Emerald meets earth 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Emerald meets earth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokepaw'
Member
Emerald meets earth DPKsfdL
177
Actief
Smokepaw'
BerichtOnderwerp: Emerald meets earth   Emerald meets earth Icon_minitimeza 13 dec 2014 - 22:55

Emerald meets earth 2jfg6x5


+Open voor iedereen!

Ondanks dat het kouder werd, had de nursery toch een warme gloed om zich heen. De zintuigen van jonge Smoke begonnen zich steeds beter te ontwikkelen. Hij kon beter horen, en lopen. Het enige was; zijn oogleden zaten nog stevig op elkaar. Hij deed nooit echt moeite om deze open te krijgen. De kit wist immers niet hoe de wereld er uit zag. Misschien was het wel vol met monsters!
Maar op een dag werd hij wakker. Het ging bijna vanzelf. Smokekit werd wakker, en woep, zijn ogen gingen open. Het felle licht verblinde het grijze katertje, waardoor hij ze bijna meteen weer dichtkneep. Maar toen hij ze opnieuw opende, zag hij beter. Zijn beeld was onscherp, maar het was er. Verwonderd over de wereld stapte de kitten de nursery rond. He, de wereld was helemaal niet zo eng! Misschien was het er wel leuk!
Deze gedachte veranderde echter compleet toen hij tegen een kat opbotste. Smoke wou een stap achteruit doen, maar struikelde over zijn poten. Onhandig viel de kater neer, en schoof achteruit. Bang keek hij omhoog. Wie was dat?
Emerald meets earth 2898riw
:;:

Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden
Member
Emerald meets earth DPKsfdL
564
Actief
Hayden
BerichtOnderwerp: Re: Emerald meets earth   Emerald meets earth Icon_minitimema 15 dec 2014 - 18:35

De poes was tijdens het slapen van haar kits even wat te eten gaan halen. Ze twijfelde over Wolverinebite, hij was te goed voor haar. Waar had ze hem aan verdient? Ze kon hem niet achterlaten terwijl hun vier kits hier lagen te slapen. Ze waren meer waard dan een gebroken familie. Ze wist wat het met kittens deed. Het gaf ze een minderwaardigheids gevoel. Ze hoopte dat dit gevoel zo snel mogelijk weg zou gaan en dat ze zich zekerder voelde over hun gevoelens. Ze hoopte dat ze het gevoel dat hij te goed voor haar was weg zou gaan.
Ze liep met het muisje de nursery in en liep naar het nest waar ze het hooi en stro al had verzameld. Ze bekeek de rookgrijze kitten en ging naast hem liggen, zijn naam passend bij zijn vachtje. 'Smokekit, wat ga je allemaal doen?' vroeg de queen zachtjes terwijl ze de kitten aankeek met een glimlach.


Emerald meets earth 33l2n3c
::
Gifts:
Hayden stuffie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokepaw'
Member
Emerald meets earth DPKsfdL
177
Actief
Smokepaw'
BerichtOnderwerp: Re: Emerald meets earth   Emerald meets earth Icon_minitimema 15 dec 2014 - 21:39

De rode poes voor hem had een vertrouwde geur. Opgelucht ademde hij uit. Het was mama maar. Nu zien zicht steeds scherper was, zag hij eindelijk hoe zijn moeder er uitzag. Ze was een mooie poes. 'Smokekit, wat ga je allemaal doen?' Haar stem klonk warm. Alhoewel dit een vraag was, kon hij nog geen antwoord geven. Hij was nog steeds te verwonderd over deze wereld. Het was mooi, maar ook angstaanjagend. Toen keek hij weer recht naar zijn moeder. Verlegen keek hij toen naar de grond, met af en toe een snelle blik omhoog. Smoke mompelde uiteindelijk een vraag. "Mama, hoe zie ik er uit?" Hij wist eigelijk niet hoe hij er tot nu toe had uitgezien, maar nu hij omlaag keek, zag hij twee grijze poten. Hij bewoog ze, en zag zijn eigen poten reageren. Recht voor zijn ogen!
Emerald meets earth 2898riw
:;:

Terug naar boven Ga naar beneden
Hayden
Member
Emerald meets earth DPKsfdL
564
Actief
Hayden
BerichtOnderwerp: Re: Emerald meets earth   Emerald meets earth Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 19:49

Ze bekeek de kitten excessief alsof ze hem voor het eerste zag en kwam alleen maar op het woordje; 'Grijs' en keek hem plagend aan. Ze gaf een lik over zijn kopje. 'Grijzer dan pappa, lange haartjes zoals mamma en erg nieuwsgierig zoals mamma.' zei ze poes liefhebbend en voelde zich met geluk overstromen terwijl de kitten zijn oogjes had geopend en zij er bij was. Ze moest grinnikend terwijl hij naar zijn pootjes keek en nogal verbaast leek toen ze bewogen. Smoke dat zijn je eigen poten. zei ze lachend en bewoog haar poten ook en bewoog haar staart heen en weer. 'Je hebt ook nog een staart die beweegt ook zei ze vrolijk terwijl ze haar staart voor zijn neus hield en deze speels heen en weer bewoog


Emerald meets earth 33l2n3c
::
Gifts:
Hayden stuffie:
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokepaw'
Member
Emerald meets earth DPKsfdL
177
Actief
Smokepaw'
BerichtOnderwerp: Re: Emerald meets earth   Emerald meets earth Icon_minitimedi 16 dec 2014 - 20:38

'Grijs' Grijs. 'Grijzer dan pappa, lange haartjes zoals mamma en erg nieuwsgierig zoals mamma.' Nieuwsgierig? Was dat goed of slecht? Smoke begon een beetje te panikeren, maar de geur van zijn moeder kalmeerde hem weer. 'Smoke dat zijn je eigen poten.' De rode kat lachte, en bewoog haar eigen poten. Nog verwonderder keek de kit naar zijn pootjes. 'Je hebt ook nog een staart die beweegt ook' Staart? Hayden haalde een pluim tevoorschijn, die aan haar vast zat. Hij had dezelfde kleur. Nu merkte Smoke dat hij achter ook wat voelde, en het duurde niet lang voor hij zijn eigen, pluizige staart gevonden had. Hij was grijs, zoals mama al gezegd had. Maar helaas kon het katertje er niet veel van zien. Hij zwaaide het wat heen en weer, te verwonderd voor woorden.
Emerald meets earth 2898riw
:;:

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Emerald meets earth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: