Serve your king {Dovekit & Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Serve your king {Dovekit & Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Sorrowkit
Member
Serve your king {Dovekit & Open} DPKsfdL
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ξ 6 Moons Ξ
Gender:
Rank:
.Sorrowkit
BerichtOnderwerp: Serve your king {Dovekit & Open}   Serve your king {Dovekit & Open} Icon_minitimedo 1 mei 2014 - 19:46

Met zijn botste trots vooruit gestoken lag het zwarte kittentje trots op het mos-heuveltje dt hij zelf had gemaakt. Hij had mos gepakt van nesten, en dat op elkaar gestapeld. Daardoor ontstond een soort verhoginkje waar hij nu arrogant op lag. Zo kon iedereen goed zien dat hij hier de baas was.

Het was vrijwel helemaal stil in de Nursery. De zo'n stond hoog aan de hemel en alle Queens waren buiten, op een paar na die rustig lagen te slapen. Echter waren er wel een paar kittens aanwezig, en een gemeen plannetje kwam in hem op. Even grijnsde Sorrow. Dit ging werken, zeker weten. 'Hey jij daar.' Riep hij zaghthes naar de dichtstbijzijnde kitten, zodat de Queens niet wakker werden. 'Ik heb honger, haal eens wat eten voor je leider.' Zijn stem klonk zelfverzekerd, en er stond een sadistische grijns op zijn smoel. Sommige kittens waren zo dom..

{Dovekit & Open}


Serve your king {Dovekit & Open} 2cgiix3
Terug naar boven Ga naar beneden
Dovepath
Member
Serve your king {Dovekit & Open} DPKsfdL
Bunny~
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovepath
BerichtOnderwerp: Re: Serve your king {Dovekit & Open}   Serve your king {Dovekit & Open} Icon_minitimevr 2 mei 2014 - 13:44


Een beetje verveeld, maar met een grote glimlach lag de kitten in de nursery. Ze had niet echt iets te doen, en ze wist niet waar haar broertjes en zusjes nu waren. Niet dat ze het zo erg vond, de altijd positief ingestelde kitten kon altijd glimlachen. "Hey jij daar!" klonk een stem. Een beetje verward keek Dovekit om zich heen. Wie riep dat? Haar blauwe oogjes keken een beetje omhoog, en daar lag een kitten, ongeveer een moon jonger dan haar, op een mosnestje. Vrolijk sprong Dovekit recht, blij dat er iemand tegen haar praatte. "Ik heb honger, haal eens wat eten voor je leider." Enthousiast knikte de grijze kitten. "Oké!" Ze draaide zich om en maakte aanstalten om de nursery uit te lopen, maar herinnerde zich nog iets: "Wat wil je hebben?" Haar oogjes twinkelden blij terwijl ze ter plaatse wat stond te trappelen.


Serve your king {Dovekit & Open} SpDokJ
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Serve your king {Dovekit & Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: