It's time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintwhisker
StarClan
It's time DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: It's time   It's time Icon_minitimema 9 mei 2011 - 12:07

Mintwhisker opende haar ogen langzaam en knipperde even een paar keer met ze tegen het licht dat op haar gezicht scheen. Ze keek even naar haar buik die ondertussen al aardig dik was geworden en het zou dan ook niet lang meer duren voor de kittens geboren zouden worden. Ze gaf haar buik even een paar likken en keek even naar de kampingang. Het zou nog wel even duren voor ze weer terug naar warriortaken zou gaan, maar gelukkig wist ze een beetje hoe het ging, want dit zou niet haar eerste litter zijn. Plotseling schoot er een pijnscheut door haar buik heen en ze kneep haar ogen even dicht. Kwamen de kittens nu al? Dat had ze nog niet helemaal verwacht, maar ze wist dat er niks aan te veranderen viel. "Kan iemand Eagleheart en Leopardstrike halen, want de kittens komen." Zei ze tegen niemand in het bijzonder terwijl ze haar ogen dichtkneep tegen een nieuwe wee. Ze hoopte dat het niet te lang zou duren voor Leopardstrike en Eagleheart er waren, maar dat kon ze alleen maar hopen en afwachten dat ze ook echt er zouden zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eagleheart
Member
It's time DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: It's time   It's time Icon_minitimedo 12 mei 2011 - 10:50

Eagleheart was aan het jagen. Hij hoorde een muis rittselen in de bossen. Hij ging in sluip houding, sprong, en lande op de muis. Hij doden de muis, zonder dat de muis een kik gaf. Hij trippelde met de muis naar het kamp. Hij legde de muis neer en ging zitten. "Kan iemand Eagleheart en Leopardstrike halen, want de kittens komen." hoorde hij ineens. HET WAS MINTWHISKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hij rende in volle sprint naar haar toe. 'Rustig Mintwhisker, ik ben bij je!' Zei Eagleheart. Hij ging naast Mintwhisker zitten en probeerde haar gerust te stellen. Hij gaf Mintwhisker een lik over haar kop. 'Het komt allemaal goed' Zei Eaglehaert. Ze keek Eagleheart geruststellend aan. Hij wist zeker dat alles goed kwam! Ze keek naar buiten en riep om de medicijn kat. Daarna keek hij weer naar Mintwhisker.


It's time 2uosw0z
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintwhisker
StarClan
It's time DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: Re: It's time   It's time Icon_minitimedo 12 mei 2011 - 17:45

Mintwhisker voelde een nieuwe wee komen en kneep haar ogen dicht tegen de pijn. Hoe alng zou het nog duren voor de eerste kitten er was, want ze wist niet of ze dit lang uit zou houden. Ze zag dat Eagleheart de nursery in kwam en ze voelde zich wat meer opgelucht, maar het ging meteen weer weg toen er een nieuwe wee kwam. "Rustig Mintwhisker, ik ben bij je!" Hoorde ze Eagleheart zeggen. Ze voelde dat hij haar een lik over haar hoofd gaf en haar probeerde gerust te stellen. Hij had makkelijk praten! "Het komt allemaal goed!" Ze hoopte dat hij maar gelijk had, maar dat was niet hetgene waar ze nu aan wilde denken. Een nieuwe wee kwam en het was al heftiger dan die daarvoor, uiteindelijk kwam er nog een heftige wee en de eerste kitten was geboren. Ze bekeek de kitten even snel en zag dat het een katertje was, ze wilde het een lik geven, maar een nieuwe wee kwam en ze ging weer liggen. Ze hoopte maar dat Eagleheart de kitten zou gaan likken, ze wist bijna wel zeker dat hij het zou gaan doen, maar dat was nu even haar zaak niet.

(Dit is Sweetkit)
Terug naar boven Ga naar beneden
Sweetkit
Member
It's time DPKsfdL
3

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Sweetkit
BerichtOnderwerp: Re: It's time   It's time Icon_minitimeza 21 mei 2011 - 20:46

De ruimte werd steeds kleiner en kleiner. De kleine; nog ongeboren; kitten probeerde te miauwen, maar hij kon het nog niet. Hij wist allereerst nog niet hoe hij moest ademhalen. Sweetkit stampte af en toe eens tegen de buikwand van zijn moeder, om meer plaats te krijgen, maar hoe meer hij schopte, hoe minder plaats hij kreeg. Totdat hij plotseling veel minder plaats kreeg. Zodra de kitten terug plaats kreeg, probeerde hij om adem te halen. De kleine kit piepte zachtjes, terwijl hij achter adem snakte. Hij voelde hoe iemand hem oppaktte, en hem verlegde. Tegen een warm iets. Hongerig ging hij op zoek naar iets om van te eten. Het was een hele zoektocht vooraleer hij één van de melktepels van zijn moeder gevonden had. Maar toen Sweetkit ze gevonden had, begon hij er gulzig van te drinken. Al vrij snel had hij genoeg met drinken, en viel in slaap tegen de warme buik van zijn lieve moeder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Eagleheart
Member
It's time DPKsfdL
67

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender:
Rank:
Eagleheart
BerichtOnderwerp: Re: It's time   It's time Icon_minitimedi 7 jun 2011 - 16:10

Eagleheart keek gespannen naar Minthwisker. Hij zag het eerste kitten. Het was een katertje. Eagleheart pakte het katertje en legde hem bij Minthwisker en begon hem schoon te likken. 'Goed zo rustig' Zei Eagleheart om Minthwisker gerust te stellen. Hij Stopte met likken tot het kitten schoon was.Hij keek snel even naar buiten. Het licht scheen naar binnen. 'Het gaat goed' Sprak Eagleheart gerust stellend. Hij hoorde buiten de wind door de bomen waaien, waardoor de bladeren ritaselde. Waar bleef de medicijn kat nou??!! Hij concentreerde zich of Minthwisker. De medicijn kat was toch gewoon in het kamp?? Waar bleef ie dan?! Dalijk lwam het niet goed!! Hoe kon hij dat nou denken! Hij wist dat het goed zou komen wist hij zekker... maar als het fout ging... NEE het ging niet fout zekker weten!


It's time 2uosw0z
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: