[Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
The Winter games
The games have started. Make sure you look at all the information in this topic! Enjoy!
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarpaw.
Member
[Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander} DPKsfdL
Jojo
123
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ★14 moons
Gender:
Rank:
Scarpaw.
BerichtOnderwerp: [Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander}   [Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander} Icon_minitimeza 17 jan 2015 - 0:17


Ik vroeg me af of er meer fans waren van deze serie, dus hey, waarom niet een topic erover? c:

Wanneer Gregor en zijn kleine zusje door een luik in de waskamer van hun appartement vallen komen ze in het donkere Onderland terecht, een land waar gigantische spinnen, ratten, kakkerlakken en vleermuizen een moeilijk bestaan naast de mensen leiden. Deze wereld staat op het randje van de oorlog, en Gregor's aankomst is geen toeval. Een profetie voorspelt dat Gregor een rol moet spelen in de onzekere toekomst van het Onderland. Gregor wil er niets van weten totdat het tot hem doordringt dat dit misschien wel de enige manier is om het mysterie rond zijn vader's verdwijning op te lossen. Met tegenzin gaat Gregor op een gevaarlijk avontuur dat beiden hem en het Onderland voor altijd zal veranderen.

original text:


Gregor de Bovenlander/Gregor the Overlander/the Underland Chronicles is een zesdelige boekenserie geschreven door Suzanne Collins, die ook bekend is door haar trilogie 'the hungergames'. Het gaat, zoals beschreven hierboven, over Gregor en zijn kleine zusje Boots die in een tunnelsysteem onder de grond terechtkomen wat 'het Onderland' heet. Hier leven mensen met een bleke huid en gigantische versies van 'ongedierte' zoals kakkerlakken, vleermuizen, ratten, muizen, spinnen, mieren, et cetera. Er is een oorlog tussen de groepen, velen hebben een bondgenootschap met elkaar maar helaas zijn dezen wankel en is het moeilijk om alles in stand te houden. Gregor wordt dus in deze heisa meegesleept door de profetieën van de oprichter van het Onderland, en is ondertussen op zoek naar zijn vader die ooit is verdwenen.

Ik heb deze serie een paar jaar geleden uitgelezen, en ik vond het simpelweg fantastisch. Het zijn de beste boeken die ik ooit gelezen heb en het is dan ook mijn favoriete serie, ik vind het zelfs nog leuker dan Warrior Cats. De enorme karakterontwikkeling en de andere kijk die je op de wezens daar krijgt maakt het echt heel speciaal, en ik vind zelf dat het meer aandacht verdient. Het is tamelijk populair, maar bij lange na niet zo bekend als the Hungergames of Warrior Cats. Dit vind ik echt zonde aangezien het heel goed geschreven is, ondanks het feit dat het een jeugdboek is, (beetje voor dezelfde leeftijd als Warrior Cats) en het veel harde thema's aansnijd zoals genocide, oorlog, verbondschappen, epidemieën et cetera, zonder het overduidelijk erin te laten zien.

De serie heeft 5 delen, namelijk;

1: Gregor de Bovenlander / Gregor the Overlander

2: Het labyrint / The prophecy of Bane

3: De vloek / The curse of the Warmbloods

4: De vuurlanden / The Marks of Secret

5: De krijger / The Code of Claw

Nederlandse voorkanten:

Engelse voorkanten:

Wat cover art van de franse versies:

SIDE NOTE:
I adore this series <3


::So long and goodnight::

[Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander} 9ql4ib

:[Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander} DYCyokZ:[Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander} D85Fpr8:

::

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Boekenserie] Underland Chronicles {Gregor de Bovenlander}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Library-
Ga naar: