gejaagd?" Ze wist eigenlijk al dat haar woorden klopte, toch hoorde ze graag een verzekerend antwoord. "En vind je het lekker? Ik niet," Ze maakte een klein kokhalzend geluidje. "Melk van mama is veel beter, waarom drink jij dat niet?"


» Angelpaw || Softvoice || Madelyn «Hello dad! [& Dyingblack] Xc16ds
Terug naar boven Ga naar beneden
Dyingblack
StarClan
Hello dad! [& Dyingblack] DPKsfdL
Bunny~
1451
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I don't age anymore
Gender:
Rank:
Dyingblack
BerichtOnderwerp: Re: Hello dad! [& Dyingblack]   Hello dad! [& Dyingblack] Icon_minitimedo 26 jun 2014 - 19:45


"Papa, eet jij eigenlijk altijd vlees als je het hebt gejaagd?", vroeg Angelkit. De donkere kater glimlachte en keek naar haar. "niet altijd natuurlijk, de clan moet ook gewoon gevoed worden.", antwoordde Dyingblack. "En vind je het lekker? Ik niet," Hij grinnikte even. "Dat komt nog wel, geloof me.", antwoordde hij terwijl hij eventjes zachtjes over haar hoofdje wreef. "Melk van mama is veel beter, waarom drink jij dat niet?" Hij glimlachte weer en zakte nog wat tot ze op ooghoogte waren. "Moet mama dan ook haar eigen melk drinken?"

~Zoo laat, sorry x'DHello dad! [& Dyingblack] Dyingblackossdead
::

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello dad! [& Dyingblack]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: