Higher [ Aurorapaw ]



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Higher [ Aurorapaw ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emberspark
Member
Higher [ Aurorapaw ] Jts5sh
Dieuw
1679
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22,5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Emberspark
BerichtOnderwerp: Higher [ Aurorapaw ]   Higher [ Aurorapaw ] Icon_minitimedi 30 dec 2014 - 21:26

Zeker van mijn zaak stapte ik door het territorium van mijn clan. Ik wist waar ik naar opzoek was, ik wist wat ik wilde. Waar ik die vastbeslotenheid opeens vandaan haalde was voor mij ook een raadsel. Doelbewust ging ik veder tot mijn doel. Echter was er enkele aarzeling in mijn ogen te zien toen de zwarte, verkoolde boom voor me opdoemde. De Burnt Sycamore was toch best wel hoog, en misschien niet de beste plek om je klim-skills te trainen. Maar ik had me er op voorbereid, en zette na enkele aarzeling toch mijn klauwen in de bast van de boom. Ik spande mijn spieren aan, en trok me langzaam maar zeker op. Andere pootje, optrekken, andere pootje, optrekken. Zo ging dat toch wel goed. Na korte inspanning wist ik dan ook de eerste tak te bereiken, en hijgend rustte ik even uit. Het was toch wel zwaar. Ik had wel eens eerder katten zien klimmen, dat zag er wel soepel uit. Kennelijk was het zwaarder dan het leek. Ik wierp even een vlugge blik naar beneden, maar de afstand deerde me niet. Gelukkig maar. Mij ogen schoten weer naar boven, en ik wilde net weer gaan klimmen toen.. Krak! Zonder dat ik door had wat er gebeurde brak de tak af, en met een harde klap knalde ik op de grond. Een pijnscheut schoot door mijn schouder, en ik kreunde van de pijn. Hopeloos bleef ik liggen, even niet in staat om me te bewegen. Dat deed verdomd veel pijn..

[ Eerste post Aurorapaw, dan open ]


Higher [ Aurorapaw ] 1z73cdd
∞:
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorapaw.
Member
Higher [ Aurorapaw ] DPKsfdL
Lore&Lolo
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Aurorapaw.
BerichtOnderwerp: Re: Higher [ Aurorapaw ]   Higher [ Aurorapaw ] Icon_minitimema 5 jan 2015 - 19:34

Rustig liep de poes door het territorium. Ze moest gewoon even weg van alle drukte in het kamp. Bovendien moest de prooistapel gevuld. Maar vandaag besloot Aurora eens niet te jagen, maar zichzelf te verbeteren. Ze was dus op weg naar de Burnt Sycamore. Ze was er bijna, tot ze een luide krak hoorde. Even stond ze stil. Wat dat van de boom? Aurorapaw trippelde nu wat sneller naar de verkoolde boom. Eindelijk was de apprentice daar. Ze hoorde gekreun, wat van onder haar kwam. Een kat! De poes had snel door wat er gebeurd was, en waar de luide krak vandaan kwam. Als ze zich niet vergiste was het Emberpaw, en kater die ze al eerder had ontmoet. "Oh starclan," Even wist ze niet wat ze moest zeggen. 'Gaat het?' Was te zoetsappig en cliché. "Kan je nog staan?" Aurora zakte omlaag, om de tabby apprentice te helpen. Al kende ze hem niet zo goed, en was ze niet de vriendelijkste, hier had ze een den mee gedeeld. Niet helpen zou lullig zijn.




Higher [ Aurorapaw ] 2iv1wjn
Yu - Foxfire
::

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Higher [ Aurorapaw ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: