{ I don't care } {Lightbringer & Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 { I don't care } {Lightbringer & Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
{ I don't care } {Lightbringer & Open}  Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
928
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: { I don't care } {Lightbringer & Open}    { I don't care } {Lightbringer & Open}  Icon_minitimedo 4 dec 2014 - 18:37

Baby, I'm preying on you tonight
Hunt you down eat you alive
Just like animals, animals, like animals-mals


Zonder enige twijfel was het poesje weggelopen van haar moeder en Jolt, stomme katten waren ze ook. Het boeide haar moeder toch niet waar ze zou zijn. Alleen maar omdat ze een poes was. Racist. Nou dan kon ze zichzelf better nuttig maken, want ja, Chilly was toch zo dom en zwak. Haar blauwe oogjes staarden voor haar uit, alsof ze een echte warrior was. Ze had een hele route waardoor ze niet ontdekt kon worden door warriors, die dachten dat ze alles beter wisten. Ze waren stuk voor stuk dom, niet zoals haar. Ze waren te zwak, hoe kon deze clan nog bestaan? Alle clans waren zwak, behalve ShadowClan. ShadowClan was sterk, cool. Precies haar plek, maar ze wist dat ze daar nooit meer kon komen, ietwat jammer. Andere kittens waren te... dom ook. Speels, hoe konden ze. Ze waren beneden haar, ze waren te zwak. Als een warrior hier zou komen zou 'ie haar waarschijnlijk weer naar die rotmoeder brengen. Ach, die boeide het toch niet wat ze zou doen, dus ze kon dit gewoon blijven doen, toch?

{Lightbringer eerste post, daarna open ^-^}

Maybe you think that you can hide
I can smell your scent for miles
Just like animals, animals, like animals-mals


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightbringer
StarClan
{ I don't care } {Lightbringer & Open}  DPKsfdL
Mims is a nice girl don't hit T_T (ya can hit on her if ya wantc:)
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender:
Rank:
Lightbringer
BerichtOnderwerp: Re: { I don't care } {Lightbringer & Open}    { I don't care } {Lightbringer & Open}  Icon_minitimevr 12 dec 2014 - 20:57


Langzaam liep de jonge calico warrior door. Met haar blauwe ogen en haar slanke bouw was ze een precieze kopie van Dreamheart, een queen die voor haar geboorte was overleden. Haar gehele leven lang had ze niets anders aangehoord dan dat ze precies die poes was maar nu begon ze langzaam maar zeker meer op zichzelf te lijken. Ze werd gezien als een volwaardig warrior en was ondanks haar jonge leeftijd al een goede warrior.

Ook was zij momenteel een van de weinige echt 'actieve' warriors gezien er veel waren met verwondingen van het vreselijke gevecht dat geweest was waarbij de thunderclan leader Firestar zijn leven was verloren en starclan had gejoined. Het had haar moeder gebroken. Maar Light had het net zo veel geboeid als de gemiddelde warrior.  Ze wist dat het een verlies was voor het woud maar haar clan hoefde er niet onder te leiden. Uiteindelijk had haar clan hem zelf vermoord toch?

Ze schudde haar kop en gaapte maar keek op toen ze de warme lucht van een kitten hoorde en voelde bezorgdheid opkomen snel de geur volgend en vond al snel de jonge Riverclan kitten. Ze dribbelde naar de jonge kitten en keek omlaag naar haar. "Chillykit wat doe jij hier zo ver van het kamp?" Mompelde ze streng.{ I don't care } {Lightbringer & Open}  Dbtfyt
Breakingdawn /x/ Sinpaw /x/ Rowanpaw, /x/ Lightbringer /x/ Wolverinebite /x/ Dreamheart /x/ Radiantkit /x/ Kingslayer

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ I don't care } {Lightbringer & Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: