Thinking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Thinking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dovepath
Member
Thinking DPKsfdL
Bunny~
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovepath
BerichtOnderwerp: Thinking   Thinking Icon_minitimevr 29 aug 2014 - 13:50

De grijze apprentice zat in het lange gras. Ze was amper zichtbaar, grijs op beige. De wind waaide hard, maar dar had ze op dit moment geen last van. Ze was het gewend. Sinds haar zusje gestorven was, was er erg veel veranderd. iedereen om haar heen leek op te groeien, ouder te worden. Ze herkende zelfs zichzelf soms niet meer. Vroeger zou ze nooit boos geworden zijn. Ze was veel lichtgeraakter. Het leek ook alsof haar ouders niet meer zo vaak samen waren; bijna alsof ze elkaar uit de weg gingen. Een geur waaide haar neus in. Dovepaw draaide haar kopje ernaar. Haar blauwe oogjes keken nieuwsgierig, maar in gedachten verzonken. Ze zei niets, maar wachtte tot de kat naar haar toe zou komen.

~Open


Thinking SpDokJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Sorrelpaw
Member
Thinking DPKsfdL
Floortje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons
Gender:
Rank:
Sorrelpaw
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimevr 29 aug 2014 - 15:44

Sorrelpaw zette zich schrap tegen de wind die haar langharige vacht alle kanten opblies. Dit was niet zo'n goede dag om te jagen. Stom dat ze dat nu pas doorhad. De wind zou haar geur alle kanten opblazen, en de prooi zou haar al van ver ruiken aankomen. Ze zuchtte. Dan maar een wandeling maken. Alhoewel ze niet zo snel kon lopen vond ze het wel heerlijk om te doen. Lange stukken rennen, of iets dat daarop leek, om haar hoofd leeg te maken. Sorrel haalde diep adem, sloot haar ogen en zette haar ene poot voor haar ander, sneller en sneller. Door de wind leek het net alsof ze vloog. De apprentice was verslaafd aan het gevoel. Soms had ze twijfels of ze niet beter in een andere clan was geboren, omdat ze niet zo snel was. Ze wist nu dat ze het mis had, haar hart lag bij de windclan. Plots stopte ze met rennen. Een geur. Ze tilde haar hoofd iets hoger. Windclan. Rustig liep ze in de richting van de geur, en zag een grijze windclan apprentice. 'Hallo' zei ze, helemaal kalm door het rennen. 'Jij bent Dovepaw, toch?'


Thinking N3me7o
A majestic ball of fluff
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thinking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: