A good night rest (Open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A good night rest (Open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Otterflight
StarClan
A good night rest (Open) DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: A good night rest (Open)   A good night rest (Open) Icon_minitimezo 1 maa 2015 - 18:32

Diep in slaap had de kattin in de Nursery liggen slapen. Ze was doodmoe en nog altijd aan het bijkomen van de bevalling. De geluiden van buiten waren gedempt door de wand en het schemerige licht zorgde ervoor dat ze lekker kon blijven soezen. Langzaam deed de kattin een oog open toen ze beweging voelde naast zich. Het zou niet lang meer duren voordat haar kittens de ogen open deden. Glimlachend opende ze haar amberen ogen verder en pakte Blackkit en legde Blackkit tussen haar voorpoten. Ze begon hem rustig te likken en murmelde zacht "I hope you will open your eyes soon. For your brothers and sister too" waarna ze kort ophield met het likken van hem en op hem neerkeek.

OOC:1e post voor Blackkit, daarna open (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blacksheep
Member
A good night rest (Open) DPKsfdL
Bunny
50
Actief
"And after the rain, there's a rainbow, but all of the colors are black. It's not that they aren't there, it's just imagination they lack."

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blacksheep
BerichtOnderwerp: Re: A good night rest (Open)   A good night rest (Open) Icon_minitimedi 10 maa 2015 - 18:11

De kleine, nu nog onschuldige kitten lag rustig te slapen naast zijn siblings; Af en toe bewoog hij eens in zijn slaap, maar buiten het op en neer gaan van zijn buikje als hij ademde was hij grotendeels bewegingloos. Opeens werd hij opgepakt, en als de lichte slaper die hij was werd de zwarte kitten meteen wakker. Natuurlijk opende hij zijn oogjes niet, dat was nog niet voor nu. "I hope you will open your eyes soon. For your brothers and sister too", klonk de stem van zijn moeder. Hij verstond de woorden nog niet, maar hij piepte als om te tonen dat hij haar hoorde. Blackkit's stem was nu nog hoog, maar dat zou misschien niet zo blijven. Hij piepte opnieuw toen hij zijn moeder's tong over zijn rugje voelde gaan, en kroop dichter naar haar toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Otterflight
StarClan
A good night rest (Open) DPKsfdL
Rebecca
2487
Actief
Paint the sky, make it yours

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Otterflight
BerichtOnderwerp: Re: A good night rest (Open)   A good night rest (Open) Icon_minitimewo 1 apr 2015 - 18:07

Blackkit begon te piepen toen ze tegen hem gesproken had. Haar amberen ogen stonden warm terwijl ze keek naar haar kleine kereltje. Het was nu nog een klein katertje maar binnenkort zou hij groter worden en ouder. Haar hart kromp even ineen bij de gedachte dat ze hen niet meer naast haar zou hebben liggen. Toch was het ook wel weer zo dat ze de Clan zouden gaan versterken. Ze snorde zacht en gaf hem nog een lik over zijn oren. "Soon you will see the world" murmelde ze en keek naar het zwarte katertje. Viperkit bewoog naast haar en Hiddenkit kroop langs haar op zoek naar melk. Ze snorde zacht en genoot van de warmte van haar gezinnetje om haar heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A good night rest (Open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: