Thinking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Thinking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Thinking   Thinking Icon_minitimewo 27 apr 2011 - 16:19

Onrustig lag de donker bruine kater op zijn nest in de warriors den, hij kon niet slapen deze nacht. Voorzichtig en zonder een enkel geluid te maken ging hij zitten en keek de warriors den rond, vrijwel iedereeen sliep, waarom hij niet? Hij kon vrij slecht tegen slapeloosheid dan werd hij nors en chagarijnig en daar maakte je geen vrienden mee wist hij als de beste, maar ook de jacht zou slechter gaan omdat hij zijn concentratie er dan niet goed bij kon houden. Zachtjes zuchtte Honestheart en stond daarna muisstil op en sloop de warrriors den uit om vervolgens het kamp uit te gaan.
Zijn donkere poten raakte de natte bos grond en zijn groene ogen lichtte op in het donker als twee vliegende lampjes, hij was goed gecamoufleerd dat kon niemand ontkennen. Rsutig leip Honestheart door naar de kleine stroom waar hij met een zucht ging zitten terwijl hij via het water naar zijn eigen groene ogen keek, hij had het helemaal niet slecht, dat wist hij, hij had een clan en de andere warrriors waren hem ook nie vijandelijk gezind, hij had geen klagen maar heel soms voelde hij zich toch eenzaam en wou hij dat hij een echte vriend had of een partner, maar dat geluk was niet met hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimewo 27 apr 2011 - 19:53

Het was al avond toen een zilvergrijze gestalte met in haar bek een vette vangst van prooi zich een weg baande tussen de struiken in het bos. Haar poten trippelde voldaan in de richting van het rivierclankamp! Ze rook een bekende geur van haar clan genoten en ze stopte even en zag een schimmige gedaante van een kat het kamp uitkomen! "Zo laat nog iemand anders op buiten de wachten?" dacht Moonstream en ze zag hoe de kat tussen de struiken verdween en uit het zicht verdween. Eerst liep ze het kamp in en werdt meteen ontdekt door een van de wachthoudende katten van de rivierclan. 'Ik heb nog een paar plekken die ik op moet halen voor ik ga slapen!' verdedigde Moonstream zich en ze zetten haar staart dik op van verontwaadiging op de manier hoe de warrior tegen haar had gesproken. Maar de kat zei verder niets meer en ze trippelde door naar de plek waar de hoop verse prooi lag en deponeerde de buit op de hoop en renden snel weer naar buiten en verdween tussen de struiken op de plek waar de andere kat was verdwenen. Daar bleef Moonstream even stil staan en opende haar bek om beter te kunnen ruiken en ze rook dat het een van de katers was geweest die hier nog niet zo lang geleden voorbij was gekomen. Moonstream sloop achter hem aan en zetten haar poten zorgvuldig neer om geen geluid te maken. Waarom was deze kat nog op? Wat deed hij in het holst van de nacht buiten het kamp en waarom hadden de wachters hem niet ontdekt? Toen ze bij de kleine stroom in de buurt kwam rook ze dat de geur nog sterker werdt en ze bleef stil staan tussen de bladeren en bekeek de kat van af een afstandje. Toen ze er genoeg van had liep ze de struiken uit en trippelde naar de plek waar ze nog wat prooi had begraven. 'Jij bent laat op? Nachtmerrie's gehad of zo?' vroeg Moonstream onder het graven en ze plukte een dode rat en een ekster uit het gat voor ze die weer dicht maakten en de buit in haar bek pakten voor ze naar de kater toe liep en de ekster voor zijn poten liep vallen.


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimewo 27 apr 2011 - 20:35

Zo zat de donkere schim een tijdje bij de kleine stroom, starend naar zijn eigen speigelbeeld, best raar eigenlijk bedacht hij en hij richte zijn ogen maar op de over kant van de stroom. Een zacht gekraak deed Honestheart opschikken uit z'n gedachten en hij stond op en keek om en zag een ziver grijze langharige poes die iets aan het opgraven was. 'Jij bent laat op? Nachtmerrie's gehad of zo?' vroeg de poes en Honestheart sloeg nerveus zijn ogen neer 'Ik kon niet slapen, ja' zei hij bevestigend terwijl hij weer rustig ging zitten, de poes die hij ondertussen herkende als de jonge warrior Moonstream kwam naar hem toe en legde een ekster viir zijn poten vallen, Honestheart glimlachde 'Bedankt, Moonstream als ik me niet vergis' hij keek haar glimlachd aan 'En als ik zo vrij mag zijn, wat doet een poes als jij hier op dit late uur zo helemaal alleen ver buiten het kamp?'de glimlach op zijn snoet vervaagde iets en hij wende zijn blik af, En keek weer in het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimewo 27 apr 2011 - 20:48

De kater bleek Honestheat te zijn ze herkende hem aan zijn stem en hij bedankte haar voor de ekster. Een zachte glimlach verscheen op haar lippen toen hij haar naam noemde. 'Ja ik ben Moonstream en ik was nog op jacht toen ik ontdekte dat de zon al onder was, maar de jacht was goed gegaan en ik heb een flinke buit die ik nog het kamp moet binnen brengen, dus als je niks anders te doen heb dan zielig in het water te staren zou je me kunnen helpen dat gaat sneller en je zult dan wel zo moe zijn dat je zo in slaap valt.' zei Moonstream half vragen en ze hielt haar kop even schuin toen ze het woord "zielig" uitsprak. Ze schudden haar vacht even tegen de kilte van de nacht en waste haar klauwen in afwachting op wat Honestheart zou gaan zeggen?


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 6:47

'Ja ik ben Moonstream en ik was nog op jacht toen ik ontdekte dat de zon al onder was, maar de jacht was goed gegaan en ik heb een flinke buit die ik nog het kamp moet binnen brengen, dus als je niks anders te doen heb dan zielig in het water te staren zou je me kunnen helpen dat gaat sneller en je zult dan wel zo moe zijn dat je zo in slaap valt.' zei de poes en Honestheart schudde even beledigd zijn kop en keek haar scherp aan 'De nacht is mooi, daar zou je van moeten genieten' zei hij rustig maar toch nog met een licht dreigende ondertoon. Honestheart stond op en zij vriendelijk: 'Dat zal ik dan maar doen' en er danste een kleine glimlach op zijn bek terwijl hij even met zijn staart zwaaide en liet die daarna rustig hangen 'Waar ligt je prooi?' zei hij daarna terwijl hij Moonstream uitdagend aan keek en glimlachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimedo 28 apr 2011 - 23:17

Moonstream trok zih niets aan van zijn dreigende ondertoon en ze zetten de haren op haar staart op voor ze een pesterige miauw liet horen. Toen Honestheart vroeg waar ze de prooi verborgen had liggen zwiepte ze speels met haar staart en raapte de dode rat op en trippelde in de richting van het rivierkamp. 'Pak eerst de ekster maar dan gaan we eerst terug naar het kamp en daarna gaan we de rest op halen?' zei Moonstream half vragend tussen de rat in haar bek door. Ze keek Honestheart even uitdagend aan voor ze weg sprong en met snelle poten naar het kamp terug rende. Bijna niemand kon haar bij houden, want zij was tot nu toe de snelste rivierclankat die de hele rivierclan gekent had, want dat har ze van haar mentor zelf gehoord. Moonstream door de ingang in en legde de prooi op de hoop verse prooi en draaide zich weer om om buiten het kamp op Honestheart te wachten. Haar ogen fonkelde nog steeds uitagend en ze wilde wel eens zien wat deze warrior in huis had om haar bij te houden?


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimevr 29 apr 2011 - 15:33

'Pak eerst de ekster maar dan gaan we eerst terug naar het kamp en daarna gaan we de rest op halen?' stelde Moonstream voor en Honestheart knikte en pakte de vogel stevig tussen zijn tanden, Moonstream spurtte al weg maar Honestheart lachte in zich zelf en ging dfaarna de zilveren warrior achterna, al snel was hij bij haar en haalde hiuj haar in, hij zou haar een lesje leren! Want blijkbaar ging de poes ervan uit dat ze de snelste warrior van de Riverclan was, maar dat was hij ook niet en waarschijnlijk had de mentor van Moonstream dat weleens tegen haar gezecht maar dat soort dingen zeiden mentors gewoon tegen hun leerlingen, een glimlach verscheen op zijn snuit en met snelle passen trok hij een sprint en kwam in het kamp aan waar hij zich met de ekster nog in zijn bek verstopte in de schaduw.
Al snel kwam Moonstream binnen die triopmfantelijk haar prooi op de stapel was en Honestheart moest bijna een lach onderdrukken terwijl hij toekeek hoe Moonstream het kamp weer uit liep. Toen Moonstream het kamp uit was stsapte hij snel naar de prooi met hoop toe en legde de ekster daar neer om vervolgens muisstil het kamp uit te lopen en toen hij Moonstream zag zitten mauwde hij lief: 'Kon je niet sneller?' zijn ogen glinsterde 'Ik was al bijna een halve eeuw in het kamp!' Hij glimlachte vriendelijk en ging daarna naast5 Moonstream zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimevr 29 apr 2011 - 22:42

Ze had de kater wel geroken, maar had niets gezegd. Toen Hornestheart aankwam lopen en zei dat hij er allang was geweest keek ze hem neidig aan. Die heeft lef! Dacht Moonstream en ze wist meteen dat hij een korter pad had genomen! 'Je denkt dat je slim bent Hornestheart, maar kan jij Divestream voorblijven op vlak terrein!?' vroeg Moonstream fel en ze schoot expres weg zonder te zeggen waar ze heen ging. Ze zou deze bedweter even eens wat laten zien... Haar staartpuntje! Moonstream schoot tussen de varens door die hoog opgroeide tussen het kreupelhout waar ze soepel oer heen sprong zonder zich echt af te zetten en landen met lichte poten en schoot daarna weer weg. Moonstream nam de kortste route naar de hoge vlakte waar ze vaak kwam om te jagen voor de clan. Daar ving ze het meeste van alle prooi buiten de rivier. De bomen verdwenen en Moonstream's poten vlogen over het gras. Hier had ze Divestream in haar kitten tijd bijna afgeschud, als die hond er toen niet was geweest en Divestream aangevallen had dan was Moonstream toen nog Moonkit weg gegaan uit de clan. De smekende woorden van Divestream hadden haar terug doen komen en nu was ze naar enige manen zelf een Warrior geworden! Met deze gedachten zetten Moonstream nog meer kracht in haar poten en ze schoot vooruit tot ze de plaatst van de begraven prooi zag aankomen en zetten haar achterpoten ver onder haar lichaam om flink af te remmen. Licht hijgend draaide Moonstream zich om en wilde weten of Hornestheart haar nu nog had kunnen bij houden?


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimeza 30 apr 2011 - 15:42

(het is Honestheart zonder R!!!)

Honestheart kijk Moonstream rustig en bijna vriendelijk aan terwijl zij neidig naar hem keek en riep 'Je denkt dat je slim bent Hornestheart, maar kan jij Divestream voorblijven op vlak terrein!?' Honestheart wou al bijna ana zijn antwoord beginnen maar hij merkte dat Moonstream haar spieren spande en hij stond op klaar om achter hara aan te gaan als ze weg zou schieten wat ze schijnbaar van plan was. Het volgende moment kwam zijn voorspelling inderdaad uit en schoot Moonstream weg, vliegenvlug schoot Hoinestheart achter haar aan, hij volgde haar vlug en behendig maar hield toch een vossenlengt afstand totdat hij op een gegeven moment merkte dat ze langzamer ging minderde ooki hij zijn vaart maar neit zo snel als zij dat deed en kwam een enkele seconde nadat Moonstream helemaal stilstond huigend naaast haar staan en zei 'Nee Moonstream, Ik kan Divestream op vlak terrein niet voorblijven' En hij glimlachte volijk naar haar terwijl hij een enkele keer met zijn staart op de grond sloeg. Vervolgens concentreerde hij zich op zij reukvermogen en vond al snel wat hij zocht, er hinh nog een vaag spoor van Moonstream en hij volgde het om vervolgens te beginnen met graven en haar toen hij de prooi had bloot gelegd lachtend aantekijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimeza 30 apr 2011 - 19:38

( Sorry typ fout.)
Honestheart kwam best nog vlak achter haar aan rennen en Moonstream dacht dat ze lui geworden was zins ze warrior was geworden? Zijn woorden deden haar goed, maar ze kon zijn vriendelijkheid niet uitstaan. Ze zag wat hij deed en gritste wat van de opgegraven prooi in haar bek en begon terug te lopen naar het rivierkamp. Ze zou hard gaan trainen om sneller te worden dan welke rivierclankat ooit zou zijn geweest. Halverwegen de trip naar het kamp schudden Moonstream zich even en liep weer stug verder. Ze wilde niet laten merken dat ze moe was van de race naar het hoog land dus liep ze door. Bij de ingang van het kamp drong ze tussen de rietstengels door en trippelde naar de hoop verse prooi en liet de prooi erop vallen. Ze keek toe hoe de meeste clankatten nog in hun slaapplaatsten verbleven. Hoewel ze moe was wilde ze nog niet gaan slapen en trippelde het kamp weer uit en ging op de openplek zitten waar ze meestal naar de zilverpels ging zitten kijken. De hemel was gelukkig wolkeloos en ze richten haar blik op de sterren die heerlijk helder schijnend op een deken van zwarte vacht. De maan was bijna vol en die scheen boven de zilverpels. Moonstream bleef zitten kijken tot ze het geluid van schuivende bladeren hoorde. Ze richten haar blik op de kat die aankwam lopen en ze gromde van ergernis, waarna ze weer naar de zilverpels op keek.


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimeza 30 apr 2011 - 20:09

(geen powerplay!)

Honestheart keek verbaasd toe hoe Moonstream de prooi uit het gat geritste en vervolgens de benen nam, die zou vast naar het kamp geen concludeerde hij en hij ging haar op eeen rustige pas achter haar aan, hij was snel als het om sprintte ging maar zijn conditie was niet oneindig en ze raddne al aardig wat geracet. Vrolijke glimlachte Honestheart terwijl haar langzamer hand toch iets harder ging lopen. Hij was zich ervan bewust dat Moonstream een andere kant opging, naar het kamp maar hij was nu te actief om te gaan slapen dus draafde hij met een vage gli,lach op zijn snuit naar een mooie open plek vanwaar je de zilverpels erg goed kon zien. Toen hij er aangekomen was ging hij liggen en gaapte 'Och Sterrenclan' mompelde hij en hij bedoelde het niet slecht terwijl hij in zijn hoofd zijn krijger voorvaderen bedankte voor de geweldige krijgers die riverclan had zoals Moonstream bijvoorbeeld. Plotseling klonk er geritsel achter hem en hij had meteen door wie het was 'Hallo Moonstream' hij draaide zijn kop naar haar toe en zei 'Kon je nog geen afscheid nemen?' zijn glimlach vervaagde en hij keke net als Moonstream naar de zilverpels.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimeza 30 apr 2011 - 21:58

( Ik heb niet over jouw gepowerplay'd? )

De woorden die van Honestheart afkomstig waren deed haar haren opzetten van ergenis en ze gromde iets onverstaanbaars en ze schudden haar kop en bleef naar de zilverpels kijken. Ze wist dat haar ouders daar moesten zijn en heel soms kwam haar moeder op bezoek in haar dromen. Zonder dat ze het door had rolde een enkele traan uit haar oog en verdween tussen haar haren. Ze had altijd kennis met ze willen maken, maar door een gevecht hadden ze beiden hun leven verloren om de clan en haar en Thunderstorm te beschermen. De vermoeidheid sloeg toe en haar poten begonnen te beven. Ze was die dag al voor zonsopkomst aan het jagen gegaan voor de clan en had zichzelf geen rustig moment gegunt. Voorzichtig ging ze liggen en legde haar kop op haar voorpoten, zonder haar blik naar Honestheart te richten en keek naar de rivier waar de zilverpels in weerspiegelt werdt. Ze had geen zin om nog te spreken en langzaam vielen haar ogen dicht.


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimezo 1 mei 2011 - 7:03

(wel, je besloot dat Honestheart die opplek op zou komen lopen, maar het maakt niet uit)

Honestheart glimlachde heel even toen Moonstream gromde maar daarna verdween de glimlach gelijk weer van zijn snoet af. Hij gaapte en rekte zich uit om vervolgens weer te gaan liggen en zijn kop op zijn voorpoten te leggen. Heel even keek hij opzij naar Moonstream en zag een traan over haar snuit lopen, en Moonstream trilde, Heel even keek Honestheart nadenkend maar besloot daarna dat Moonstream had beter alleen aan kon, die was trouwens ondertussen ook al gaan liggen. Homestheart genoot van de rust die de nacht altijd bracht al was hij zich sterk bewust van de ademhaling van Moonstream die vlak naast hem lach, heel even wierp hij een blik naar haar opzij maar daarna keeek hij gewoon weer naar de sterrenhemel. Hij wist dat de zon de nacht al snel zo verjagen en dat betreurde hij niet, hij hield van de dag. Plotseling veranderde het ademhalings tepo van Moonstream, het was rustiger, ze was in slaap gevallen, zachtjes stond Honestheart op en liep naar haar toe. Zachtjes duwde Honestheart zijn snuit tegen Moonstream aan omj haar wakker te maken en hij fluisterde 'Moonstream, laten we maar naar het kamp gaan' Honestheart keek rustig op de slapende poes neer terwijl hij wachtte totzij wakker zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimezo 1 mei 2011 - 21:44

In de tijd dat ze had liggen slapen rende Moonstream over een groot zonnige veld met wilde bloemen. Ze had deze wei nog nooit betreden, maar wel vaak gezien Bij de grens van het hoog land van de rivierclan. Tussen de wilde bloemen herkende ze de vacht van haar moeder die naar haar toe kwam gerent. Het vriendelijke gemiauw liet een vrolijke gespin uit haar keel ontsnappen en ze drukte haar snuit tegen de wang van de licht op gloeiende poes, die leek te stralen als de sterren in de zilverpels. 'Ik ben blij je weer te zien mam.' zei Moonstream vrolijk en ze zag dat haar moeder kort knikte en een even vrolijke glimlach op haar lippen droeg, maar die verdween al snel toen haar ogen ernstig gingen staan. Moonstream keek bedenkelijk en wachten tot haar moeder iets zou gaan zeggen. 'Kijk uit voor de rode viervoeter! Hij is dichterbij dan je denkt.' zei Haar moeder en gelijk hoorde Moonstream de stem van Honestheart die haar wakker probeerde te maken. Nog voor Moonstream zich had ongedraait was haar moeder verdwenen en opende ze langzaam haar ogen. Even schudden Moonstream met haar kop en keek eerst nog even naar de zilverpels waar een enkele ster nog even fel opgloeide. 'Ja laten we gaan de nacht zal niet lang meer blijven.' zei Moonstream een stuk vriendelijker dan ze eerder tegen Honestheart had gesproken. Ze stond op en rekte zich even uit. Haar spieren rilde niet meer en ze liep in de richting van het kamp op een rustige pas. Morgen zou ze beginnen met haar training, misschien bij het markeren van de geursporen? Maar wat bedoelde haar moeder met dat ze moets oppassen voor de rode voervoetige. Het kon een hond, vos of een vremde kat zijn? Ze zou dus goed moeten opletten of er iets verdachts zich zou voor doen tijdens haar werk buiten het rivierclankamp!


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimema 2 mei 2011 - 8:14

Honestheart keek toe hoe Moonstream wakker werd em even met hara kop schudde, 'Ja laten we gaan de nacht zal niet lang meer blijven.' zei ze en Honestheart keek verbaasd op van haar vriendelijke toon. Eigenlijk vond het ook wel een beetje hilarisch maar dat liet hij niet merken aar knikte instemmend met zijn kop om vervolgens achter Moonstream aan naar het Riverclan kamp te lopen. Moonstream leek diep in gedachten en Honestheart was de zwijgende stilletje zat dus vroeg hij rustig terwijl hij zijn pas iets versnelde waardoor hij naast haar kwam lopen 'Waar denk je aan, Moonstream?' hij hoopte alleen maar dat de ziveren poes niet kwaad zou worden, en als ze dat wel zou doen zou hij voortaan beter moeten nadenken voordat hij iets vroeg!
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimema 2 mei 2011 - 9:06

Ze merkte niet meteen dat de donker gestreepte kater naast haar kwam lopen, maar toen hij haar een vraag stelde keek ze vanuit haar ooghoek naar hem. 'Heb jij wel eens dat als je droomt er een soort van waarschuwing in zit?' vroeg Moonstream op haar buurt en ze sprong over een omgevallen boomstam en landen soepel op haar poten. 'Soms heel soms komt mijn moeder me voor bebapaalde dingen waarschuwen, maar deze keer omvat het bijna hetzelfde als wat ik eerder meegemaakt heb, waardoor mijn poot toen verwond was. Ze zei iets over een rode viervoeter, maar ik snap niet helemaal wat ze bedoelde?'' voegde Moonstream er aan toe en ze liep de ingang van het kamp nog niet in, maar ging even zitten en keek Honestheart even aan voor ze haar blik afwenden naar de zilverpels en weer naar de kater terug keek.


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimema 2 mei 2011 - 11:01

Honestheart liep op een rustige pas naast Moonstream die antwoorde op zij vraag 'Heb jij wel eens dat als je droomt er een soort van waarschuwing in zit?' hij keek met zij groene ogen naar haar en zei eerlijk 'Nee, eigenlijk niet' waardoor hij even niet oplette en tegen een gevallen boomstam of liep vervolgens even gromde en daaran Moonstream weer inhaalde met een sprint. "me voor bebapaalde dingen waarschuwen, maar deze keer omvat het bijna hetzelfde als wat ik eerder meegemaakt heb, waardoor mijn poot toen verwond was. Ze zei iets over een rode viervoeter, maar ik snap niet helemaal wat ze bedoelde?'' zei Moonstream, ze had blijkbaar niet gemerkt dat hij even weg was geweest 'Ehh, oke' zei hij terwijl hij neest Moonstrwam voor de ingang van het riverclan kamp ging zitten 'Je zou kunnen denken aan een vos, of aan de liefde' een glimlachde speelde langs zij lippen terwijl hij in gedachten het verbaade antwoord van Moonstream als kon horen 'Die is echt gevaarlijk hoor!' voegde hij er overtuigend aan toe terwijl hij breet uit glimlachde en zij groene ogen Moonstream glinsterend aan keken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leaf •
Member
Thinking Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimema 2 mei 2011 - 14:44

Moonstream had zeker niet gemerkt dat Honestheart even weg was geweest en hij sprak zijn woorden twijfelend uit. Moonstream legde haar oren naar achter en wist dat bijna niemand haar zou begrijpen! 'Een vos lijkt me eerder een waarschuwing dan liefde!' zei Moonstream en zwiepte boos met haar staart. Ze was niet van plan zich te verantwoorden tegen over Honestheart en stond op ze slenterde de ingang door en trippelde naar de warriorden, maar bedacht zich en keerde in de richting van de eldersden waar ze naar binnen liep en zich in een van de nesten naast een oude vriendin neer te legen. Ze was boos over het onbegrip dat andere katten hadden over dat ze soms met haar moeder in haar dromen sprak, misschien zou de medicijnkat begrijpen wat er bedoelt zou worden? Ze legde haar kop op haar poten en sloot haar ogen. wat er nog van de nacht resten wilde ze graag nog inhalen voor ze weer gewekt zou worden door de zon! Gelukkig sliep ze snel en droomde die nacht niet echt fijn.


Thinking Moonstreamonderschrift


Spoiler:


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Honestheart
Member
Thinking DPKsfdL
55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimema 2 mei 2011 - 15:53

De groene ogen van Honestheart waren bijna strak op Moonstream gericht, 'Een vos lijkt me eerder een waarschuwing dan liefde!' zei Moonstream en Honestheart kromp ineen bij haar boze toon die nog bevestigd werd door een zwiep van hara staart 'Moonstream..' begon hij maar hij schudde hulpeloss zijn kop toon ze het kamp in verdween. 'Och Sterrenclan' Mompelde hij en daarna stond hij geruisloos op en liep het kamp binnen, nog net zag hij Moonstream in de elders den verdwijnen en liep hij door naar de warriors den, zo had hij het helemaal niet bedoeld! Maar er was niks aan te doen, zo maak je gene vrienden Honestheart! mopperde hij tegen zichzelf en ging liggen op zijn mosnest om vervolgens in een diepe onrustige slaap te vallen.

-Topic uit?-
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Thinking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: