Silent Forestsongs... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Silent Forestsongs...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Viperfang
Member
Silent Forestsongs... DPKsfdL
35

CAT'S PROFILE
Age: 9 Manen.
Gender:
Rank:
Viperfang
BerichtOnderwerp: Silent Forestsongs...   Silent Forestsongs... Icon_minitimedi 8 maa 2011 - 16:41

Een beetje verveeld lag Viperpaw in de Apprentices Den. De dag was een beetje bewolkt, maar de zon brak na een tijdje wel door. Een zuchtjes ontsnapte uit haar mond. Tigerclaw was momenteel bezig aan iets, dus ze konden helaas niet trainen.. Langzaam stond Viperpaw op, en liep naar de prooistapel. Met één nagel plukte ze er een muis uit, en sleurde het mee naar het midden van het kamp. Rustig plofte ze neer, en begon het te eten. Best asociaal. Ze ging zomaal in het midden liggen, maardoor iedereen om haar heen moest.. Maargoed, zo was Viperpaw wel een beetje... Nadat ze de muis ophad liep ze weer terug naar de Den. Als enige lag Graypaw daar nog. 'Hey.. Heb je misschien zin om mee te gaan naar het territorium?' Vroeg Viperpaw op zelfverzekerde toon. Ze was niet bang, van niemand. Ook voelde ze zich best wel wat soms... Ze ging er even bij zitten, en keek naar de grond. Nou ja.. Dacht ze. De poes trippelde alvast naar de ingang van het kamp. Soepel worstelde ze zich door de dikke beschermende struiken heen. Zachtjes liep de poes door het stille bos heen. Het enige wat er te horen viel was het geruis van bomen, en een paar fluitende vogeltjes. Het was best wel een mooie dag opzich.. De temperatuur was niet heel koud, maar het was ook niet verschrikkelijk heet. De katten kwamen aan bij het groepje bomen, een mooie plek met kleine vlaktes en moeras. Viperpaw keek tevreden om zich heen. Op een stukje droge grond ging ze zitten, en keek Graypaw aan. 'Zou jij in het water durven springen?' Vroeg ze ineens met een licht ondeugende toon. Ze hield haar kopje scheef. Ze was best benieuwd. Maat ze wou vooral ook stoer overkomen..

[Sorry, misschien een beetje dode tekst D:]


Silent Forestsongs... Viperfangsig
Is ook Mouzeh<33
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grayclaw
Member
Silent Forestsongs... DPKsfdL
Tineke (Tiny)
312

CAT'S PROFILE
Age: 17 manen
Gender:
Rank:
Grayclaw
BerichtOnderwerp: Re: Silent Forestsongs...   Silent Forestsongs... Icon_minitimedi 8 maa 2011 - 17:48

Lekker in de Den zat Graypaw te sussen. Zijn ogen waren tot speetjes en zoals gewoonlijk zaten zijn nagels half ontbloot en geboord in het zand. Lucht uit zijn neus zorgde ervoor dat het zand omhoog stuite(ofzo) Het kwam op zijn gezicht, maar het boeide hem niks. 'Heb je misschien zin om mee te gaan naar het territorium?' Hij keek op en za Viperpaw voor hem staan. Graypaw zij niks. Toch stond hij op en liep achter de poes aan de Den uit. De kater keek nog een keer om naar het Kamp. Hij was er wel aan toe, even niet in het saaie kamp en al die poezige Warriors om hem heen. De struiken waren heel dicht maar het lukte hem om erdoor te komen, net als Viper die voor hem liep. Het was even een tijdje lopen naar het Groepje bomen in het Territorium. Graypaw hat nog niks gezecht. Allen maar opgeled op bewegingen van dieren die hij misschien kon vangen, maar dat was niet aan de pas gekomen. 'Zou jij in het water durven springen?' Graypaw snoof. 'Natuurlijk! Ik heb het eerder gedaan en ik durf het zo nog een keer.' De grijs witte kater keek Viperpaw aan. Zou zij het ook durven? Vast wel, zei was geen mietje net als Graypaw.

OMG ik heb ook een flutpost D:


Silent Forestsongs... 2121209L4ZZ4AEr
Silent Forestsongs... Tumblr_mjxhhv9T0J1re7d3qo3_400
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Silent Forestsongs...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: