Stuck. (&Ravenbreeze) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Stuck. (&Ravenbreeze)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Phantompaw'
Member
Stuck. (&Ravenbreeze) DPKsfdL
~L
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✠ 8 Moons
Gender:
Rank:
Phantompaw'
BerichtOnderwerp: Stuck. (&Ravenbreeze)   Stuck. (&Ravenbreeze) Icon_minitimezo 9 nov 2014 - 19:59Ineengedoken op de grond staarde hij naar de kleine muis. Hij was bruin van kleur en had een stompe snuit. De muis had hem nog niet gezien of geroken, dus het enige wat hem nog te doen stond, was een snelle sprong maken en de muis te pakken krijgen. Het eerste ging enorm mis, waardoor hij de muis moest achtervolgen, die snel onder een doornstruik schoot. De jonge kater schoot snel achter de muis aan en was net snel genoeg om het dier te grijpen, maar toen hij achteruit onder de doornstruik vandaan wilde komen, leek hij gegrepen door de doornstruik... Good job.

& Ravenbreeze»Theme Song«

We are the sleeping sickness,
the dancing dreams,
Stuck. (&Ravenbreeze) A2x1l5
We don't belong here.


Terug naar boven Ga naar beneden
Ravenbreeze
StarClan
Stuck. (&Ravenbreeze) DPKsfdL
Lolobeest [A.K.A Lolita, Lolo of Loïs]
259
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender:
Rank:
Ravenbreeze
BerichtOnderwerp: Re: Stuck. (&Ravenbreeze)   Stuck. (&Ravenbreeze) Icon_minitimema 10 nov 2014 - 21:02

Gefocust keek de jonge kater omhoog. Hij stond onderaan een hoge boom, en vlak boven zijn kop zat een vogel, hij gokte dat het een duif was, maar de enige vogel die hij echt herkende was een kraai waar hij naar vernoemd was. Als hij zo hoog kon springen, had hij de vogel te pakken, aar mislukte het.. Nou ja, dan niet. Hij zette zich schrap, en keek naar de vogel, naar elke beweging die het ding maakte. 3, 2, 1... Nu! Ravenbreeze sprong omhoog, maar voelde een sterke steek door zijn rib heen. Die mousebrain-das ook! De duif vloog weg, en de zwarte klauw schoot er achteraan. Met een triomfantelijk gevoel zag hij hoe de vogel neerviel. Snel haaste hij zich eropaf, en beet het beestje zijn nek door. Hij pakte de vogel op en liep naar een braamstruik toe, om hem daar te begraven. Toen zag hij een witgrijze kater van zijn clan vastzitten en met een glimlachje liep hij op hem af. "Hi, hulp nodig?"


Stuck. (&Ravenbreeze) 2qap74l
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stuck. (&Ravenbreeze)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: