Last glance 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Last glance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runningvole
Member
Last glance DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Last glance   Last glance Icon_minitimeza 17 jan 2015 - 11:48

Werkelijk het enige goede aan sneeuw was dat het vallen er van er best wel mooi uitzag. De vele witte vlokjes dwarrelden langzaam naar beneden en als ze eenmaal beneden waren, kon je het desbetreffende vlokje ook nauwelijks vinden. Het was doodstil in de nursery, het zachte getsjirp van krekels en het ritmische geluid van slapende katten was het enige geluid waar Runningvole nog kon bewijzen dat ze leefde.
Een plotselinge pijnscheut, eentje die ze de nu wel wat meer kreeg dan dagen ervoor, liet haar klauw een stuk mos van haar nest scheuren en ze kneep haar heldere blauwe kijkers dicht. Een zachte kreun gleed tussen haar geklemde kaken door. Haar hele lichaam verkrampte en toen de pijnscheut weg leek te ebben keek ze op, om een queen wat aarzelend haar kant op te zien kijken. Runningvole keek gelijk naar de grond en zag vanuit haar ooghoeken dat de queen weer ging liggen. Haar hartje klopte in haar keel en ze kon elke slag in haar hoofd voelen denderen. Haar buik stond op springen en ze had natuurlijk allang door dat de kittens zouden komen.
Maar een ding wilde ze dan niet doen: Acefray halen.
Nee dat werd ze geconfronteerd met zijn nieuwe taak en moest ze hem het ding zien doen waardoor hij niet meer van haar kon en mocht houden. De volgende pijnscheut leek heviger te zijn dan de vorige en een zachte pijnkreet kwam uit haar keel. De queen kwam ditmaal overeind en haastte zich naar haar toe en knikte in zichzelf, om vervolgens naar buiten te stappen om Acefray of Littlestream te halen. Het was nacht, dus een van die twee zou zeker in de medicine cat den liggen te slapen. Door stress en angst glipten er tranen over haar wangen en angstig keek ze naar haar buik. Hoe moest ze dit doen?

OOC; Eerste post voor Acefray
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Last glance 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimedo 22 jan 2015 - 7:52

De grijze kater lag lam in zijn platte mosnest. Tijden geleden was het bedje al verzakt tot het nu even plat was als de grond. Ace had nooit de moeite gedaan het mos op te krikken of weer in positie te brengen. Dat kon de volgende eigenaar wel doen. Het zou niet lang meer duren voor zowel hij als Little naar de maansteen gingen. Dan was hij de nieuwe Medicine cat. Deze gedachten lieten hem niet los en hielden hem wakker in de kille nachten zoals deze. De kou trok de bedekte den in en probeerde katten van hun slaapwarmte te beroven. Zijn eigen vacht was een panser genoeg om geen kou te leiden, toch was deze kou merkbaar. Acefray sloot bijna zijn groene ogen toen er iemand de den in kwam benen. Verschrikt door het geluid keek hij op, de kat droeg de geur van melk, een Queen. Ze was van een redelijke leeftijd maar zichtbaar kwik op haar poten. Hij probeerde wat uit te brengen maar zijn tong liet hem in de steek. Maar de poes knikte kalm en liep weer weg, nu naar de Medicine den. Ze zou Littlestream halen. Het ineens warm krijgens sprong hij omhoog met zijn vacht paniekerig omhoog. Naast hem lag Tall zoals altijd, maar de grijze kater was nog te druk in zijn kop om er uberhoud aan te denken hem te wekken. Nee, de enorme kater beende de den uit en pakte een stevige tak vanuit de zijkand van het kamp. Met deze in zijn muil rende hij naar de Nursery en zag hoe de kittens al opgepakt waren om dit wonder der natuur niet mee te maken. Enkele Queens zaten er nog, om de gevlekte kattin steun en advies te geven. Ace slikte ongmakkelijk maar stapte toch naar binnen. Daar lag Running, ineens zo jong in zijn ogen. Wat deed hij haar aan? Maar sterker dan hij zich voelde stapte hij naar haar nest. Zijn groene blik in haar blauwe. Hij straalde rust uit als een rots in de branding maar voelde zich zelf zo sterk als een kiezel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Last glance DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimeza 24 jan 2015 - 18:32

Haar lippen bewogen in snelle en halfhartige gebeden naar Starclan, om de kitten tenminste goed op de aarde te laten komen en haar.. haar maar te laten lijden. Vertrouwen had ze niet in haar eigen kunnen en angstig had ze zich tot een ronde bal opgekruld, om de pijn te kunnen wegduwen. De woorden van de katten om haar heen leken niet eens tot haar door te dringen, zo veel angst spookte door haar kop dat taal maar een vreemde verschijning leek. Rilling gleden over haar rug en haar voorpoten waren tegen haar witte borstje gedrukt, haar ogen samengeknepen door de pijnlijke weeën die door haar lijf golfden.
Pas toen ze een bekende geur rook waagde ze haar haar blauwe kijkers door een spleetje te laten gluren. Daar stond hij. Haar keel voelde plots droog aan en ze klemde haar kaken nog wat steviger op elkaar, om bij de volgende wee toch een kreet van pijn te slaken en nog meer in zichzelf duikende. Het deed zo'n pijn, zo'n pijn ..!
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Last glance 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 13:54

De Nusery voelde leeg aan op het moment. De kittens werden ondergebracht bij de Elders voor een verhaaltje en voor het ontwijken van een jeugdtrauma. Veel Queens waren meegegaan. De nieuwe Queens omdat ze al bang genoeg waren voor hun eigen komende en geen advies konden geven. Sommige waren gewoon met hun kittens meegegaan om te zorgen dat niemand weg ging en de kits in de gaten te houden. Het waren nu alleen nog Runningvole, hij en enkele andere moederpoezen die advies gaven aan de gevlekte poes en haar rustig probeerde te houden. Zonder succes. Als enige kater in het verblijf voelde hij zich onwetend en nerveus. Maar hij drukte zijn snuit tegen de poes aan voor steun en gaf haar de stok. 'Bij een wee hierop bijten' sprak hij duidelijk en ferm. Hij had niet aan kruiden gedacht en stond dus meteen weer op. Wat rusteloos sprong hij over de lege nesten heen en renden naar de bekende den vol geuren. Hij griste wat poppyseeds mee, een pijnstiller zover hij wist. Of er iets beters was kwam niet in hem op, maar Littlestream zou vast nog wel komen. Gehaast rende hij terug en gaf de gevlekte kattin de zaadjes, hiermee zijn rang veranderend van Medicine cat weer naar vader en partner. 'Running, je kan het, ik weet het' mompelde hij zachtjes, meer tegen zichzelf dan tegen zijn geliefde poes zelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Last glance DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 15:18

Lichte aarzeling was in haar blik te lezen toen de kater haar een stok aangaf, maar bij een volgende pijnlijke wee zette ze haar tanden er dankbaar in en voelde het hout onder haar sterke grip kraken. Ze had nooit verwacht dat haar kaken zo'n grote kracht bezaten, maar nu hoefde ze zich daar even niet op te concentreren. Toen ze haar ogen weer openden kwam Acefray de den weer binnen en schoof hij wat zaadjes naar voren. Dit keer twijfelde ze niet en at de bitter smakende kruiden rustig op, maar het effect werkte niet meteen. Jammerend kromp ze weer ineen.
'Running, je kan het, ik weet het' Met een smekende blik keek ze omhoog, recht in de ogen van haar ex-partner en alleen de gedachte al aan dat woord deed haar hart in duizenden stukjes breken. Hoe dan? Als ze deze bevalling al zou overleven, hoe zou ze het dan kunnen? Ze kon niet eens een apprentice trainen, laat staan kittens opvoeden. Maar voordat ze er overna kon denken voelde ze een van de meest pijnlijke weeën die ze tot nu toe had gevoeld en beet weer op de stok, maar voelde iets uit haar lichaam glijden. Een.. een kitten. De pijn werd even vergeten en ze boog zich licht voorover, om de kitten uit zijn zakje te bevrijden en de neuzen. Een mooi vachtje had hij, net zoals de vader. "Oh .. Ace.." Murmelde ze, even de situatie vergetend. De zaadjes leken hun werking te laten zien en ze werd wat slaperig, maar ze had nog genoeg energie om Ace aan te kijken. Alsof hij nog gewoon vader kon zijn. Nogmaals neusde ze het kleintje naar haar toe, maar de kitten bood geen enkele medewerking. Nee, hij bewoog niet eens. "A-Ace ..?" Haar stem veranderde in een angstige piep en ze sperde haar heldere ogen open. Hulpeloos keek ze naar de kater en weer naar de kitten, die levenloos op het mos lag. Haar mond stond halfopen en bewoog in een geluidloze jammerkreet en haar hele lichaam begon te rillen. De weeën waren terug, maar ze voelde niets meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Last glance 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 15:42

De kater keek naar beneden, naar het bronzige nest van mos. Het was oud en hard, bijna dood, maar het kleurde net zo goed rood toen het bloed begon op te zuigen. Hij zat klaar, alsof hij ieder moment ten strijde moest trekken maar dit was niet zijn gevecht. Dit was die van Running. Maar daar kwam het hoopje vacht. Hij slikte maar de brok in zijn keel verdween niet. Een kleintje.. een heel klein kittentje met zijn vacht. Bij de ontmoeting van de poes haar blik keek hij zacht en weemoedig terug. 'Hij is prachtig' Stiekem had hij al een naam in gedachten, een mooie naam speciaal voor dat kleine katertje. Maar ineens leek het fout te gaan. Running probeerde het kleintje te begeleiden naar haar melk maar hij deed niks. Niet eens een piepje... Hij bewoog zijn enorme kop naar het hoopje bruin grijze pels toe, zo teder duwde hij met zijn snuitje tegen het ventje. Nee.. N-nee. Met een stel ferme likken probeerde hij het katertje naar leven te brengen, hem zijn longen te laten openen maar het was onbegonnen werk. Het katertje was te klein, te zwak. 'H-hij was te klein.. hij is al in de buik gestorven' sprak hij zonder enige vorm van vastheid in zijn stem. Zijn siblings hadden alle voedingsstoffen van hem gestolen en hem zo onwetend vermoord. Running kreeg zichtbaar weer nieuwe weeën en hij drukte zijn natte wang tegen de hare aan. Hun zoon was bij Starclan, bij zijn verdronken moeder en moedige vader. In zijn hoofd noemde hij de naam van de kitten op, keer op keer. Niemand moest sterven zonder naam en hij was vastbesloten zijn zoontje die te geven, zelfs in de volgende clan. Hij pakte de levenloze kitten zorgzaam in zijn mond en legde het kleintje tussen zijn poten, zo het lijkje warm houdend. Straks ging hij hem begraven. Naast zijn ouders, onder de omgevallen rotte boom die als hun grafsteen diende. Tot dan zou hij zijn oudste zoon behandelen alsof zijn hart nog klopte en zijn longen zich voldeden met lucht. Want hij hielt onbenoembaar van deze kitten, niet wetend of er uberhoud nog levende zouden komen. En ach wat hoopte hij zo sterk dat ze levende kittens kregen. Ookal maakte de dood hun leven makkelijker. Want deze kittens waren het enige bewijs van de liefde van hem en Running. En hij wou zo graag dat ze bleven leven, net zo graag als hij wou dat het kleine bundeltje tussen zijn grote poten ineens zou gaan piepen. Hij huilde zoals alleen mannen huilde, geluidloos, zonder gesnik. Maar met het gevoel alsof hij stikte terwijl zijn tranen verdwenen in zijn vacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Last glance DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 15:51

Leef keek ze naar het levenloze hoopje vacht, tranen dropen over haar wangen en ze liet haar kop verslagen op het mos vallen. De weeën waren nu maar een side-effect en haar kijkers bleven gericht op de kitten. Haar, nee, hun eerste kitten. Zonder naam, zonder zijn ogen ooit geopend te hebben, zo stierf hij. Haar ademhaling ging wat rillerig en ze zag hoe Ace het kleintje tussen zijn poten zette en triest keek ze de kater aan, die er ook ten onder aan leek te gaan. De stok liet ze op de grond vallen en ze schoof wat naar Acefray toe om haar kop bij zijn poten en de kitten te leggen. Haar witte vacht was besmeurd met bloed en uitputting was te zien in haar bewolkte blik.
De volgende wee was groots en ze duwde haar voorpootjes tegen haar borst om vervolgens een zucht van opluchting te slaken toen ze weer iets uit haar voelde komen, al snel gevolgd door een tweede. Twee kittens, groter dan de eerste, bijna op hetzelfde tijdstip. Meteen kon ze overeind komen, het effect van de poppyseeds nu heviger, maar ze wist een van de kittens te bevrijden en met haar achterpoten tegen haar buik aan te drukken. Kom op, leef.
Terug naar boven Ga naar beneden
Burninglove
Member
Last glance DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 16:02

Wekenlang had de kleine, ongeboren kitten in de buik van haar moeder gelegen. Het was er warm en knus, en ze had zich al die tijd aan haar twee broertjes vastgehouden. Wekenlang had ze hun liefde gevoeld, tot er bij een van de twee wat was veranderd. Haar broer links van haar reageerde niet meer op haar geduw, op haar minimale pogingen tot communicatie. Na dagenlang geen enkele beweging van hem te hebben waargenomen, had ze zich opgekruld tegen haar andere broer, die haar veilig in zijn poten had genomen. Het was al in de buik geweest dat de twee een bijzondere, hechte en liefdevolle band hadden gekregen.

Op een zekere, rustige middag leek de buik van haar moeder te veranderen. Het voelde niet meer prettig. Ze wilde eruit! Ze begon te duwde, een uitgang te zoeken, tot ze uiteindelijk merkte waar haar overleden broertje naartoe gleed. Ze merkte hoe ze dezelfde kant op werd gedrukt. Haar andere broer ging haar nog voor, maar ze wilde niet alleen achter blijven, dus schoot ze achter hem aan. Bijna tegelijkertijd verlieten ze de warme, veilige buik van hun moeder en kwamen ze ter wereld. Het was koud, werkelijk veel te koud. De kleine poes begon te piepen, op zoek naar de warmte van haar broer. Hij lag nog geen centimeter van haar verwijderd, en met een opgeheven hoofdje zocht ze hem. Ze vond hem, en legde haar kop op zijn schouder, zoals ze vaak in de buik hadden gelegen. Zo was het goed.

Terug naar boven Ga naar beneden
Lightbearer
Member
Last glance ZHirdKt
Marlk
251
Actief
What if I'm the only hero left
You better fire off your gun
Once and forever

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lightbearer
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 18:05

Het was warm in de holte die voor hem een bekende plek was, het was hier lekker knus en hij vond het fijn om hier te zijn. Zijn broertje was zijn beste maat, zijn zusje zijn grootste vriendin en hij kon er mee leven, hij kon zo zijn leven doorgaan. Maar dingen veranderden, zijn broertje reageerde niet meer op zijn kleine bewegingen en al helemaal niet op zijn fellere bewegingen. Onbewust had hij hem afgestoten, hem uit zijn hart geworpen alsof het iets was wat hij nooit had leren kennen. Zijn instinct vertelde hem namelijk dat hij er niet meer was en daarom ging al zijn aandacht naar zijn zusje toe. Hij klampte zich aan haar vast, voelde haar lichaam tegen de zijne en hij genoot ervan.

Op een zekere dag was het echter zover. De kitten voelde beweging in de baarmoeder en hij kon de stress die zijn drager meemaakte aanvoelen. De pijn die ze had moest onuitstaanbaar zijn, want de buik kromp regelmatig ineen. Uiteindelijk verdween de broer die hij nooit zo kennen uit de holte en bleef hij daar alleen met zijn zusje. Zijn lieve zusje waar hij zich op dat moment aan vastklampte, hij wilde haar immers niet kwijtraken hier. Het was echter niet het plan voor hem om in deze holte te blijven en het leek wel alsof de sterkste kracht die hij ooit zou meemaken hem van zijn zusje aftrok. Maar zij liet het daar niet bij, want hij voelde haar achter zich aankomen door de nauwe ruimte en bijna tegelijk kwamen ze terecht op aarde. Het was hier echter niet zoals hij het gewend was. Veel kouder namelijk en een protesterende piep verliet zijn mond, terwijl hij zocht naar warmte. Die hij uiteindelijk vond tegen de buik van zijn moeder, maar hetgeen wat hij miste kwam al snel weer naast hem liggen. Tegen hem aan, met haar hoofd op zijn schouders - zoals het hoorde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Last glance 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 19:24

Dit was best een grote happening, voor hem dan in ieder geval. De kater had namelijk wel geweten dat het snel zou gebeuren, lang leve het feit dat twee van zijn vrienden medische kennis hadden, en sindsdien sliep hij slecht. Bij elk geluid werd hij wakker en vloog uit de den. Dit had als gevolg dat alle warriors gek van hem werden, en dus sliep hij nu even in zijn eigen gemaakte sneeuwhol, net buiten de nursery. Het waren dan wel niet zijn kittens, maar dat maakte ze niet minder belangrijk! Vandaar dus dat hij ook overeind vloog toen haar stem weerklonk, en hij Ace voorbij zag rennen. De kater hield zich in, dit was hun laatste moment samen, echt samen. Dat wilde hij niet meteen verpesten door erbij te springen. Daarom wachtte hij dus, en viel bijna weer in slaap, tot de tabby gewekt werd door stemmen. Hij is prachtig' Opgelucht haalde Tall adem, maar die stokte in zijn keel toen de volgende zin uitgesproken werd. Wat had Starclan allemaal tegen hen?! Altijd moest er van die stomme dode katten iets misgaan, gek werd hij ervan. Al was zijn woede vooral verdriet en medeleven voor Ace en Running. Gepiep weerklonk echter niet veel later, wat hem moed gaf. Ze hadden er nog wel, hun ehm.. liefde, zou voort blijven bestaan. Nu was de kust veilig, en liep de grootse warrior dus langzaam en voorzichtig naar binnen, met een blijde glimlach naar zijn zusje kijkende. "Ze zijn prachtig," Complimenteerde hij de kittens, al snapten die het toch niet, en liep naar haar toe om een kopje te geven. "Schitterend, en ze lijken op je," Hij glimlachte, wat een mooi gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Last glance 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 19:54

Daar kwam de zware wee weer. Een bundeltje, groter als de ander viel op het verzopen mos en werd bijna geraakt door een tweede kitten. Deze waren zeer kort op elkaar geboren en waren indentiek met hun gevlekte pesjes. Hun hulsje werd doorbroken en nerveus keek hij naar zijn kroost. En ineens piepte ze. Beiden. Ze ademde en piepte. Bewogen zelfs. Een glimlach doorbrak de nog komende tranen. Wetend dat dit een van de laatste dingen was die als vader voor hun kon doen gaf hij ze beiden een sterke lik. En zo lagen ze bij hun moeder, troost zoeken met elkaars warmte. Hij had een zoon en een dochter gekregen. Een dochter en een zoon die op hun moeder leken en hopelijk ook van innerlijk zo bleven. Zijn genen hadden geen geluk gebracht, denkend aan het bundeltje vacht tussen zijn poten. Hij gaf Running een lik over haar oor. "Geef ze een naam" sprak hij zachtjes. "Een zo mooi als ze zijn" voegde hij nog toe terwijl hij weer goed ging zitten. Zijn groene blik op de bundeltjes vlekken gericht. Wat had hij graag gewilt dat de oudste ook mee kon doen... Maar daar kwam broeder Tall al aan. Wat eenzaam zei hij niks maar bleef als een wakende hond naar de kittens kijken. Hij verlangde ernaar om hun vader te kunnen zijn. Maar ze zouden waarschijnlijk Tall als hun vaderfiguur gaan zien.. Niet dat hij het hem misgunde, Ace was zelfs blij dat Running het niet alleen moest doen. Maar hij was wel alleen. De enorme kater ging liggen, naast de kittens en Running maar op een veilige afstand. De hoop levenloos pluis tussen zijn sterke poten houdend. "Running.. Ik" hij zuchtte en knikte naar het katertje bij hem. Het was aan hem.. Niemand zou zijn eigen kittens moeten begraven, maar deze kitten was alleen van hem. En met geluk kon hij het kleintje binnenkort zien in Starclan als hij medicine cat werd..
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Last glance DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 20:09

Haar adem stokte in haar keel toen de twee kittens levend en al tegen haar buik werden gedrukt. Voor de zekerheid legde ze haar staart over de twee grote kittens heen na ze een tedere wasbeurt te hebben gegeven. Voorzichtig snuffelde ze aan de tweekleurige pelsjes, maar voelde de warmte van ze af stromen. Ze leefden en dronken en sliepen. Emotioneel legde ze haar kop bij de kittens en wierp een zijwaartse blik op Acefray, die de gestorven kitten nog bij zich moest dragen. "Geef ze een naam" Het was stel en zijn stem klonk zo zuiver en duidelijk. Dit zou de laatste keer zijn dat hij zo tegen haar zo kunnen en mogen spreken. "Een zo mooi als ze zijn" Ze knikte zachtjes. "Het katertje noem ik Lightkit en het poesje Burningkit." Ze wierp een blik op Ace, een zo verliefd als ze was op de kater en gaf hem een diep en gemeend kopje.
Maar het moment werd gebroken door haar broer, die als een soort waakhond naar binnen was gekomen en ze glimlachte zachtjes bij zijn woorden. "Ze zullen vast heel erg trots zijn op hun grootse oom." Glimlachte ze, zwakjes van de grootse daad die ze zojuist had moeten doen. Acefray kwam in haar buurt liggen en ze richtte voorzichtig haar blik op de kleine gestorven kitten. Ze slikte zwijgend. "Blijf, alsjeblieft." Ze keek hem met grote blauwe ogen aan, bijna smekend. Dit zou hun laatste nacht zijn, hij moest zijn kittens helpen bewaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Last glance 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 20:13

De kater keek van Running naar Ace, en weer terug. Dat was het moment waarop hij plots begreep dat hij een moment vernietigd had. Zijn ogen werden groot en zijn mond viel even open. "Ik eeh," Mauwde hij onhandig, en met een verontschuldigende blik gaf hij Running nog een lik over het hoofd. "Ik kom later wel terug," mauwde hij zacht, en glimlachte nog eens bij het aanzicht van de kittens. Daarna liep de kater naar zijn vriend, waar hij even zijn voorhoofd tegen diens drukte. Een blijk van medeleven, zowel voor de kitten als voor het feit dat het de laatste nacht voor hem zou zijn. "Make it count," Knipoogde hij wat meewoedig naar de nieuwe medicine cat, en draaide zich toen om. Om vervolgens de den uit te lopen.

OOC: Topic uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
Last glance 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimezo 25 jan 2015 - 22:00

Ace had het gevoel van binnen alsof hij heel het bos zou leegdoden als hij zo Running en de kittens kon beschermen. Maar zo makkelijk was het niet. Hij was zelf de oorzaak van de problemen van het gezin. Hij sloot zijn ogen bij het horen van hun namen. Lightkit hun zoontje en Burningkit voor hun dochter. Zo mooi.. Hij zag de brandende lichtjes weer voor zich in het duister van de nacht. Deze kittens zouden ook zo mooi branden in de schaduw van hun clan. Hij wist het zeker. Ze leken immers op hun moeder. Hij lachte oprecht en keek naar de poes. Zijn ogen zacht maar liefdevol. Plots voelde hij de kop van Tall tegen de zijne en snorde zachtjes maar dankbaar. Dat zou hij zeker doen, ervan uitgaand dat zijn vriend doelde op hij en Running. Maar hij had nog wat anders te doen, al weerhielden Runnings woorden hem hiervan. Zuchtend keek hij naar haar en de al vertrekkende kater. "Hij heet Tallkit" waren zijn zachte woorden, al eerder op zichzelf gericht. Erna hief hij zichzelf weer op en drapeerde zich naast de gevlekte kattin. Hij was lang genoeg om zowel naast haar te liggen en tegelijk zijn kop onder de hare te wurmen. Zijn snuit lag bij de kittens, vannacht was hij er nog voor ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Runningvole
Member
Last glance DPKsfdL
965
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender:
Rank:
Runningvole
BerichtOnderwerp: Re: Last glance   Last glance Icon_minitimevr 30 jan 2015 - 17:39

Haar broer gaf haar nog een lik over haar kop en besloot toen weg te gaan, nadat hij iets tegen Ace had gefluisterd. Het bleef even stil, maar de queen was dankbaar voor die stilte. Niet veel later werd er weer gesproken. Een naam. Tallkit.. Runningvole richtte haar blik op de kleine, levenloze kitten en knikte. Niet willende om te praten, want haar stem zou er dan vervormd uitkomen. "Ja.." Murmelde ze toen met een licht krakende stem.
De kater kwam bij haar liggen en zacht snorrend legde ze haar kopje tegen hem aan en gaf hem een lik over zijn wang en legde haar staart teder op de twee kittens. Ze wilde de stilte en het moment van rust niet verpesten door iets te zeggen, dus drukte ze zich dichter in de dikke vacht van de gestreepte kater en ademde zijn geur nogmaals in. Dit moment.. hier moest ze van genieten. Het was het laatste moment samen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Last glance
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: