Take a deep breath 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Take a deep breath

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vanillapaw
Member
Take a deep breath DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Take a deep breath   Take a deep breath Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 23:13

Met een diepe zucht groef de poes haar prooi in, kijkend naar de bodem. Ze had vandaag wel een prooi gevangen, in vergelijking tot de andere dagen. Ze had afgelopen dagen niets gegeten. De poes herinnerde zich toch één klein muisje die ze gekregen had. Ja, ze had dus wel wat gegeten. Haar maag knorde heftig en met een diepe zucht liet ze zich even neerzakken. Ze had echt honger, mocht dan ook wat eten vandaag, maar zou haar honger nooit kunnen vullen. Ze wiebelde met haar oortjes toen ze een geluid hoorde. Ze keek even met een kille blik achter zich. "Eh hallo?" sprak ze twijfelend, kijkend naar het gedaante van een kat.

+ Gingerpaw


Take a deep breath E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
Gingertail
Member
Take a deep breath DPKsfdL
Ez
310
Actief

CAT'S PROFILE
Age: »Twelve Moons«
Gender:
Rank:
Gingertail
BerichtOnderwerp: Re: Take a deep breath   Take a deep breath Icon_minitimeza 12 jul 2014 - 23:31

Het zoveelste konijn was hem ontsnapt. Af en toe wist hij echt niet wat hij er tegen moest doen. Zijn maag knorde als vanouds en hij zuchtte zachtjes. De afgelopen paar dagen waren een ramp en hij begon echt te merken dat 'ie niets had gegeten. Toch was hij te koppig om iets anders te willen vangen dan een konijn. Nu wist hij dat hij toch ook aan de muizen moest, wilde hij iets kunnen eten vanavond.
Gingerpaw stond op, wankelde eventjes en wandelde toen dieper het territorium in, hopend op een muis of iets anders wat makkelijk te vangen was. Daar in tegen vond hij de geur van een andere Windclanner en keek om zich heen. "Eh hallo?" hoorde hij, voordat hij de oudere apprentice in het zicht kreeg. "Oh, hey," miauwde hij vriendelijk terug. "Uh .. Vanillapaw, toch?" vroeg hij daarna, iets beschaamd omdat hij de naam van de kattin niet meer wist.


Take a deep breath PujmE97
"Wake me up, wake me up! I can't remember when enough was enough.
I used to be so in love with this life I live before it was corrupt."


Brotime:
Terug naar boven Ga naar beneden
Vanillapaw
Member
Take a deep breath DPKsfdL
~
410
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Vanillapaw
BerichtOnderwerp: Re: Take a deep breath   Take a deep breath Icon_minitimezo 13 jul 2014 - 12:02

Algauw zag de poes een jongere apprentice, duidelijk van de WindClan - tenminste, zo rook hij en ze zag hem weleens lopen dus de kans was groot van wel. "Oh, hey," sprak de kater vriendelijk en Vanillapaw knikte hem vriendelijk toe. Hoe heette hij nou.. "Uh .. Vanillapaw, toch?" vroeg de kater en ze knikte, met een kleine glimlach. "Jazeker!" sprak ze ietwat opgewekt, kijkend naar de kater. Eh.. Oh ja! "Jij was toch Gingerpaw?" sprak ze vragend, met een schuin hoofdje kijkend naar de kater. "Al gejaagd vandaan?" vroeg ze vriendelijk, want misschien konden ze wel samen jagen.


Take a deep breath E03drp
Stamps:

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take a deep breath
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: