When the snow comes.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 When the snow comes..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Riversong
Member
When the snow comes.. DPKsfdL
Viktor
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Riversong
BerichtOnderwerp: When the snow comes..   When the snow comes.. Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 21:16

De poes had er lang over getwijfeld, over getobd hoe het straks verder moest. Er was geen logische verklaring die ze kon bedenken voor het plotselinge verliezen van haar partner, een die altijd voor haar door het vuur was gekomen was in een klap weg geweest. 's Morgens was hij nog langsgekomen bij zijn kittens, tegen de middag was hij begonnen aan zijn reis naar de plek waar hij altijd in vrede zou leven. Bravesoul had niet mogen sterven, hij was een geweldige warrior, had gevochten met zijn leven en was altijd een geweldige partner, vader en vriend geweest. De poes kneep haar ogen wat dicht en keek naar haar poten. De kittens waren alweer ouder en hadden geen melk meer nodig, wat er voor zorgde dat ze weer meer het kamp uit kon. De zon begon alweer wat te zakken, een volgende dag zonder Bravesoul was alweer bijna afgelopen. De poes zat buiten het kamp, want ze had met Creamypaw afgesproken dat ze elkaar hier zouden zien als de zon begon te zinken. Ja, ze had met hem afgesproken omdat ze hem iets moest vertellen..

{Creamypaw}


When the snow comes.. Riversong3sig_zpsf2a52b4e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
When the snow comes.. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: When the snow comes..   When the snow comes.. Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 21:26Hij was vroeg in zijn nest gaan liggen, gewoon om even alleen te kunnen zijn. Hij wist dat hij er straks weer uit moest, omdat hij met Riversong afgesproken had. De poes waar Bravesoul zo veel van hield en die hij achter had moeten laten toen hij naar starclan was gegaan. Hij vroeg zich af wat Riversong hem wilde vertellen en hij zat daar al over te piekeren sinds ze hem verteld had dat ze met hem wilde praten. Zou er iets met de kittens zijn? Of was het iets anders… Hij stond op toen andere apprentices de den in kwamen, dat was voor hem het teken om naar buiten te gaan. De zon zou onder gaan en hij zou naar Riversong moeten gaan. Hij liep naar buiten en keek even om hem heen, maar het was rustig in het kamp. Hij trippelde het kamp uit en het duurde niet lang voordat hij haar zag zitten. Stilletjes ging hij naast haar zitten en gaf haar een zacht kopje tegen haar schouder, voordat de blik in zijn lichtblauwe ogen zich op die van haar richtte. Er lag een waterig glimlachje om zijn lippen. “Hallo Riversong.” Zei hij zachtjes terwijl zijn blik naar de lucht gleed, waar langzaam de sterren zichtbaar werden. “Wat wilde je vertellen?” Vroeg hij daarna met een lichte aarzeling in zijn stem.
I'm hunting with StarClan
When the snow comes.. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riversong
Member
When the snow comes.. DPKsfdL
Viktor
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Riversong
BerichtOnderwerp: Re: When the snow comes..   When the snow comes.. Icon_minitimevr 19 dec 2014 - 21:31

“Hallo Riversong.” De poes keek op van haar pootjes en zag hoe de lichtgekleurde kater naast haar plaats nam, waarna zijn warme kopje tegen haar schouder aan kwam. "Creamypaw," mauwde ze zachtjes met een stem die oversloeg bij het laatste gedeelte van zijn naam. Het was niet vreemd, iedereen wist hoe puur de liefde tussen River en Brave was geweest en dat ze er kapot van was dat hij nu plots vertrokken was. “Wat wilde je vertellen?” vroeg hij toen met een lichte twijfeling in zijn stem. De poes draaide haar kopje een kwartslag en keek hem aan met haar diepblauwe ogen. "Bravesoul wist er van.. We hebben het samen besloten.. Elke avond hadden we het er over.." De volgende woorden kon ze niet over haar lippen krijgen. Hoe moest het nu verder nu hij er niet meer was? Hoe zou ze het moeten redden zonder hem? "I-ik ben opnieuw zwanger van Bravesoul.." mauwde ze toen zachtjes, tranen kwamen opwellen in haar ogen. Dit keer zou ze alles alleen moeten doen. Dit keer zouden de kittens zich nooit van een kwaad bewust zijn: ze zouden hun vader pas zien als ze in StarClan kwamen.


When the snow comes.. Riversong3sig_zpsf2a52b4e
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
When the snow comes.. 10zzaxg
Julia
6308
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: When the snow comes..   When the snow comes.. Icon_minitimema 22 dec 2014 - 12:47Hij keek haar weer aan zo snel ze begon te praten. Er ontstond verbijstering in zijn ogen toen haar woorden langzaam tot hem door begonnen te dringen. Hoe? Hij slikte een keer en sloeg toen zijn staart troostend om haar heen. Ze was opnieuw zwanger van Bravesoul, kittens die hun vader nooit zouden kennen totdat ze stierven. Kitten die geen vader zouden hebben… “Riversong.” Fluisterde hij toen zachtjes. “Ik wil net zo goed peetvader zijn van deze kittens die nog moeten komen. Ik zal er voor zorgen dat ze een vaderfiguur hebben, dat beloof ik.” Hij legde zijn kop op haar rug terwijl hij ook tranen in zijn ogen kreeg. Het zou goed komen, het zou allemaal goed komen. De kittens zouden niets te kort komen met zo’n lieve moeder. Hij haalde zijn kop weer van haar rug en keek haar aan. “Je kunt het Riversong, want je bent een geweldige moeder.” Er ontstond een waterig glimlachje om zijn lippen. “En ik zal je helpen waar ik kan. Ik zal je eten brengen nu Bravesoul dat niet meer kan doen.” Ze kon hem vertrouwen en hij hoopte dat ze dat zag.
I'm hunting with StarClan
When the snow comes.. R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: When the snow comes..   When the snow comes.. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
When the snow comes..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: