To long ago {Sister <3} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 To long ago {Sister <3}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lakeside
StarClan
To long ago {Sister <3} DPKsfdL
A friend in the dark ♥
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lakeside
BerichtOnderwerp: To long ago {Sister <3}   To long ago {Sister <3} Icon_minitimezo 20 apr 2014 - 19:37

Hij hapte naar adem toen hij met lichte stapjes op de eekhoorn afsloop. Het roodbruine diertje leek niet echt bezig te zijn met zijn aanwezigheid en dat was goed. Hij zoog opnieuw een stroom lucht naar binnen, vlak nadat hij de eerder lading had laten ontsnappen. Hij liet zijn pas versnellen en drukte zijn lijf zo dicht mogelijk tegen de aangestampte grond. Even richtte het beestje zijn kop en liet hij zijn neus in de lucht gaan. Wel meteen liet Lakepaw zijn poten de rest doen. Hij schoot razendsnel weg, maar dit diertje was sneller en wel meteen spurtte de prooi weg, in de richting van Fourtrees. Normaal zou Lake de achtervolging inzetten, maar hij wilde niet echt en er was een kans dat het dier in een ander territorium zou lopen, het was beter dat hij hem liet gaan en misschien kwam hij dan terug of bleef hij op hun territorium, dan kon een ervaren warrior hem wel vangen. Het was wel een feit dat hij het beter kon vangen, maar hij had gewoon zin. Daarom kon hij het beestje dus niet vangen.


untill we meet again,
my love ♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
To long ago {Sister <3} DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: To long ago {Sister <3}   To long ago {Sister <3} Icon_minitimezo 20 apr 2014 - 20:09

Haar groene ogen schoten schichtig heen en weer, haar lichaam lag plat op de grond. Nog even snoof ze ter bevestiging de stromende lucht op. Ja, er scharrelde wat rond. Met enkele passen verzette ze zich naar voren, ze zweefde bijna. Alleen haar teenpunten raakte de harde grond. De poes had een dikkere vacht dan normaal, door de langdurige winter. Ze haatte de winter nu wel. Weer met enkele voorzichtige stappen zette ze zich naar voren. Haar blik viel nu op een dun konijntje, dat wat aan het uitgraven was. Waarschijnlijk wat te eten. Ze glimlachte en legde haar gewicht op haar achterhand, klaar voor een sprong. Ineens schoot het konijntje er vandoor, door een andere kat. Gegrom kwam uit de keel van de poes, haar oren schoten in haar nek. Wie dit pas, had nu echte problemen. Haar scherpe nagels schoten uit hun hulseltjes en ze sprong op, vlak voor een kat. Ze duwde met haar gespierde schouder tegen de kat aan, tot een bekende geur in haar neus ging. Voor ze kon beseffen wie het was sprong ze op, richting de kater. Ze had niet eens gezien wie het was. Tot ze ineens de jonge kater herkende, toen ze haar scherpe nagels al bijna in zijn schouder had gezet. "Lakepaw!" grinnikte ze, en ze trok haar nagels in. Speels sprong ze op de kater en probeerde hem op de grond drukken. Hier kwam hij niet mee weg!


To long ago {Sister <3} E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
 
To long ago {Sister <3}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: