{Training} Poison the mind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Training} Poison the mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sabrefang
Dark forest
{Training} Poison the mind DPKsfdL
Babs
67

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless
Gender:
Rank:
Sabrefang
BerichtOnderwerp: {Training} Poison the mind   {Training} Poison the mind Icon_minitimevr 6 jun 2014 - 1:06

{Maximaal 3 apprentices}

Het broeierige groene mos liet een zachte gloed achter op zijn dikke, zwart met witte pels. Zijn kille blik liet zich even over de open plek glijden die hij in gedachte had genomen voor de training die hij wilde doen. Eventjes werd zijn scheve glimlach wat breder. Het was perfect. Nu nog de arme schaapjes voor de slacht vinden... Maar in plaats van dat hij de jacht hoefde te openen, zouden ze vanzelf wel naar hem toe komen. Daar was hij zeker van. En dan, kon het spel beginnen. Dan kon het spel eindelijk beginnen zoals hij het wilde spelen. Want het begon al te rommelen. De Starclan had nog geen idee. Die zouden het pas weten als het te laat is... De onrust begon al te komen en uiteindelijk... Zouden zij zegevieren. Rustig ging de kater zitten, wachtend.


{Training} Poison the mind 2h80ai8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Training} Poison the mind DPKsfdL
Daan.
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Scorpionpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Training} Poison the mind   {Training} Poison the mind Icon_minitimevr 6 jun 2014 - 6:39

Zijn zwarte vacht stond in pieken alle kanten op, ademhaling regelmatig en ogen gesloten. De kater, ook wel bekend als Scorpionpaw, lag in een diepe slaap verzonken in zijn nest in de apprentice den van RiverClan. Plots opende hij zijn ogen. Scorpion verwachtte al zijn mede denmaten te zien liggen met hun langzaam rijzende en dalende lichamen, maar het was donker om hem heen. Een moerassige stank drong zijn geurklieren binnen en hij hief zijn neusje. Een plotselinge bries kwam opzetten en speelde een beetje met zijn vacht. "Hallo?" vroeg de normaal norse kater toen op een voorzichtige toon en keek ongelovig om zich heen. Waar in starclansnaam was hij beland? Een nachtmerrie?


{Training} Poison the mind DP2s556
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sabrefang
Dark forest
{Training} Poison the mind DPKsfdL
Babs
67

CAT'S PROFILE
Age: .: Ageless
Gender:
Rank:
Sabrefang
BerichtOnderwerp: Re: {Training} Poison the mind   {Training} Poison the mind Icon_minitimevr 6 jun 2014 - 11:32

Al snel genoeg leek de lucht in zichzelf te keren en te pulseren, en voordat hij het wist, lag een zwarte apprentice voor hem, wiens pels al meteen alle kanten op piekte van schrik. Ach ja.. Wie schrok er niet op het moment dat hij hier was? Maar nu was niet de tijd voor angst. Hij wierp zijn priemende gele ogen op de apprentice. "Welkom," bromde de kater met zijn diepe stem en hij maakte even een wijds gebaar met zijn staart om de omgeving aan Scorpionpaw voor te stellen. "Je hebt me, bewust of onbewust geroepen," zijn scheve glimlach werd wat breder, "..Dus hier ben ik dan." De kater zette een stap richting de apprentice en nam deze peilend in zich op. Het was altijd maar aftasten hoe je een jongeling maar het beste kon beïnvloeden. Sommigen werden overkomen door onzekerheid, anderen door gierigheid... "En ik..? Ik kan je helpen te bereiken wat je altijd al gewenst hebt.. Je hoeft het alleen maar te vragen."


{Training} Poison the mind 2h80ai8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Training} Poison the mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: