Jump down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Jump down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Innerstar
StarClan
Jump down R0nBhw9
Nathalie
4726
Afwezig
"True leader don't create followers, they create more leaders"

"My silience could mean that you're not worth the argument"

CAT'S PROFILE
Age: I've lived for 51 moons, and live further for eternity in Starclan
Gender: She-cat ♀
Rank:
Innerstar
BerichtOnderwerp: Jump down   Jump down Icon_minitimema 16 jun 2014 - 19:00

De vogel vloog op, het was een kraai met glanzende zwarte veren. Zijn gekras jaagden alle prooi dieren weg die er in de omgeving waren, dus was het haar doel om hem te vangen. Ze sloop er op een razend snel tempo achterna tot de vogel op een lag hangende tak in een boom ging zitten. Innerghost sprong op een tak iets verder van de tak van de kraai. Ze kwam er netjes op terecht, enkel maakte de tak een licht krakend geluid. Gelukkig reageerde de kraai er niet op. Opnieuw zette ze af met haar achterpoten en lande naast de kraai op de zelfde tak. De kraai wauw weg vliegen, maar Innerghost was sneller en wist de kraai tegen te houden door haar beide voorpoten om het dier heen te slaan. Ze voelde hoe de snavel in haar rechter voorpoot beet, maar Innerghost maakte er een snel einde aan. Ze beet in de nek, en de kraai stopte met herrie maken, vladeren, en pogingen om zichzelf te bevrijden. Tevreden met de kraai in haar bek sprong Innerghost naar beneden, vlak voor een apprentice, die ze herkende als Wolfpaw.

OOC: Eerste post voor Wolfpaw
Jump down V9y2R1j


Jump down Env9oX7
.:
 
Thanks Waz <3:
 
:'STAMPS':
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Wolfpaw
Member
Jump down DPKsfdL
<Lilith>
401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: »12 moons
Gender:
Rank:
.Wolfpaw
BerichtOnderwerp: Re: Jump down   Jump down Icon_minitimevr 20 jun 2014 - 17:36


Wolfpaw trippelde doelloos door het woud. Normaal was ze trots geweest op de eekhoorn die uit haar mond bungelde, maar de laatste dagen voelde ze zich niet helemaal lekker. Ze keek op toen ze een kraai hoorde krassen. Zo maakte hij het hele woud wakker. Wolf wou net haar eekhoorn weg leggen en eropaf springen toen ze een lenige zwarte gestalte op de kraai afspringen. De tactiek was interessant dus bleef Wolfpaw kijken. De poes sprong uit de boom met de kraai in haar mond. Ze herkende de kille blauwe ogen van Innerghost. De gevlekte poes legde haar eekhoorn op de grond en knikte naar de poes. "Goed gevangen.", miauwde ze, met haar oren wiebelend in de richting van de kraai.


Jump down 30vzoyw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jump down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: