So special (OPEN) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 So special (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Floodfire
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Floodfire
BerichtOnderwerp: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimema 14 jul 2014 - 11:01


De kleine grijze kitten rolde op haar kleine ruggetje en probeerde de wereld om haar hern in zich op te nemen. Donker was het nog steeds overal, maar buiten kon ze verscheidene katten horen praten en ze snoof de geur op van melk. Zoete melk! Nieuwsgierig hees Flood zich overeind en probeerde haar pootjes onder zich te schuiven. Deze poging lukte half om half, maar ze struikelde en buitelde uit het mosnest. "Auw!" piepte ze, terwijl ze haar snuitje langs de grond wreef. De grond was hard, maar Floodkit staakte haar pogingen nog niet en stond alweer op. Ze snuffelde met haar roze neusje voorzichtig over de grond. Daar pikte ze die geur op. Ze begon nu wat sneller te lopen. Voor ze het wist duwde ze haar neusje in een dikke, pluizige vacht. Ze zocht naar een bekend bobbeltje met haar kleine snuitje. Even begon ze te drinken, maar ze merkte al snel dat ze daar helemaal geen zin in had. Ze vervolgde haar pad. De buitenlucht drong vers bij haar binnen. De muffe geur van de nursery maakte plaats voor de geur van regen. Opeens voelden haar witte pootjes gras. Gras! Wat voelde dat eng! Sprietjes die kietelden aan je pootjes, bleh! Floodkit vond het maar niks en hobbelde terug de nursery in. Toch draaide ze zich nieuwsgierig even om. Zou ze..? De kleine kitten sloop naar de uitgang van de nursery en bleef daar afwachtend zitten. Wat zou er gebeuren, vroeg ze zich af. De wereld was vreemd, vond ze, maar speciaal, heel speciaal. Ze hoorde verschillende katten voorbijkomen. Toen waagde Flood het erop. Ze stapte het gras op, en botste bijna gelijk tegen iemand aan. "Oepsie!" piepte het klein vachtbolletje. Ze lichtte haar kop op, zodat haar dichte oogleden op de kat gericht waren.
(Tags: Open | Words: 298)


So special (OPEN) 28rmjxt
:; F L O O D ;:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lostlife
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Lotte
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lostlife
BerichtOnderwerp: Re: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimema 14 jul 2014 - 14:58

Het was donker en stil in de nursery, zoals altijd. Meer deze keer was het duister anders.. Het was.. Lichter. Verwonderd keek het jonge poesje opzij. Er leek een fel licht uit een gat in de wand te komen. Lostkit was nieuwsgierig, wou weten wat dat licht was. De wereld was veel kleurijker dan ze gedacht had, maar de zwart-witte kitten probeerde het te negeren. Voorzichtig stond ze op en strompelde ze weg bij de warme vacht en de geur van melk. Maar de jonge kitten was nog niet bij de helft of een grijs lijfje botste tegen haar aan. De geur vertelde haar dat het haar zusje was, Floodkit. "Oepsie", piepte ze, maar Lostkit gaf geen reactie, geen enkel teken dat z ehet ook maar gehoord had. De ogen van haar zusje waren nog toe, wat vreemd was. waarom deed ze ze ook niet gewoon open? Dat zou toch veel makkelijker zijn? De zwart-witte kitten kantelde haar kopje wat en porde zachtjes met haar pootje in het grijze tabby buikje van de kitten. gewoon, om haar te laten weten dat ze er was.So special (OPEN) Oie_ONZQX2_Lsvf_Cs
Fortuna -> Lostlife -> Cloë

Voice & Theme:

Terug naar boven Ga naar beneden
Floodfire
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Floodfire
BerichtOnderwerp: Re: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimema 14 jul 2014 - 15:19


Er klonk geen reactie van de kat waar Flood tegenaan gelopen was, maar de tabby kitten rook nu wel een bekende geur. "Loft!" sprak ze vrolijk. Als antwoord porde haar zusje met haar pootje in Floods buik. Dat moest haar teken zijn om te laten weten dat zij het inderdaad was. Het grijze poesje moest lachen en begon haar zusje terug te porren. Echter had Flood haar stabiliteit nog niet helemaal gevonden en ze gleed uit. Ieuw! Daar lag ze zomaar in dat kriebelgras. Ze krabbelde snel weer overeind en schudde haar grijsgestreepte kopje. Toen keek de kleine kitten nietsziend naar haar zusje. "Wadjij doen?" vroeg ze nieuwsgierig, haar kopje ietwat schuin houdende. Ze ging zitten en zwiepte haar staartje heen en weer door de dunne stengeltjes. Dat voelde wel grappig! Het grijze pluisbolletje schuifelde wat met haar pootjes door het zachte gras. "Dit leuk zijn!" giechelde ze. Een korte spin ontsnapte uit haar keeltje.


So special (OPEN) 28rmjxt
:; F L O O D ;:
Terug naar boven Ga naar beneden
Skykit
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Hanna
87
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 manen
Gender:
Rank:
Skykit
BerichtOnderwerp: Re: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimema 14 jul 2014 - 16:13

Skykit liep rond buiten de nursery, ze verveelde zich en er was niemand om mee te spelen, waarom? De kitten zuchte en keek even naar de grond, nope, ook niks interessants daar. Sky stond op en liep weer richting de nursery, maar twee kittens leidde haar af, ze waren kleiner dan haar, maar de kitten was nieuwsgierig en verveeld, Sky liep rustig richting de andere kittens en keek ze nieuwsgierig aan, waren ze aan het spelen in het gras? Ze besloot het te vragen, ook al hoorde ze dat het antwoord wat gebrekkig kon zijn, maar zo was zij ook een keer geweest. "Wat doen jullie?" Het natte gras streek langs haar vacht, Skykit begreep wel dat het een grappig gevoel was.


Icepaw ll Blacky ll Symphonypaw
So special (OPEN) 27zjcec
Terug naar boven Ga naar beneden
Lovepaw
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Elfje
25
Actief
"Don't you see what your finding,
This is Heaven in Hiding"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lovepaw
BerichtOnderwerp: Re: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimema 14 jul 2014 - 17:17

Toen Lovekit wakker werd, was alles nog steeds zwart, zoals normaal. De kleine kitten deed een poging om op te staan. Maar ze viel gelijk weer terug. Ze probeerde het nog eens, dit keer lukte het wel. Het witte poesje merkte dat twee van haar siblings weg waren. Ze was nieuwsgierig naar waar haar twee zusjes waren, maar ze ving de zoete en welkome geur van melk op. Lovekit begon te zoeken naar een bobbeltje, zodat ze kon drinken. Toen ze hem had gevonden, begon ze eraan te zuigen. Maar al gauw zat de kitten vol, dus probeerde ze de geur van haar zusjes te volgen. Ze pikte de geur van Floodkit op en begon hem met waggelende en struikelende stapjes te volgen. Als snel werd de geur vermengd met verse buitenlucht. Lovekit wist dat ze uitgang naderde. "Dit leuk zijn!" hoorde ze Floodkit roepen vanuit buiten de nursery. Ze probeerde verder te gaan maar ze struikelde en ze viel op de grond. "Auw" piepte ze, met haar nog hoge stemmetje. Ze stond weer op en probeerde met haar oogjes te knipperen. Haar oogleden gaven iets mee, waardoor ze een klein strookje heel erg fel licht kon zien. Lovekit deed haar oogjes weer dicht. Maar ze was heel nieuwsgierig naar hoe de wereld er uitzag, dat ze haar oogjes weer open probeerde te doen. Dit keer gaven haar oogleden helemaal mee, waardoor er heel veel fel licht en felle kleuren haar zicht binnendrongen. De kleine kitten knipperde een aantal keren, totdat ze niet meer door het licht verblind werd. Ze zag nu haar twee zusjes. Floodkit zat in rare sprietjes. Dat moet vast gras zijn dacht Lovekit. Ze wilde weten welke kleur het gras was, in ieder geval wel een felle kleur. Lovekit zag een grotere kitten aankomen lopen. "Wat doen jullie?" Vroeg de grotere kitten. Dat wilde ze zelf ook weten. De witte kitten waggelde vrolijk naar haar zusjes toe. "Hawwo!" piepte ze vrolijk.You wrote 100 letters just for me
So special (OPEN) Lovesi10
And I find them in my closet in the pockets of my jeans

Terug naar boven Ga naar beneden
Floodfire
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Floodfire
BerichtOnderwerp: Re: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimema 14 jul 2014 - 20:21

"Wat doen jullie?" klonk een stem, na vaste pootstapjes over de grond. Flood snoof nieuwsgierig. Deze kat was voor haar onbekend. "Ikke pelen in gjaf!" antwoordde de grijze kitten enthousiast. Ze zakte door haar pootjes en rolde op haar rug. "Ikke Flood heten! Wie jij vijn?" Haar nietsziende blik keerde zich nu naar de onbekende kat, maar haar oortjes keerden zich juist weg van hem. Een zachte "Auw!" klonk op uit de nursery, en opnieuw naderden er pootstapjes. Deze geur was wel bekend. Vrolijk keerde de grijsgestreepte kitten zich tot haar andere zusje, Lovekit. "Hawwo!" hoorde ze. Als begroeting wierp de kleine poes zich op haar zus. "Jof!" was de begroeting van haar kant. Met haar pootjes begon ze zacht in de pluizige witte buik te kriebelen. Zelf lachte de kleine kitten om haar zus. "Dat kieteje?" klonk haar vraag.


So special (OPEN) 28rmjxt
:; F L O O D ;:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lostlife
Member
So special (OPEN) DPKsfdL
Lotte
208
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Lostlife
BerichtOnderwerp: Re: So special (OPEN)   So special (OPEN) Icon_minitimevr 18 jul 2014 - 12:46

Er kwamen meer kittens bij, en ze voelde zich niet meer zo op haar gemak. Stilletjes trok ze zich wat meer terug, tot ze tegen de wand van de nursery kwam. Vanaf daar bleef Lostkit kijken naar de vrolijke katten. Ergens vond ze het niet fijn dat ze zelf nooit zo vrolijk kon zijn. Was er iets mis met haar? Waarom moest juist zij degene zijn die zich terugtrok? Het irriteerde haar mateloos. De zwart-witte kitten besloot om dan maar wat om zich heen te kijken, misschien was er iets anders interessants, iets waardoor ze zich niet zo anders hoefde te voelen..

~Topic nog niet uit, maar wel bijna :')So special (OPEN) Oie_ONZQX2_Lsvf_Cs
Fortuna -> Lostlife -> Cloë

Voice & Theme:

Terug naar boven Ga naar beneden
 
So special (OPEN)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: