Show me what you can {Skunkpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Show me what you can {Skunkpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bravesoul
StarClan
Show me what you can {Skunkpaw} DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Show me what you can {Skunkpaw}   Show me what you can {Skunkpaw} Icon_minitimedo 10 jul 2014 - 16:25

Hij duwde zijn forse lichaam door de apprentices den heen en stootte zijn kop lichtjes tegen het dak van de den, waardoor hij een beetje lawaai maakte, maar zacht. Hij trippelde naar het nest van zijn halfbroertje Skunkpaw toe en porde hem zacht in zijn zwart witte vacht. "Opstaan, je hebt training vanmorgen," mauwde hij en verliet de den weer, zachter dan op de heenweg. Buiten rekte hij zich eens goed uit en trippelde de massieve Maine Coon naar de prooistapel waar hij een zuinig muisje vandaan viste en deze naar binnen werkte.


Show me what you can {Skunkpaw} 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
Skunkpaw
Member
Show me what you can {Skunkpaw} DPKsfdL
Isa :3
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons already
Gender:
Rank:
Skunkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you can {Skunkpaw}   Show me what you can {Skunkpaw} Icon_minitimedo 10 jul 2014 - 16:35

It's okay, 'cause I know
Hij voelde hij de buik van zijn moeder zacht op en neer ging op de maat van haar ademhaling. De warmte van haar vacht stelde hem gerust, alsof alles goed zou komen. Hij draaide zich om in zijn slaap en belandde toen op de grond. Geschrokken keek hij op door de kou die er ineens was. Zijn kop schoot opzij, naar zijn slaapplek, maar Ashlily lag er niet. Natuurlijk niet, je bent nu een apprentice, schoot het door zijn kop. Hij zuchtte even en liep weer terug naar zijn mosnest om opnieuw te gaan liggen en te slapen. Niet veel later wekte een stem hem. "Opstaan, je hebt training vanmorgen," Deze stem ging samen met een por in zijn zij. Na wat gekreun deed hij zijn ogen open en zag hij nog net de achterkant van Bravesoul uit de apprentice den verdwijnen. Hij draaide even met zijn ogen en stond toen op. Na wat rekken en strekken liep hij de den uit en ging hij naar Bravesoul toe. ”Ik ben er klaar voor hoor.” Hij gaapte nog even, maar keek zelfverzekerd uit zijn ogen. Hij zal Bravesoul is laten zien wat hij kon doen.

You shine even on a rainy dayShow me what you can {Skunkpaw} Jugw0n
Accounts:

Stamps x:

Terug naar boven Ga naar beneden
Bravesoul
StarClan
Show me what you can {Skunkpaw} DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: Show me what you can {Skunkpaw}   Show me what you can {Skunkpaw} Icon_minitimedo 10 jul 2014 - 16:41

Het duurde niet lang of de zwart witte apprentice stond al bij hem. ”Ik ben er klaar voor hoor.” Het katertje gaapte nog een keer waarna Bravesoul met zijn staart naar de prooistapel wees. "We beginnen met het vullen van de maag, want vandaag gaan we veel doen." Hij knikte nog een keer als bevestiging en ging toen weer verder aan zijn eigen ontbijt, wat echter al heel snel op was. Hierna begon hij zijn vacht te wassen en wachtte tot zijn jongere halfbroertje klaar was met eten.


Show me what you can {Skunkpaw} 124h6js
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Show me what you can {Skunkpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: