Hello cute kitty 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello cute kitty

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowbird
Dark forest
Hello cute kitty DPKsfdL
Lianne
230
Actief
Disconnect and self-destruct
One bullet at a time
What's your rush, now?
Everyone will have his day to die

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snowbird
BerichtOnderwerp: Hello cute kitty   Hello cute kitty Icon_minitimevr 29 aug 2014 - 19:28

Snowbird was verveeld. En dat voorspelde niet veel goeds. Het was wachten tot iemand het moest bezuren. De zon was verdwenen en er hing regen in de lucht. Ze rook het. Haar snorharen trilde toen ze haar kop ophief. De zuurstof was vochtig. Toen een nog vers druppeltje de elders den in viel voelde ze de trillingen haar kant op komen. Ze draaide haar blinde kop er naartoe en besloot toen maar op te gaan. De meeste katten sliepen nog. De 'meeste'. Trillingen van buiten de den vingen haar poten op. Nieuwsgierig gin ze er op af. Meteen herkende ze die zoete, vreselijke melkgeur. Een kit! De geur die zich er mee vermengde maakte Snowbird misselijk. Icecloud. Haar moeder. Voorzichtig besloop ze de kit van achteren en zette toen één poot op hem. "Hallo daar! Kleine kit!" Zei ze opgewekt en ze glimlachte vals. "Wat doe jij op zo vroeg?" Haar blinde ogen keken naar de kit.

(Pantherkit)


Help me, if you can, It's just that this is not the way I'm wired.
So, could you please help me understand why.. You've given in to all these reckless dark desires?


::
Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
Hello cute kitty DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Hello cute kitty   Hello cute kitty Icon_minitimevr 29 aug 2014 - 20:05

Het was nog niet zo lang geleden sinds de kleine kitten geboren was, maar toch was hij al wel oud genoeg om nieuwsgierig te zijn. Vooral naar alle geuren die hij elke keer rook en niet alleen de geuren die van de den kwamen, maar ook die erbuiten waren. Voorzichtig opende de kitten zijn ogen voor de eerste keer en knipperde een paar keer tegen het felle licht dat zijn ogen in scheen. Het was best wel een raar gevoel om aan alle geuren een beeld te kunnen koppelen en het beeld was dan wel onscherp in het begin, maar het werd al snel scherper en kon hij beginnen met dingen te onderscheiden. Voorzichtig stond hij op en begon hij wat ongemakkelijk te lopen, hij was er duidelijk nog niet echt aan gewend, maar hij had al een doel voor ogen waar hij naartoe wilde gaan. Hij wilde weten waar de geuren van buiten allemaal bij hoorden. Het maakte hem dan ook niet uit als zijn moeder boos zou worden dat hij de nursery uit zou zijn gegaan en bleef daardoor ook stapje voor stapje doorlopen.
Het leek ellendelang te duren, maar toch kwam hij toen toch aan bij de ingang van de den. Even bekeek hij het, maar liep toen toch maar door. Alleen toen hij bijna buiten was struikelde hij, waardoor hij al tuimelend naar buiten viel en daar bleef hij even roerloos liggen. Dit was namelijk iets wat hij niet verwacht had en het had hem even een beetje door elkaar heen geschud. Alleen voor hij weer kon opstaan voelde hij dat er een poot op hem gedrukt werd en even piepte hij geschrokken. Hij kon nu tenslotte niet meer opstaan. "Hallo daar! Kleine kit!" Hij deed zijn best om alle woorden te begrijpen die de stem zei en dat lukte gelukkig nog wel aardig. "Wat doe jij op zo vroeg?" Een vraag naar wat hij aan het doen was? Hoe moest hij daar nou weer op reageren? Hij moest toch proberen de woorden te vormen of op zijn minst één woord. "Ver.. kennen?" Zei hij met een licht vragende ondertoon.


Hello cute kitty 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Snowbird
Dark forest
Hello cute kitty DPKsfdL
Lianne
230
Actief
Disconnect and self-destruct
One bullet at a time
What's your rush, now?
Everyone will have his day to die

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snowbird
BerichtOnderwerp: Re: Hello cute kitty   Hello cute kitty Icon_minitimezo 7 sep 2014 - 15:48

Snowbird krulde haar staart om de kitten heen. "Wauw! Echt waar?" Vroeg ze quasi geïnteresseerd. "Stoer van je" Ze trok een peinzend gezicht en duwde de kitten dichter tegen haar aan. Als ze eerlijk tegen zichzelf moest zijn had ze zich nog geen enkele keer verdiept in de kittens van haar moeder. Haar halfzusjes en halfbroertjes. Datzelfde gold voor het gebroed van haar oudere broer Whitelion. Daarom had ze dus ook geen flauw benul wie de kitten was. "Zal ik jouw eens wat vertellen? Ik ben familie van jou" Ze glimlachte nog stralender dan voorheen. "Mijn naam is Snowbird! En welke sterke warrior ben jij?"


Help me, if you can, It's just that this is not the way I'm wired.
So, could you please help me understand why.. You've given in to all these reckless dark desires?


::
Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
Hello cute kitty DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Hello cute kitty   Hello cute kitty Icon_minitimeza 20 sep 2014 - 16:27

Het volgende dat kwam was eigenlijk een soort van onverwacht, want de poes krulde haar staart om hem heen. Hij was het wel gewend van zijn moeder, maar van een andere kat was hij dat toch niet echt gewend. "Wauw! Echt waar?" Hij wist niet helemaal hoe hij daar op moest reageren, want hij kon natuurlijk gewoon ja zeggen, maar was dat wel goed? "Stoer van je" Hij voelde zich best wel blij met het compliment, want het was niet elke keer dat je zoiets te horen kreeg. "Dankje." Zei hij dan ook en keek even omhoog naar de witte poes. "Zal ik jou eens wat vertellen? Ik ben familie van jou" Hij hield hierbij even zijn kopje scheef, want hij wist zo snel niet wie ze moest zijn. Ze had wel dezelfde witte vacht als zijn moeder, maar of dat haar familie zou maken wist de kitten natuurlijk niet. "Mijn naam is Snowbird! En welke sterke warrior ben jij?" Nu hij de naam hoorde van de poes kon hij zich wel herinneren dat zijn moeder het over haar had gehad. Dat betekende dus dat ze zijn halfzus was als hij het goed had. "Pantherkit!" Antwoordde hij enthousiast, want nu hij zeker wist dat ze familie van hem was, raakte hij toch wel wat nieuwsgierig.


Hello cute kitty 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hello cute kitty   Hello cute kitty Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello cute kitty
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: