[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Trainingsgroep 2] It's time for work!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 DPKsfdL
marijn
924
Actief
''I can guarantee I will do evil things.''

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw**
BerichtOnderwerp: Re: [Trainingsgroep 2] It's time for work!   [Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Icon_minitimewo 24 dec 2014 - 14:35

Een tijdje liepen ze in stilte en dat vond Stone wel best. Geen ruzie, maar ook geen geklets. Mooi, Stone had geen vrienden hier in de ShadowClan en dat wilde hij ook niet. Dan had hij iets te verliezen. Bovendien zou een gesprek niet lukken, Hazelpaw en Stonepaw waren beiden niet vrolijk. Russetleaf was ook niet echt de vrolijkste. De enige die vrolijk kon zijn was Windpaw en Stone vroeg zich af hoe. Ze werd wel omringt door negatieviteit. De drie stopten toen Hazelpaw stopte. De stank van het Thunderpath drong in de neus van Stonepaw. Geweldig, ook dat nog. De kater zag hoe snel de monsters voorbij gingen en voor een moment twijfelde hij. Snel zette hij die gedachtes van zich af. Hij zou overleven. Bovendien zou dit niet de enige keer zijn dat hij het Thunderpath over moest, dus beter kon hij trainen, niet waar?


[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Wrm0jHt
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 DPKsfdL
63
Actief
Russetleaf
BerichtOnderwerp: Re: [Trainingsgroep 2] It's time for work!   [Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Icon_minitimewo 24 dec 2014 - 20:24

Iedereen volgde Hazelpaw, die inderdaad de goede weg wees, en de stank begon al aan hun vachten te kleven. Met opgetrokken neus keek Russetleaf terug het Shadowclan territorium in, ze konden misschien beter iets anders doen? Maar toen ze er was, bedacht ze zich dat dit de beste manier van trainen was, en als apprentices het moesten doen moest zij het ook. Langzaam slenterde ze achter de anderen aan, Hazel liep de goede weg dus er was geen reden dat ze sneller moest lopen. Toen ze stopten, keek de crèmekleurige poes naar de sterke apprentice. "Waar wacht je op?" Miauwde ze, meer als echte vraag dan een aansporing om verder te gaan. Hazelpaw moest weten waarop hij wachtte, weten dat de monsters gevaarlijk waren en dat hij niet zomaar kon oversteken.

+ Voordat iemand anders nu reageert, geef Bunny een kans om te reageren C:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Winddancer
StarClan
[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Miniava
Bunny
2603
Actief
"They say there are two really loud noises in the world - a bang when you expected a click, and a click when you needed a bang"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (24,5 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Winddancer
BerichtOnderwerp: Re: [Trainingsgroep 2] It's time for work!   [Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Icon_minitimedo 1 jan 2015 - 20:53

Russetleaf beval Hazelpaw om hen voor te gaan naar het Thunderpath. Windpaw rilde even. Het Thunderpath was eng, gevuld met razendsnelle monsters. Die monsters waren nog sneller dan de Windclankatten! Toch volgde ze Hazelpaw, die blijkbaar de goede richting uitging. Het grijze pad kwam in beeld, en Hazelpaw stopte. Zouden ze het moeten oversteken? De reactie van Russetleaf zei van wel. Windpaw keek haar fronsend aan. "Maar is de overkant van het Thunderpath niet Thunderclan's gebied?", vroeg ze.

~Flut maar heir is dan toch eindelijk een reactie ^^"


[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 6Gt25F7
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 DQLb1TP
Yanthe
791
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: [Trainingsgroep 2] It's time for work!   [Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Icon_minitimedo 1 jan 2015 - 23:35

"Waar wacht je op?" De jonge apprentice draaide z'n kopje naar Russetleaf bij haar vraag. Eerst dacht hij dat ze aandrong, maar toen hij haar gezicht zag wist hij dat het wel degelijk een vraag was. Waar wachtte hij op? Wel, er waren genoeg redenen waarom hij niet direct overstak. "Maar is de overkant van het Thunderpath niet Thunderclan's gebied?" Nog voor de kater kon antwoorden op de vraag van de warrior steldde Windpaw een plotse vraag. Inderdaad. Dat was inderdaad één van de redenen waarom hij nog niet overstak. Net als dat hij nog nooit een poot op het Thunderpath had gezet en dat die monsters, die regelmatig langs zoefden, hem niet bepaald aanstonden.


[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 DPKsfdL
marijn
924
Actief
''I can guarantee I will do evil things.''

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Stonepaw**
BerichtOnderwerp: Re: [Trainingsgroep 2] It's time for work!   [Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Icon_minitimevr 2 jan 2015 - 0:54

Stonepaw rolde zijn ogen naar de twee apprentices. "Wat doen jullie in scourgesnaam moeilijk" Hij draaide zich om naar het Thunderpath waar een monster voorbij hem racete. Echter had hij met Draco niet lang geleden op het Thunderpath gelopen of het niets was.. En is er iets gebeurd? Lijkt me niet nee. De kater wachtte tot het laatste monster voorbij was en racete toen naar de overkant van het Thunderpath. Daarna draaide hij zich weer om, en wachtte tot de rij monsters verdwenen waren. Vervolgens sprintte hij weer terug naar het ShadowClan gedeelte. "Easy."


[Trainingsgroep 2] It's time for work! - Pagina 2 Wrm0jHt
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Trainingsgroep 2] It's time for work!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: