Innerkit - PB - Hai. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Innerkit - PB - Hai.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raspberryheart
Member
Innerkit - PB - Hai. DPKsfdL
Ezz
907
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender:
Rank:
Raspberryheart
BerichtOnderwerp: Innerkit - PB - Hai.   Innerkit - PB - Hai. Icon_minitimedi 21 okt 2014 - 17:26Haar pootstappen waren zacht,  ze wou alle haarballetjes die zo zacht bij hen moeder lagen, niet wakker maken, want dan had ze weer gezaag aan haar hoofd van die kits -en misschien hen moeders- omdat ze ze wakker gemaakt had. Plus, ze had totaal niets met kittens, op één kittentje na haatte ze zogoed als alle kittens, wat niet betekende dat ze nooit kittens zou willen, ze zag het wel zitten om een Queen te zijn ooit, alleen nu nog niet, dat ging trouwens niet, om twee redenen: Ze wou niet zo lang in de Nursery liggen, niet hulpzaam kunnen zijn voor haar clan, en ze had geen partner, dus het kitten probleem was snel al uitgesteld. Met een glimlach op haar gezicht zag de witte poes het bekende zwarte hoopje vacht dat haar dierbaar was. Innerkit, haar PB. Problem-Buddy. Hoofdschuddend trippelde ze op de kitten af, en keek of hij sliep of niet. Ach, whatever. Ze tikte zijn oor aan met haar neus, en greens, terwijl ze haar hoofd verhoogde tot het zijn. "Goedemorgen, vriendje." grijnsde ze hem toe, en stak haar tong uit. Ze wist niet of ze eigenlijk wel bij de zwarte kit mocht komen, nadat ze samen naar Twoleg gebied geweest waren, maar ze verveelde zich te pletter, dus wat maakte het uit, ze ging gewoon wél naar hem toe! Problemen met Shrewstar en Innerghost had hij zowieso al, dus. "Klaar om weer in problemen te komen?" Ze glimlachte naar hem, om aan te geven dat het een grapje was. Nog meer problemen in het gezelschap van een kitten? Dat ging ze niet overleven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Innersoul
Member
Innerkit - PB - Hai. DPKsfdL
527
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender:
Rank:
Innersoul
BerichtOnderwerp: Re: Innerkit - PB - Hai.   Innerkit - PB - Hai. Icon_minitimevr 7 nov 2014 - 13:51

Snel verstopte hij zijn neus dieper onder zijn eigen voorpoten terwijl zijn staartje zijn achterlijfje dichter naar zich toe trok. Hij lag heerlijk te slapen, iets verder van zijn siblings en moeder af. Niet omdat hij rebels was geworden of omdat hij niet meer van ze hield ofzo. maar omdat het zo vreselijk heet was in dat nest. Echt als hij daar langer zou blijven liggen zou hij en gebakken kitten zijn. Hij piepte licht in zijn slaap, hij had duidelijk een nachtmerrie. Zijn pootjes trokken en zijn oortjes lagen in zijn nek. Met zijn neus diep tussen zijn voorpoten schokte zijn lichaampje zacht. hij was aan het rennen in zijn nachtmerrie, zo hard als hij kon, maar hoe harder hij ook wou, het ging gewoon niet. Pas toen zijn oor aangeraakt werd door iemand schrok hij wakker, eerst acht hij dar het zijn moeder was, maar hij keek naar een witte vacht, geen zwarte. Hij keek op naar de poes. Berry. Meteen was hij zijn nachtmerrie vergeten. Berry had hem meegenomen naar het twoleg gebied, wacht, mocht hij dan nog wel met haar omgaan. Shrewstar had dar niets over gezegd, en anders, hij had toch het gevoel at Innerghost en Shrewstar hem niet echt mochten. Vrolijk sprong hij op en keek naar haar. 'Goedemorgen Berry" lchtte hij en keek even nar zijn eigen nest. Zijn moeder en alle drie zijn siblings lagen daar nog te slapen. Zijn moeder zou het echt niet goed vinden als hij nog met de witte poes mee zou gaan. Snel sprong hij weg en keek berry aan. 'Wat gaan we doen?' vroeg hij vrolijk terwijl hij om zich heen keek.

{ Sorry laat }


Innerkit - PB - Hai. Sbkosx


::Stamps::Stuff::
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Innerkit - PB - Hai.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: