The lone bird | Open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The lone bird | Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ivywing
Member
The lone bird | Open ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: The lone bird | Open   The lone bird | Open Icon_minitimezo 21 dec 2014 - 13:27

The lone bird | Open V9y2R1j
De jonge kattin dook in elkaar toen iets verderop een vogel landde. Stilletjes kwam ze dichterbij, poten zachtjes op de koude aarde neerzettend. Het vogeltje prikte met zijn snavel in de grond en probeerde waarschijnlijk een worm te pakken, want dat had ze al een keer eerder gezien. Voorzichtig kwam ze dichterbij, denkend aan de dingen die ze andere katten al eens had zien doen. Met een grote sprong kwam ze overeind en sprong op de vogel af, die een luidde kreet slaakte en op probeerde te vliegen, maar helaas voor hem wist ze het beest bij de grond te houden door hem een pets te geven. Half strompelend probeerde hij nog weg te komen, maar toen had ze haar kaken al op zijn nekje gezet en doodde ze het.


The lone bird | Open D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The lone bird | Open Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Emberspark
BerichtOnderwerp: Re: The lone bird | Open   The lone bird | Open Icon_minitimezo 21 dec 2014 - 20:36

Mijn ijsblauwe kijkers waren gericht op het kleine diertje voor mij. Mijn poten raakten amper de grond terwijl ik muisstil richting het vogeltje sloop. Sluipen was één van de dingen waar ik weliswaar goed in was. Mijn staart zwiepte geruisloos heen en weer, en ik keek hongerig hoe het arme beestje naar wormen in de grond zocht. Geniet van je laatste maaltijd, dacht ik ietwat wreed. Ik zakte nog veder door mijn poten, ging klaar staan om te springen, en... Net voordat ik me op het dier wilde storten sloten de kaken van een bekende witte poes zich om het nekje van de prooi. Na één kreet was het diertje dood, en grijnzend keek ik naar de witte poes die mijn prooi had "afgepakt". Het was Ivypaw, mijn zusje. 'Hey Ivy!' Begroette ik haar vrolijk. 'Volgens mij hadden we het op dezelfde prooi gemunt. Goed gevangen, hoor!' Voegde ik er met een grijns aan toe.


The lone bird | Open 1z73cdd
∞:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member
The lone bird | Open ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: The lone bird | Open   The lone bird | Open Icon_minitimedi 23 dec 2014 - 15:11

'Hey Ivy!' De poes schrok lichtelijk omdat ze niemand anders had verwacht hier, op dit moment op deze plek. Ze draaide zich om en keek recht in de blauwe oogjes van Emberpaw, een van haar broertjes. Opgelucht ontspande ze haar spieren, het was Emberpaw maar geweest, geen pester of onbekende kat. 'Volgens mij hadden we het op dezelfde prooi gemunt. Goed gevangen, hoor!' voegde de kater er toen met een grijns aan toe. De witte kattin kon het niet laten om even trots naar haar prooi te kijken, die ze vervolgens onder een struik schoof om hem later op te kunnen halen. "Bedankt," mauwde ze ondertussen naar haar broertje, hem opgewekt aankijkend. "Sorry nog van.. je prooi.." Een kleine grijns viel rond haar lippen en ze keek hem aan. "Hoe gaat het?" vroeg ze toen aan hem.


The lone bird | Open D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The lone bird | Open MrhPOh4
(nath)aleesi
3099
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || We counted 25 moons || Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Roughflower
BerichtOnderwerp: Re: The lone bird | Open   The lone bird | Open Icon_minitimewo 24 dec 2014 - 20:24

Zo snel als ze kon probeerde ze nog een verdwaalde konijn te vangen. Helaas had ze nog veel te leren wat betrof jagen. Ze was zeker snel, en ratten, muizen, en af en toe hagedissen en kikkers ging haar intussen beter af. Maar konijnen, dat was sowieso meer een Windclan ding. Maar ze gaf niet op. Ze versnelde haar pas, en merkte op dat ze nog sneller ging dan ze gewend was. Nog steeds niet snel genoeg om een Windclan kat in te halen, maar dan nog. Het konijn bleef ook buiten haar bereik. Ondertussen had ze niet in de gaten dat recht op twee andere Apprentices afrende. Het konijn echter wel. Vlak voor de twee katten week het konijntje geschrokken uit en verdween in de struiken. Roughpaw wist dat dit fout ging. "KIJK UIT!" Miauwde ze luid toen ze er op af stoof, proberend af te remmen. Ze struikelde, en rolde met volle vaart tegen een boom.Ƈυяισѕιту cαη вє ɗαηgєяσυѕ,
вυт ɗαηgєя cαη вяιηg αɗνєηтυяє
αηɗ αɗνєηтυяє ωιƖƖ мαкє уσυ ғeel αƖινє.

The lone bird | Open EKUWbmh
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The lone bird | Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: