Will it be soon? [ Lionbeat ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Will it be soon? [ Lionbeat ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Floodfire
Member
Will it be soon? [ Lionbeat ] DPKsfdL
Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Floodfire
BerichtOnderwerp: Will it be soon? [ Lionbeat ]   Will it be soon? [ Lionbeat ] Icon_minitimevr 19 sep 2014 - 10:26I've seen the WORLD fall away;
Waarom was het hier toch zo leeg? Nergens waren er kittens om mee te spelen. Ja, ze had wel gezien dat er twee kits ergens in een hoek lagen, maar dat waren jonge kittens. Die durfden helemaal niks! Floodkit wilde een maatje waarmee ze wat kon beleven! Misschien zouden de aankomende kittens wel avontuurlijk zijn. Ongecontroleerd vloog haar blauwe blik naar Lionbeat, een queen in de hoek van de ruimte. Ze stapte op haar af met haar nog steeds kleine pootjes. "Lionbeat?" Haar stemmetje was niet meer dan een zenuwachtige piep.
WORDS: 91 | TAG: Lionbeat | NOTES: SPT voor Lionbeat | CREDIT: melissa the shark at shine


Will it be soon? [ Lionbeat ] 28rmjxt
:; F L O O D ;:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionbeat
StarClan
Will it be soon? [ Lionbeat ] Giphy
Bo ~
766
Actief
And I don't want the world to see me, because I don't think they'll understand.

CAT'S PROFILE
Age: { E N D L E S S
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lionbeat
BerichtOnderwerp: Re: Will it be soon? [ Lionbeat ]   Will it be soon? [ Lionbeat ] Icon_minitimevr 19 sep 2014 - 18:04
user posted image
Daar lag ze dan weer, een beetje niks doen. Dat was het punt wat Lion het meeste haatte; het niks kunnen en mogen doen. Haar buik was al best veel opgezwollen, wat betekende dat het niet te lang meer zou duren. Haar buik was groter dan bij Otter, Flash & Faded, zouden het meer kittens zijn? Ze werd even stil toen ze dacht aan Otter, haar zoontje, haar prachtige zoontje die niet langer dan 4 dagen had kunnen leven. Niet eens zijn ogen had kunnen openen en de wereld had kunnen zien. Opeens stond een kitten voor haar neus, Floodkit als ze goed had geluisterd. Zodra je eenmaal in de nursery lag leerde je alle kittens kennen, wat best leuk was. "Lionbeat?" klonk de kitten ietwat zenuwachtig. "Ja Floodkit?" vroeg ze met haar honingzoete stem en een zachte glimlach.tag: Floodkit notes: Derp
Terug naar boven Ga naar beneden
Floodfire
Member
Will it be soon? [ Lionbeat ] DPKsfdL
Evelynn
504
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 мσσηѕ
Gender:
Rank:
Floodfire
BerichtOnderwerp: Re: Will it be soon? [ Lionbeat ]   Will it be soon? [ Lionbeat ] Icon_minitimewo 24 sep 2014 - 9:42I've seen the WORLD fall away;
De wit met bruine kattin reageerde lief op haar vraag. "Ja Floodkit?" Omdat het zo lief klonk ging de kleine tabby rustig neerzitten op de vloer. Ze glimlachte. "Jij krijgt toch ook kittens?" vroeg ze, in een soort hint. Dat ist ze eigenlijk wel, maar even om een gesprek te starten erover. Eigenlijk wilde ze vragen wanneer de kits er zouden zijn. Maar misschien was het onbeleefd om dat meteen te vragen. Ze wist inmiddels wel wat goed was en wat niet. Bijna drie moons oud was ze inmiddels, en ze had al veel meer geleerd dan de info waarmee ze werd geboren.
WORDS: 103 | TAG: Lionbeat | NOTES: SPT voor Lionbeat | CREDIT: melissa the shark at shine


Will it be soon? [ Lionbeat ] 28rmjxt
:; F L O O D ;:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Will it be soon? [ Lionbeat ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: