Like my Father



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Like my Father

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Like my Father   Like my Father Icon_minitimedi 9 dec 2014 - 22:12

Hij had al over het kleine kruipsel gehoord, nog niet gezien nog niet gesproken. Dat was redelijk zeldzaam want deze kater kwam nogal vaak in de nursery, en toch had hij de kleine Wolf blijkbaar nog niet met een bezoekje vereerd. Vandaar dus dat de grote kater hier stond, bij de kleine, aan het wachten tot hij zich zou omdraaien.

- Wolfkit 1st
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimewo 10 dec 2014 - 13:07


W O L F K I T

'Young wild & free.'
Jajaja! Zijn mondhoeken rezen omhoog toen hij met zijn kleine pootjes vliegensvlug achter het pluizige prooidier aanging. Maar iedere keer als hij zijn kleine pootkussens liet neervallen om het pluis, verdween deze alweer de andere kant op. Het was iets om ambetant van te worden. Maar nu zou het hem lukken! Hij opende lichtjes zijn bekje en probeerde met zijn kittenstem de grauw van een volwassen krijger na te doen. Zonder succes natuurlijk. Het klonk eerder als een piepende deur die plots heel snel open werd gedaan. Maar het was hem gelukt! Hij had zijn kleine tandjes rond het prooidier gezet en met zijn nog smalle klauwtjes begon hij erin te dabben.
"Stop daar eens mee Wolfkit!" Klonk zijn moeder plots. Abrupt liet de kitten de staart van zijn moeder los en keek hij haar met een paar onschuldige kitten oogjes aan. "Oké mama.." Miauwde hij dus maar, terwijl hij zich heel traag omdraaide om een andere activiteit te gaan zoeken die hem lang genoeg zou kunnen bezig houden. Vaak werd hij iets al heel snel beu, en hij was dan ook een hele kieskeurige kater. Hij speelde alleen met een mosballetje als deze helemaal rond was! En met de rest wou hij alleen maar vecht spelletjes doen als ze hem altijd lieten winnen! Maar natuurlijk moesten zijn leeftijd genootjes hier niet voor te kunnen acteren, aangezien Wolfkit sowieso al de sterkste was! Bij deze gedachte duwde hij zijn pluizige borstkastje vooruit en zette hij een stap vooruit. Echter botste hij tegen iets aan -iets waarvan hij zeker was dat het er zonet nog niet stond- en viel hij op zijn achterwerk. "Auw!" Jammerde hij eventjes, waarna hij zich uitschudde en terug overeind sprong. Algauw viel zijn blik op een kater, eentje die voor nu nog onbekend was. Echter was dat niet hetgeen dat hem verbaasde. Wat was hij groot! Zo GROOT! "Bwen jij de Clanleawder?" Vroeg hij met zijn oogjes wagenwijd open. Het kon niet anders!
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimewo 10 dec 2014 - 17:17

De kitten draaide zich niet echt om. Wel lastig als je geen gedachten kon lezen want nu liep de kitten naar achteren en stootte hij per ongeluk tegen hem aan. Tall had eerst sorry willen zeggen maar bedacht zich toen hij zag dat de kitten zich enorm aanstelde, werd dat ooit een warrior? De kitten had zich al omgedraaid en zijn gejammer was verstomd. Ingeruild door grote ogen en een open mond, Tall prefereerde het gejammer. "Bwen jij de Clanleawder?" De kater wilde gaan lachen, had wel zin in een lolletje. Helaas voor hem wist hij dat het algemeen niet echt geaccepteerd zou worden als hij de kitten wijs zou maken dat hij de leader was. Straks dachten anderen nog dat hij zijn moeder af wilde zetten! Daarom schudde hij zijn hoofd, maar bleef glimlachen. "Nee, ik ben Tallshadow, een warrior," Mauwde hij in plaats daarvan, en ging zitten. "En wie ben jij?" Hij liet maar niet weten dat hij de naam van de kitten allang wist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimewo 10 dec 2014 - 20:30


W O L F K I T

'Young wild & free.'
Wolfkit keek een tikkeltje teleurgesteld toen de kater zijn kopje schudde. 'Nee, ik ben Tallshadow, een warrior,' Aahh, nu is 'ie niet meer interessant.. Echter schudde hij zelf ook algauw zijn kopje, wetende dat hij zo niet mocht nadenken. Deze kater was nog steeds een van de grootste die hij ooit gezien had! Als hij nu niet de leider was, dan zou hij dat later sowieso wel worden! En dus was het misschien slim om hem als vriend te houden. Yep, hij dacht al redelijk tactisch na afgezien zijn jonge leeftijd. 'En wie ben jij?' Vervolgde hij, nadat hij gaan zitten was. Wolfkit hield even zijn kopje schuin en dacht diep na. "Wolfkit!" Bracht hij plots luidkeels uit terwijl hij zijn borstkastje fier vooruit stak. Het fluff dat zich daar bevond werd dan ook extra duidelijk, met als gevolg dat hij eruit zag als een wollige bol. "Weet jij iets leuwks om te doeen?" Vroeg hij toen, zijn kopje nog steeds schuin houdende. Zijn lichaam was al groter dan dat van de rest, en ook zijn uitstraling was anders. Dit waren merendeels de redenen waarom zijn moeder hem 'Wolf' had genoemd, en de donkerbruine vacht maakte het gehele plaatje nog eens compleet. Wolfkit was dan ook trots op zichzelf en trok zich niets aan van de soms starende blikken van de anderen. Hij staarde simpelweg terug! Zijn motto was 'jij vriendelijk, ik vriendelijk. Jij gemeen, ik gemeen'. Maar goed. Hij probeerde zich te focussen op de krijger voor hem, maar zoals gewoonlijk was hij al snel weer afgeleid door een lastige vlieg die door de Nursery heen zoemde. Zodra het kleine insect op zijn neusje landde keek hij dan ook even scheel en ging hij al snel met zijn pootjes over zijn gelaat heen, proberende om het insect eraf te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimewo 10 dec 2014 - 20:37

De kater grinnikte toen de ander even teleurgesteld leek, jaja, hij was inderdaad geen leader. Zou de kleine nu nog met hem willen praten of zou hij standaard genegeerd worden? Het leek sowieso alsof die minibol daarover aan het nadenken was, en blijkbaar had hij besloten dat Tall nog wel interessant genoeg was. Want de kater werd luidkeels beantwoord "Wolfkit!" Schreeuwde die kleine, en de kater knikte eens. Hij liet niet zien dat hij onder de indruk was van de vrolijkheid of de hyperheid want die kleine leek al ego genoeg. In plaats daarvan bleef hij lichtjes glimlachen. "Weet jij iets leuwks om te doeen?" De warrior hield zijn hoofd schuin, maar werd afgeleid door de vlieg. Het beest ging op de neus van de kitten zitten. "Ik wed dat je die er nooit afkrijgt," Mauwde de kater ineens fier, duidelijk een uitdaging voor de kleine.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimedo 11 dec 2014 - 15:30


W O L F K I T

'Young wild & free.'
De vlieg die zich op zijn neus bevond was even weg gevlogen toen hij zijn poten eroverheen had gehaald, maar het duurde niet lang of het insect was al terug gekeerd. 'Ik wed dat je die er nooit afkrijgt,' Miauwde de krijger plots, waardoor Wolfkit hem even aankeek. "Wedde van wel!" Sprak hij tegen, waarna hij ineens in het wild begon rond te springen. De kitten sprong enkele keren omhoog, om vervolgens ook nog een keertje over de grond te rollen. Na dit te hebben gedaan sprong Wolfkit weer recht en bevond 'ie zich weer voor Tallshadow. Zijn oogjes keken weer scheel, zodat hij kon nazien of de vlieg zich er nog steeds bevond. "Ha! Ik had gwelijk!" Piepte hij vrolijk eens hij had vast gesteld dat er geen vliegenlichaampje meer te zien was op zijn neus. Hij stak speels zijn tong uit naar de kater en schudde nadien zijn pluizige vachtje uit, om al het mos dat er in vast was geraakt toen hij over de grond rolde eruit te krijgen. "En wat nuuuu?" Begon hij opnieuw terwijl hij Tallshadow smekend aankeek met zijn kittenblauwe oogjes. Hijzelf kwam niet meer op ideeën, en dus was dat de taak voor deze grote kat!
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimedo 11 dec 2014 - 23:04

De kater moest het de kleine nageven, hij was zeker erg goed in het wegkrijgen van vliegjes, en nam ook zeker allesbehalve halve maatregelen. Eerlijk gezegd was het een soort kernramp voor die arme vlieg, en een kleine glimlach wist zich dan ook naar Tall's gezicht te werken. Natuurlijk was het zo dat die mini gast nu ging beweren dat hij geweldig was, terwijl hij in feite zojuist een zielige vlieg had vermoord. Dat was best erg, maar misschien niet echt iets om hem op af te straffen. Zoveel om over na te denken altijd. Toen de kater echter gevraagd werd wat te doen werd zijn mind blanco. Dit was lekker, geen enkel idee voor hem. Vandaar dat hij maar naar beneden keek naar 'Wolfkit' en hem besloot een wedervraag te stellen. "Waar ben je goed in?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimevr 12 dec 2014 - 17:21


W O L F K I T

'Young wild & free.'
De krijger leek nogal lang na te denken over zijn vraag. Maar het was toch een simpele vraag? Nouja, langs de ene kant niet.. Aangezien je dan eerst nog iets moest bedenken, iets leuks. En aangezien Wolfkit dit zelf ook enorm lastig vond kon hij het Tallshadow niet kwalijk nemen. Maar toen het vervolgens bleek dat de grote kater van plan was iets te zeggen kon hij het niet laten hem verwachtingsvol aan te kijken met zijn grote oogjes. 'Waar ben je goed in?' Een teleurgestelde blik kwam tevoorschijn in zijn ogen. Dat was niet bepaald het antwoord waarop hij gerekend had, maar hij zou er waarschijnlijk mee moeten leven. En dus rechtte hij opnieuw zijn rug en duwde hij zijn borstkas fier naar voren. "Alles!" Klonk hij luid, het uitsprekende alsof hij daar echt van overtuigd was. Er was dan ook niemand die zijn eer kon krenken, niemand. Als anderen zeiden dat hij iets niet goed kon, dan negeerde hij ze gewoon. Arme kat die later zijn mentor zou worden..
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimeza 13 dec 2014 - 10:58

De kater keek toe naar hoe de ander eerst niet echt blij leek met zijn vraag, en toen besloot om maar gewoon antwoord te geven. Het antwoord deed hem een wenkbrauw optrekken en sceptisch kijken. "Dus als we nu aangevallen zouden worden zou ik jou wel alleen kunnen laten tussen al die grote Windclanners omdat je ze toch wel aan zou kunnen?" Vroeg hij toen, duidelijk vermanend. Een kat moest niet denken dat hij alles kon, dat was arrogant en allesbehalve handig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimeza 13 dec 2014 - 12:00


W O L F K I T

'Young wild & free.'
De grote kater leek niet overtuigd te zijn van zijn antwoord, maar veel trok Wolfkit zich daar niet van aan. Echter spitste hij wel zijn smalle, gepluisde oortjes toen de krijger opnieuw sprak. 'Dus als we nu aangevallen zouden worden zou ik jou wel alleen kunnen laten tussen al die grote Windclanners omdat je ze toch wel aan zou kunnen?' Voor heel even viel Wolfkit's bekje open, niet goed wetende wat te zeggen. Wist deze Tallshadow niet wat grapjes waren? Hij was tenslotte nog een kitten van één moon oud, wat dus betekende dat hij nog het recht had om zo'n grote fantasie te hebben. Toch? Hij was trouwens niet de enige! Maar goed, deze kat voor hem kon er dus blijkbaar niet mee lachen, wat ervoor zorgde dat de toch al redelijk grote kit een norse blik op hem wierp. "Ja ja! Het ish al goewd, betweter." Piepte hij dus, al de speelsheid uit zijn aderen laten vloeien. Blijkbaar viel er dus geen pret met deze kater te maken.. Een zachte zucht verliet zijn bekje terwijl hij zijn blik verveeld op de mosbodem van de nursery liet vallen. Het was de eerste keer dat iemand zo tegen hem praatte, en om eerlijk te zijn beviel het hem tot nu toe niets.
Plots kreeg hij een idee en keek hij weer op. Time for revenge! "Als jij me om die redewn alleen laat krijg jij toch straf van de Clanleawder!" Piepte 'ie, duidelijk zijn ongelijk niet toe willen geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimeza 13 dec 2014 - 13:23

Hij keek op de kleine neer, en zag toen dat die zijn opmerking niet geweldig vond. Hard voor hem, zo was het leven en Tall sprak niets dan de waarheid. "Ja ja! Het ish al goewd, betweter." De wenkbrauw schoot weer omhoog bij de oudere kater. "Hoe noemde je me?" Mauwde hij vervaarlijk, als die mini daar nu al begon met brutaal zijn zou Tall ook nu al beginnen met het afstraffen. "Als jij me om die redewn alleen laat krijg jij toch straf van de Clanleawder!" Hierbij moest de kater toch even lachen, want ergens zou hij het niet zo bedenken. Misschien ook wel, maar echt zin in de kleine beschermen kreeg hij niet. "Ik weet het niet hoor," Mauwde hij dus, er zogenaamd niet zeker van. "Wat denk je? Bewijs ik de clan een dienst door je mee te geven aan Windclanners?" Legit vraag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimeza 13 dec 2014 - 21:33


W O L F K I T

'Young wild & free.'
Ja hoor! Het was mogelijk! De sfeer tussen de twee werd zelfs nog killer toen de kater hem plots iets gevaarlijks vroeg. Echter was de vraag die nadien zijn kant werd opgeworpen wel echt de druppel. Wolf's bekje viel open van verbazing, maar het was allesbehalve goede verbazing. Hoe durfde hij! In één klap verdween al de bewondering die hij voor Tallshadow had gevoeld en kwam een zekere irritatie in de plaats. Wat was deze kat lastig zeg! En om eerlijk te zien hield Wolfkit niet van irritante katten, wat als gevolg had dat de kitten iets drastisch had besloten. Negeren!
De kater hield slechts zijn schoudertjes op en sprong nadien overeind, om met zijn staartje in de lucht van de krijger weg te trippelen. Ha! Dat kreeg je ervan als je hem beledigde! Tallshadow was het niet eens meer waard om nog een blik toegeworpen te krijgen. Nee hoor, het mos dat zich nu onder zijn voetkussentjes bevond was véél interessanter geworden. Met een plofje liet hij zich vallen en begon hij er aan te kauwen alsof het verrukkelijk was. Die bruine krijger moest zich nu wel echt slecht voelen, dat mos zelfs interessanter was dan hem! Een sluwe grijns verscheen op Wolfkit's gelaat, zich goed voelende bij het feit dat hij zijn welzijn boven dat van Tallshadow plaatste. Ach, hij was tenslotte nog maar een kit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimezo 14 dec 2014 - 13:12

Tall was er niet geheel verbaasd over dat de kleine kitten zomaar besloot dat hij het niet meer waard was om tegen te praten, en heel veel maakte het hem ook niet uit. Hij was goed in dit soort zaken, deze kater was namelijk master in het mosballetjes gooien zonder dat katten doorhadden dat hij het was. Lurking was al victim geweest, en Wolf was de volgende. No way dat de kater dit namelijk zomaar over zijn kant zou laten gaan. Veel te leuk. Vandaar dat hij wat mos pakte, niet perse zijn best doende om stil te doen. Wolfkit zat met zijn rug naar hem toe, en van wat hij van die kit had meegekregen was hij misschien ook nog wel nieuwsgierig, zou mooi uitkomen. Tall maakte een mooi rond balletje, en wipte die toen heel simpel zo, recht op het hoofd van de kit. Daarna zette hij zijn poten neer en begon met het wassen van de linker. Master.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimezo 14 dec 2014 - 19:17


W O L F K I T

'Young wild & free.'
Een reactie van de andere kater kreeg hij niet, integendeel zelfs. Er gebeurde niets, totaal niets. Pfft.. laat dan maar hoor! De kitten zuchtte even overdreven luid en begon nadien met zijn pootjes het mos samen te kneden. Veel had hij niet te doen, en dus deed hij maar het eerste wat in hem opkwam. Echter stopte de kater abrupt toen er plots iets tegen zijn hoofd tikte. Verrast keek hij omhoog en hield hij zijn kopje even schuin, niet door hebbende dat dit het resultaat was van Tallshadow die overduidelijk wraak probeerde te nemen. Echter wist 'ie dit niet, en dus schudde hij zich slechts uit en stapte hij enkele meters verder van de krijger vandaan.
Maar toen. Met een ruk draaide Wolfkit zich om en ging hij zitten, zijn nog kittenblauwe blik recht in die van de grote kater priemende. De manier waarop hij zat.. waarop hij naar de ander keek.. Het leek wel alsof hij de kenmerken van een andere warrior gestolen had, eentje die Tallshadow maar al te goed kende. Maar natuurlijk had Wolfkit hier noch besef van, noch de intentie om dit te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimezo 14 dec 2014 - 20:47

Hij had gelijk gehad, die kleine wist niet dat hij het had gedaan en dat was het mooie. Lang leve zijn stealth moves. Helaas voor hem echter vermoedde de kleine natuurlijk wel wat, wat wilde je, waarom zou een queen mosballen gooien? Dus bleef Tall stoïcijns zijn poten wassen en keek niet op of om naar de kit. Uiteindelijk deed hij het wel, anders werd het heel awkward, en toen fronste hij, keek nog eens, en fronste dieper. Hellep zeg, die kit was Wolftail een op een. Was zijn vader vreemdgegaan? Had Tall een bastaardbroer? Hopelijk niet, als dat ding familie was, dan was Tall een peer. Laten we hopen dat het geen familie is dus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimema 15 dec 2014 - 7:58


W O L F K I T

'Young wild & free.'
De kitten moest toegeven dat het toch een tikkeltje raar was om te zien hoe de ander zodanig aan het fronsen was. Bijna wou hij zijn mondje openen om abrupt te vragen wat er was, maar toen herinnerde hij zich weer dat hij geen woord meer zou reppen tegen de krijger. Tallshadow kreeg dus slechts een plakkende blik toegeworpen, welke Wolfkit perfect wist te onderhouden door vanuit zijn zithouding ook nog eens zijn pluizige staartje om zich heen te slaan. Dit was iets totaal anders dan hij gewend was.. Maar ja, anders was ook leuk! Hij gaf dan ook toe dat hij hoopte deze staar-wedstrijd te winnen. Zijn kittenblauwe blik priemde zich in die van Tallshadow, proberende om de uitdagende grimas van zijn gelaatje te houden. Bring it on!
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimema 15 dec 2014 - 15:02

De kater zat zo te staren dat hem heus wel de plotselinge verandering opviel op het gezicht van de kit. Hoe snel die hem ook weer in de plooi had, het was haast onmisbaar. Even glimlachte hij plagend, om te laten zien dat hij die mini doorhad, en keek toen weer serieus. De boodschap was duidelijk, een staarwedstrijd, hij had ze ook zo enorm vaak gedaan als een kit. Grappig, misschien waren hij en die arrogante kwast een klein eindje verderop niet zo heel verschillend. Correctie, dat waren ze wel, duidelijk toch? Hopelijk wel ja. Zijn amberen ogen priemden rustig terug in die van de kit, ook amber? Help, hij moest nu stoppen met overeenkomsten zoeken want dit werd creepy.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimema 19 jan 2015 - 17:24


W O L F K I T

'Young wild & free.'
Hij.zou.niet.verliezen! Deze krijger had met de verkeerde kitten gemessed! Wolfkit's gelaat was steenhard, maar dan ook letterlijk steenhard. Geen greintje emotie was meer te zien terwijl hij met zijn nog kittenblauwe oogjes strak naar Tallshadow staarde. Hij was geen opgever, dat zeker niet! Maar alhoewel hij dolgraag dit wou laten zien, kon hij toch niet het feit dat hij nog maar slechts één moon was negeren. Algauw overnam de saaiheid het vanwege dat er niets gebeurde, en knipperde hij even met zijn oogjes in de hoop de vermoeidheid weg te doen gaan. Maar erg veel effect had het niet. Achja, dan doen we het wel anders! Met een plofje liet hij zich vallen in het mosnest en strekte hij zijn voorpootjes uit om vervolgens zijn kopje erop neer te leggen. Lekker comfortabel! Een slaaplied had hij niet nodig, aangezien de aanwezigheid van die arrogante krijger al genoeg was om hem in een droomloze slaap te brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Like my Father 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimedi 20 jan 2015 - 16:12

Nou zeg, hij was diep onder de indruk van de kitten. Not. No way dat hij zou verliezen van een daddy look-a-like, dat werd hem dus echt niet. Nou leek het ook niet echt lang te hoeven duren, want ook al was het inderdaad wel knap hoe enorm uitdrukkingsloos dat beestje kon kijken, de kater kende kittens. Inderdaad, even later lag het beestje plat, letterlijk. Dus was het veilig om triomfantelijk naar hem toe te lopen met een 'I told you so' gezicht zodra de kater zag dat de ander echt gestopt was met de wedstrijd. "Wil je een verhaal?" Oh mensen, waarom probeerde hij het überhaupt bij deze kitten? Well, omdat hij de slechtste niet was, daarom, en dat was dan ook de reden dat hij naast het nest ging zitten en wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfjaw
Member
Like my Father DPKsfdL
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfjaw
BerichtOnderwerp: Re: Like my Father   Like my Father Icon_minitimedo 22 jan 2015 - 23:45


W O L F K I T

'Young wild & free.'
De ander dacht dat hij al opgegeven had .. maar echt niet hoor! Hij lag dan misschien wel neer, maar hij staarde nog steeds met een doordringende blik naar de andere. Toen deze op hem afliep veranderde er dan ook niets aan zijn houding. 'Wil je een verhaal?' Wolfkit trok een wenkbrauw op en keek de andere wat ongelovig aan. Serieus? Had hij dat zonet echt voorgesteld? De bruine kit stak zijn neusje in de lucht en draaide zijn oortjes naar achteren, zo'n typische eigendunk positie. "Als ik een verhaal wou howren was ik wel naar de oudshten toewgegaan!" Sprak hij. De nog lastige spraakmanier maakte het ergens wel schattig.. Al zou dat natuurlijk niet meer zo zijn wanneer hij apprentice werd. Maar goed, daar moesten ze zich nu nog geen zorgen over maken. Het enige wat het zorgen baarde op dit moment was het feit dat hij deze krijger niet uit kon staan. Of toch nog niet. Het maakte niet eens uit wie hij was! Wolfkit's mening was wet!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Like my Father
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: