[+Strawpaw] Weather issues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [+Strawpaw] Weather issues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostychill
Member
[+Strawpaw] Weather issues DPKsfdL
Ann -3-
288

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostychill
BerichtOnderwerp: [+Strawpaw] Weather issues   [+Strawpaw] Weather issues Icon_minitimema 7 jul 2014 - 13:48

Met een slome pas liep Frosty langs lange Thunderpath, wat zich uitstrekte langs het ThunderClan en ShadowClan territorium. Af en toe schoot er een monster voorbij, maar Frosty's afstand was genoeg om weg te blijven. Ze trok haar neus walgend op toen er nog een monster voorbij scheurde, stofwolken opblazend die zich genadeloos in haar gezicht wierpen. Ze grauwde geïrriteerd en wreef met haar poot langs haar neus. Soms was het leven echt een StarClanverdomme hondenleven. Haar ogen scanden de omgeving, zoekend naar iets om te doen. UGH, Border Patrols waren S-A-A-I. Ze markeerde even snel een boom, daarna draaide ze zich om en trok zich terug in het territorium. Er was nog wat tijd over, ze kon net zo goed even jagen. Ook al miezerde het op dit moment, het was nog steeds Newleaf. Langzaam werden de andere dieren in het woud hun holletjes uitgelokt door de geur van de vochtige bosgrond en het geluid van verse bladeren die schudden in de wind. De regen nam langzaam toe, en Frostychill vouwde haar oren in haar nek. Ze sprong op toen ze een luid gerommel hoorde. Foxdung, onweer. Nu moest ze schuilen. Haar ogen scanden de omgeving, en ze realiseerde zich dat ze helemaal was teruggelopen naar de Burnt Sycamore. Ze liep er in een versnelde pas op af en schuilde onder een van de uitstrekkende wortels.


[+Strawpaw] Weather issues 2jcxyip
Terug naar boven Ga naar beneden
.Strawpaw
Member
[+Strawpaw] Weather issues DPKsfdL
Lilith.
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ∞ 8 moons
Gender:
Rank:
.Strawpaw
BerichtOnderwerp: Re: [+Strawpaw] Weather issues   [+Strawpaw] Weather issues Icon_minitimewo 9 jul 2014 - 11:26


De regen tikte tegen de bladeren en tegen de grond. Hier en daar ontstonden plassen dus zag Strawpaw haar kans schoon. Ze boog zich over een plas en likte het regenwater op. Na een paar likken was haar dorst gestild en keek ze omhoog naar de lucht. Ze opende haar kaken en rook meer regen. Daarbij schoten alle diertjes weg in het kreupelhout. De lucht begon donkerder te zien. Ze zag een groepje vogels opvliegen. Bijna een tel later kwam de eerste donderslag. Het begon harder te regenen. Straw begon te rennen en liep onder een paar uitstekende wortels. Ze schrok zich bijna dood toen ze een vacht naast haar voelde. Een behoorlijk natte vacht. Ze keek opzij en ontmoette de ogen van Frostychill. "Ook schuilen?"


::Stuff::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[+Strawpaw] Weather issues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: