Hell no 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hell no

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chainreaction
Member
Hell no DPKsfdL
Bo2
165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 16 Moons •
Gender:
Rank:
Chainreaction
BerichtOnderwerp: Hell no   Hell no Icon_minitimezo 23 nov 2014 - 19:03

Ze keek even achterom en haastte zich snel weg, weg van hara vader, weg van het kamp. weg van alles, maar niet van hem... Van hem mocht ze niet weg, dat mocht gewoon niet. Ze haalde even diep adem en dook weg in een kluit verdord gras dat hoog stond en al lang zijn mooie kleuren aan het verliezen was... Naja mooi was het nu ook weer niet, maar goed, ze was gewoon lelijk punt uit. Ze haalde diep adem en zuchtte zachtjes waarna ze hing zitten en naar de hemel staarde, wensend om meer, meer van dit en minder van wat het werkelijk was.

{& Deter}


Hell no K55wfjPD_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Determind
Member
Hell no DPKsfdL
182
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Determind
BerichtOnderwerp: Re: Hell no   Hell no Icon_minitimezo 23 nov 2014 - 19:19

De zwart-witte kater zat weer op zijn troon, een eenzame hoge steen in het territorium. Waar hij eerst een troon had gehad als kitten had hij nu er nu een tussen de sprieten verdord gras. Want ja, daar was hij ook de koning van, een koning van niks. Toch lag hij daar altijd als een leeuw, trots maar dreigend. Ookal was er niemand om hem te zien. Plots drong er een geur tot hem binnen. Zijn groene ogen richtte zich op de plek waar deze vandaan kwam. Daar was ze, eindelijk. Hij stond soepel op en sprong van zijn steen af, nu zijn weg volgend naar de kattin die hij zo goed kende. Zoals zij in de nursery naast zijn stenen troon had gelegen had hij gewacht haar ook hier te vinden. Hij had zich afzijdig gehouden terwijl andere katers haar steelse blikken toeworpen. Ze was van hem, dat was ze altijd al geweest en zal ze altijd blijven. Bij het zien van haar witte pels gaf hij zijn pas bij, soepel sprong hij het laatste eindje. ‘Chain..’


Hell no 2vbjxpk
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hell no
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: