New souls for this clan [Geboorte topic] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New souls for this clan [Geboorte topic]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hayden
Member
New souls for this clan [Geboorte topic] DPKsfdL
564
Actief
Hayden
BerichtOnderwerp: New souls for this clan [Geboorte topic]   New souls for this clan [Geboorte topic] Icon_minitimewo 3 dec 2014 - 17:05

Hayden


Windclan || she-cat || Warrior
Queen || In labor || four kits
Fire || Smoke || Mossy || White
Baby you light up my world


Haar buik voelde gevoelig, pijnlijk. Ze strompelde terug naar haar nest in de nursery, haar hele nest waarvan het mos niet eens meer te zien was. Het hele nest lag onder met hooi en stro dat ze altijd overal vandaan sleepte. De poes deed haar naam eer aan door overal in het kamp nesten te maken van hooi of stro.

Ze legde zich zelf neer in de meest comfortabele positie en hoopte dat de pijn snel zou overgaan en vooral dat het niets ernstigs zou zijn. Haar eerste vliezen knapte en haar persweeën begonnen.

Haar buik trok zich samen terwijl ze hard een mauw gaf van de pijn die dit gaf. Deze pijn had ze nog nooit eerder gevoeld of gekent. Ze wist niet wat er aan het gebeuren was. Je kittens komen kneus dacht ze bij zichzelf. De rode poes kneep haar ogen dicht en begon instinctief te persen tot ze het kopje zag verschijnen en breed glimlachte. Ze bracht haar rong naar het lichaam en likte het poesje af. 'like a fire that someday will dance around the camp, your name will be Firekit.' Sprak ze nu al uitgeput.

Het tweede paar vliezen brak en het vocht ontsnapte terwijl de rode poes met haar gele ogen nu al vermoeid naar de muur van de nursery. Haar weeën voelde al iets minder pijnlijk aan en verbleekte bij het zicht op het zachte harige bolletje grijs. Meteen bracht ze haar tong naar de kitten en likte hem droog zo ver het lukte. 'a fur as gray as the thickest smoke, i am going to call you Smokekit' zei ze zachtjes terwijl ze op adem kwam.

Voor de helemaal op adem kon komen bedacht de volgende kitten dat hij of zij er nu meteen uit moest komen en haar gemauw klonk door merg en been. Ze keek naar de twee kittens en duwde die richting haar buik met haar neusje. Ze keek liefhebbend naar de licht rode kitten en likte die voorzichtig af en schoot in de lach toen ze het stukje mos op zijn neusje zag. 'And because you seem to enjoy crawling in moss, im calling you my Mossykit'

Haar lichaam begon uitgeput te raken, nadat ze Mossykit naar haar buik had geduwd bij de andere twee en ze hoopte dat hij de laatste was geweest. Ze kreunde pijnlijk en hard toen ze de vierde voelde en licht verschrokken naar de witte vacht staarde. [i]hoe kan een kitten zo wit zijn. De poes leek kleurloos en zwakjes. Ze likte hard over de huis en keek de kit aan en drukte haar meteen dicht tegen haar tepel aan. 'a pelt whiter than white can be, you shall be named Whitekit' Fluisterde ze zacht tegen de kit aan.

Nadat ze eindelijk kon uitrusten sloot ze haar ogen er niet eens bij nadenkend of ze Wolverinebite er bij had gezien. Ze legde haar hoofd neer naast de kittens en zuchtte diep.ooc: Geen volgorde nodig. Heb elke kitten geboorte aan geduid met een dikke letter en een alinea is een kit
Words: 486 || Tagged: Firekit', Smokekit, Mossykit, Radiantkit & Wolverinebite

@ by AngelOfTheLord from Kickstart


New souls for this clan [Geboorte topic] 33l2n3c
::
Gifts:
Hayden stuffie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolverinebite
StarClan
New souls for this clan [Geboorte topic] DPKsfdL
Will the real Mimi girl please stand up
341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Age is only a number
Gender:
Rank:
Wolverinebite
BerichtOnderwerp: Re: New souls for this clan [Geboorte topic]   New souls for this clan [Geboorte topic] Icon_minitimewo 3 dec 2014 - 17:42

Vermoeid kwam de grote kater terug het kamp in van de moonhigh patrol die hij net had gelopen samen met een paar andere warriors. Met een knik van zijn brede kop zei hij gedag tegen ze voor hij richting de nursery liep om Hayden even te controleren. Toen hij echter een pijnlijk bekende mauw hoorde schoot hij met zijn grote lichaam naar binnen en was net op tijd om de eerste kitten geboren te zien worden. Hij dwong een glimlach terug en ging zitten kijkend naar de kitten en Hayden's lichaam terwijl ze ongelooflijk veel kracht zette. hij glimlachte bij de tweede kitten en knikte bij de naam. De derde Mossykit liet hem even grinniken maar zijn gehele gezichtsuitdrukking veranderde naar geschrokken toen hij de kitten zag. Voor een seconde dacht hij nieteens dat het poesje leefde maar Hayden leek er op te vertrouwen. Langzaam beet hij op zijn lip en stapte naar voren aan de kitten snuffelend en trok zijn kop terug. "Hayden.. she's gonna die.." Fluisterde hij zachtjes.


New souls for this clan [Geboorte topic] Np03d1
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokepaw'
Member
New souls for this clan [Geboorte topic] DPKsfdL
177
Actief
Smokepaw'
BerichtOnderwerp: Re: New souls for this clan [Geboorte topic]   New souls for this clan [Geboorte topic] Icon_minitimewo 3 dec 2014 - 22:13I forgot, forgot, forgot,
The world isn't just a thought
And it's killing me

De stilte en warmte was aangenaam. Hoewel alle geluiden om hem heen dof en onduidelijk klonken, waren ze er wel. Zelfs als hij niet rond getrapt werd, hoorde hij wel wat. Vaak de ademhaling van zijn moeder. De ongeboren kit leerde het echter te waarderen, en genoot zelfs van de vertrouwde hartslag. Alles leek prima, tot op de dag.
Ten eerste was de hartslag en ademhaling sneller dan normaal, al kon hij dat niet bewust bevestigen. Maar er werd geduwd en getrokken, tot er plotsklaps meer ruimte was. Meer ruimte! Rust! Dat bleek dus niet zo te zijn. Eerst wel, maar tegen de verwachting van de kit in bleef hij druk en zuigkracht voelen. Plots was hij daar, in een koude, harde wereld. Er was geluid, veel geluid, hard geluid. Hij vond het niet leuk. Hoewel hij het niet leuk vond, maakte hij geen kabaal. Een kleine, hulpeloze piep kwam uit zijn bekje, voor hij inistinctief naar de warem buik van zijn moeder kroop. Ineens moest hij alles zelf doen. Allemaal tegelijk. Zou hij dat wel kunnen? 'a fur as gray as the thickest smoke, i am going to call you Smokekit' De stem klonk vertrouwd. Smoke? Maar nu was hij echt te moe om er over na te denken. Het grijze katertje probeerde goed te ademen, goed te drinken. Ondertussen schraapte er een tong over zijn rug, een warme tong, warmte. Zou hij het vol houden? Deze wereld leek erg bruut.
New souls for this clan [Geboorte topic] 2898riw
:;:

Terug naar boven Ga naar beneden
Radiantgaze
Member
New souls for this clan [Geboorte topic] DPKsfdL
26
Actief
Radiantgaze
BerichtOnderwerp: Re: New souls for this clan [Geboorte topic]   New souls for this clan [Geboorte topic] Icon_minitimedo 4 dec 2014 - 14:03

Stil kwam het kleintje ter wereld. Haar vachtje vervromeld en haar ademhaling oppervlakkig. Ze vond het niet fijn hier. Oke Ze had het ook niet fijn gevonden in de warmte omdat ze in een hoekje was geduwd maar deze kou was nog erger. De gedwongen aanraking liet haar niet reageren. Ze snapte het niet. Ze voelde zich niet lekker en wou terug kruipen. Ze zat nog liever opgehoopt in een hoekje met haar siblings dan hier in de kou zijn waar ze hun hartjes niet meer kon horen. Ze voelde de tepel maar reageerde er niet op zachtjes de stem opvangend. White..kit? Ze wou laten horen dat ze er was maar ze had geen kracht om zich te verzetten. Geen kracht om terug te deinzen toen ze een nat object tegen haar vachtje voelde. Toch lieten de woorden haar vreemd schrikken. De toon jaagde haar angst aan. Wat was dood? Wat ging ze doen? Het beviel haar niet ze was er net wouden ze haar nu al niet!?


I was born with glass bones and paper skin.
Every morning I break my legs, and every afternoon I break my arms.
New souls for this clan [Geboorte topic] Qsmjw1
At night, I lie awake in agony until my heart attacks put me to sleep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Firekit'
Member
New souls for this clan [Geboorte topic] DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born❧
Gender:
Rank:
Firekit'
BerichtOnderwerp: Re: New souls for this clan [Geboorte topic]   New souls for this clan [Geboorte topic] Icon_minitimevr 5 dec 2014 - 21:02

De poes was met een zacht plofje op de koude grond gekomen. Haar rode vachtje plakte tegen haar lijfje. De ijzig koude lucht pompte zich in haar longen en ze begon boos,en verward te piepen maar al snel was daar de tong van haar moeder die haar verwarmde en de rest van haar bloedsomloop op gang hielp. 'like a fire that someday will dance around the camp, your name will be Firekit.' klonk de vertrouwde stem die ze al hoorde toen ze nog in haar moeders buik zat. Instinctief kroop de kleine rode poesje naar de warme buik van haar moeder,ze zocht naar de tepel die ze vast greep en het witte spul verwelkomend opdronk zodra het haar mondje vulde. Vrolijk kneedde ze genietend de buik van haar moeder met haar kleine klauwtjes.


New souls for this clan [Geboorte topic] 29lzs6a
Setje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Mossypaw
Member
New souls for this clan [Geboorte topic] DPKsfdL
53
Actief
Mossypaw
BerichtOnderwerp: Re: New souls for this clan [Geboorte topic]   New souls for this clan [Geboorte topic] Icon_minitimema 8 dec 2014 - 20:33

Zijn pootjes trapte wild in het rond tegen de warme haarballen die naast hem lagen. Hij had geen idee wat er aan de hand was, maar ze bewogen ineens enorm veel en het werd steeds minder warm. Hij voelde ze verdwijnen, wat was er dan? Met nog maar één organisme naast hem probeerde hij zicht vast te klemmen, maar kracht, of überhaupt iets om zich mee vast te klemmen had hij niet. Hij voelde hoe hij langzaam weggezogen werd waarna het ineens erg koud werd. Opzoek naar warmte vond hij een hoopje mos, wat zacht aanvoelde en hem een soort enthousiast gevoel gaf. 'And because you seem to enjoy crawling in moss, im calling you my Mossykit' Bij de stem van deze kattin voelde hij een pijnlijke dorst, verlang naar iets. Mossykit keek met een verwarde blik, hoewel zijn ogen nog niet open waren, toen ze in de lach schoot. Met een grote kracht werd hij tegen iets warms aan geduwd en zocht instinctief naar iets waar hij aan kon zuigen. Zijn pootjes drukkend tegen de buik van de poes en zijn tanden strak om de tepel voelde hij de warme melk zijn lichaampje betreden.


New souls for this clan [Geboorte topic] Fkocp1
Terug naar boven Ga naar beneden
 
New souls for this clan [Geboorte topic]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: