Family 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Family

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raindrop
StarClan
Family DPKsfdL
443

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Raindrop
BerichtOnderwerp: Family   Family Icon_minitimewo 2 maa 2011 - 19:15

Blacksky, Shinykit & andere familie eerst graag ^^ Later anderen?

Even met de kits gaan wandelen, daar had ze vandaag zin in gehad. Blacksky had het ook een goed idee gevonden, tenminste, dat dacht ze. Hij was het meestal wel met haar eens, ruzie hadden ze nauwelijks. Raindrop had zoals altijd een glimlach op haar gezicht terwijl ze net bij de kampingang wachtte op Blacksky en Shinykit, die sowieso mee zou gaan. Naughtypaw en Graypaw waren Apprentices, waarschijnlijk hadden ze het te druk voor een wandeling en ze wilde niet dat ze zich beschaamd zouden voelen. Van Wrenkit wist ze niet of hij mee wilde, maar Shinykit ging in ieder geval mee. Ze zouden zo wel komen, zij zat in ieder geval al klaar. De tocht zou leiden naar het Groepje Bomen, vlakbij het kamp. Ze wilde niet te ver afdwalen, dat bracht alleen maar meer gevaren met zich mee en ze was niet van plan één van haar kits in gevaar te brengen. Rustig keek ze om zich heen, haar staart om zich heen geslagen. Geduld had ze gelukkig. Dit werd vast gezellig, haar gezinnetje was een hecht gezin. Bij hen voelde ze zich pas echt gelukkig, wist ze voor wie ze leefde, naast de Clan natuurlijk. Ergens had ze nooit verwacht het geluk te vinden, maar met de liefde die Blacksky beantwoord had, was het alleen maar beter geworden. 4 schattige kittens en een lieve partner, wat had ze nog meer kunnen vragen? Uiteindelijk dacht ze hen te horen, en met een glimlach keek ze om. 'Komen jullie mee? We gaan naar het Groepje Bomen, als daar geen bezwaar tegen is.'


Family 104l1zd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blacksky
Member
Family DPKsfdL
90

CAT'S PROFILE
Age: 33 manen
Gender:
Rank:
Blacksky
BerichtOnderwerp: Re: Family   Family Icon_minitimewo 2 maa 2011 - 20:04

Blacksky lag nog even in de warrior's den uit te rusten voor de wandeling die hij Raindrop, Shinykit, Blacknight, en misschien de rest van zijn kittens. `, Vandaag even wandelen met de kits, Blacknight en Raindrop Hopelijke word het gezellig en niet zoals de eerste keer dat ik met de kits ging wandelen toen ze nog een kitten waren maar dat zou het toch niet gebeuren daar zal ik wel voor zorgen`, . Blacksky stond op `, eest even snel wat eten en dan Blacknight halen en dan naar Raindrop en de rest toe`,. hij liep de den uit naar de prooien stapel, pakte snel een hagedis en at hem op. Blacksky keek even rond naar de katten die hun taken aan het doen waren daarna stond hij op en hij keek of hij Blacknight buiten de den zag. Blacksky stond op, rekte zich nog even lekker uit daarna ging hij op zoek naar Blacknight die waarschijnlijk in de warriors iets lag te eten. Blacksky liep naar de warriors den toe. Hij ging naar binnen en keek rond "Ha Blacknight kom je zo naar mij en Raindrop toe want wij gaan zo" . Blacksky liep de den weer uit en hij liep nu naar Raindrop toe die zat te wachten op hem en de rest. 'Komen jullie mee? We gaan naar het Groepje Bomen, als daar geen bezwaar tegen is.'.Blacksky gaf Raindrop een lik over haar kop "Tuurlijk is daar geen bezwaar tegen maar wij moeten nog even op Blacknight wachten als je het niet erg vind".. Blacksky ging even zitten wachten op Blaknight die zo zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Family DPKsfdL
418

CAT'S PROFILE
Age: 30 manen
Gender:
Rank:
Blacknight
BerichtOnderwerp: Re: Family   Family Icon_minitimewo 2 maa 2011 - 20:41

Blacknight was aan het jagen bij het moeras op slangen. Blacknight ging voorzichtig te werk, ze wou niet dat ze gebeten werd door een slang want ze zou vandaag nog met Raindrop, Blacksky en de kits gaan wandelen en ze had nog een heel leven voor zich. Blacknight sloop langzaam en zachtjes door het moeras op zoek naar slangen die de magen van de clangenoten konden vullen. Blacknight sloop nog verder door het moeras toen ze plots een gesis hoorde van haar rechter zijde. Ze keek om en zag een slang voor uit kronkelen. Blacknight ging in de sluip houding, ze sloop voorzichtig dichter bij de slang. Op 2 slangen lengtes afstand sprong Blacknight op de slang. Ze had de slang op het nippertje gedood voor dat ie haar kon bijten. `, Zo dit is wel genoeg voor vanochtend vanavond ga ik wel weer jagen`,. Blacknight pakte de slang op en ze liep terug naar het kamp. Blacknight kwam terug in het met de slang in haar mond. Voor ze de slang op de prooien stapel legde sneed ze de gifklieren er af zodat de clangenoot die de slang zou op eten dat niet meer hoefde te doen. Blacknight gaapte even, ze was moe maar toch ging ze niet even slapen inplaats daarvan pakte ze een smakkelijke rat die ze op ging eten in de warriors den. Blacknight ging de warriors den binnen en ze ging op haar nest liggen en daar ging ze haar rat op eten. Blacknight lag van haar rat te eten toen Blacksky binnen kwam 'Ha Blacknight kom je zo naar mij en Raindrop toe want wij gaan zo'. Blacknight keek op maar voor ze wat kon zeggen was Blacksky al naar Raindrop toe. Blacknight at snel haar rat op, liep de den uit naar Raindrop en Blacksky die al zaten te wachten. 'Tuurlijk is daar geen bezwaar tegen maar wij moeten nog even op Blacknight wachten als je het niet erg vind' Blacknight stond achter Raindrop en Blacksky "Jullie hoeven niet meer op mij te wachten en waar gaan wij heen?". Blacknight gaate weer even en daarna ging ze naar Blacksky zitten wachten op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raindrop
StarClan
Family DPKsfdL
443

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Raindrop
BerichtOnderwerp: Re: Family   Family Icon_minitimevr 4 maa 2011 - 19:31

Met een zacht gesnor keek ze om, om Blacksky een kopje terug te geven. 'Nee, geen probleem! Leuk dat Blacknight ook mee gaat,' antwoordde Raindrop, haar woorden oprecht. Hopelijk kwam Shinykit ook wel, maar als haar kleine schat liever wilde slapen kon ze het haar niet kwalijk nemen. De kit was snel moe, maar dat was normaal voor kittens van die leeftijd. Raindrop sloeg haar staart opnieuw om zich heen en keek om zich heen. Het Groepje Bomen leek haar de perfecte plaats om naartoe te gaan en gelukkig was Blacksky het met haar eens. Een plotselinge stem liet haar opschrikken. Snel keek Raindrop om, om daarna te gaan lachen. 'Oh, hoi Blacknight! Leuk dat je ook meegaat! Hoe is het met Batflight?' informeerde de poes vrolijk. Nee, haar dag kon niet meer stuk. 'Ik had gepland om naar het Groepje Bomen te gaan,' vertelde Raindrop vrolijk. 'Behalve als je betere suggesties hebt, natuurlijk, het gaat in principe om het wandelen.' De cyperse poes ging wat verzitten, ze waren bijna compleet. 'Sorry, ik wil nog even wachten, misschien dat Shinykit nog komt,' miauwde ze met een verontschuldigende glimlach. 'Nog even wachten en dan kunnen we gaan, anders mogen jullie alvast vooruit,' voegde ze er nog aan toe.


Family 104l1zd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shinypaw
Member
Family DPKsfdL
178

CAT'S PROFILE
Age: 12 manen
Gender:
Rank:
Shinypaw
BerichtOnderwerp: Re: Family   Family Icon_minitimeza 5 maa 2011 - 7:51

(ik ben inspiloos (komt vast door alle kaaskoekjes die ik gisteren gegete heb . ))
Shinykit zag haar moeder bij de kampingang zitten, ze was aan het praten met haar vader en haar tante. Shinykit rende er vlug naartoe en vroeg "Waar praten jullie over?" Ze keek haar moeder aan. Zou ze nog antwoord geven? "Hoi mama en papa!" zei ze toen haar moeder niet reageerde op haar vraag. "Waar gaan we naartoe? We gaan vandaag toch wandelen, of niet?" Dat waren eigenlijk best domme vragen aangezien haar moeder haar had verteld dat ze naar het groepje bomen gingen. Shinykits staart wiebelde en leek te vragen om gespeel, Shinykit luisterde naar haar staart en rende er als een dolle kat achteraan "Ik krijg je wel, staart!" schreeuwde ze tijdens het spelen. Tijdens het spelen rende ze tegen iemand op. "Sorry." verondschuldigde ze zich snel en ging weer achter haar staart aan.


Family 34s324h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raindrop
StarClan
Family DPKsfdL
443

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Raindrop
BerichtOnderwerp: Re: Family   Family Icon_minitimezo 6 maa 2011 - 14:48

Een opgewonden stem liet haar opkijken. 'Shinykit!' riep ze glimlachend uit. Gelukkig ging haar kit nog mee, dan werd de wandeling gelijk een stuk gezelliger. Ze begon hyperactief achter haar staart aan te rennen en dergelijke. Met een tedere glimlach draaide Raindrop zich wat om, om haar kit aan te kijken. Daarna knalde ze tegen haar moeder op. Raindrop keek bezorgd hoe ze weer opkrabbelde en schoot toen in de lach. 'Kom je? We gaan wandelen, inderdaad, met tante Blacknight en papa. Kom maar tussen ons in lopen. Klaar om te vertrekken?' De cyperse poes stond op, rekte zich snel uit en begon te lopen. De rest zou zo wel volgen; haar partner, haar schoonzus en haar kit. De hemel was strakblauw en het beloofde een mooie dag te worden. Starclan had haar weer eens gematst, zo voelde het. Met Blacksky en Blacknight erbij kon het alleen maar leuker worden! Ze was het kamp al bijna uit toen ze nogmaals omkeek. 'Kom, we hebben niet de hele dag,' grapte ze. Dit deed haar altijd goed; zoveel tijd had ze met haar taken als Deputy niet voor haar gezinnetje. Toch zou ze altijd haar best voor ze doen en als ze het vroegen probeerde ze altijd tijd vrij te krijgen. Brokenstar kon niet alles regelen, maar hij was een begaafd leider. Ze was trots om zijn Deputy te zijn en samen met hem voor Shadowclan te zorgen.


Family 104l1zd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Family
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: