het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Divepelt
Member
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20moons
Gender:
Rank:
Divepelt
BerichtOnderwerp: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimewo 4 maa 2015 - 17:07

Dit verhaal gaat over Divepelt toen hij een kitten was. Zijn moeder had hem in de steek gelaten en hij moest voor zichzelf jagen. Hij wordt hiet beschreven als Divekit en is hier nog zwerfkat.

Divekit wandelde door het bos, opzoek naar eten. Het mocht dan Bladkaal zijn, toch was er veel te eten. Opeens rook hij een onvertrouwde geur, een brandlucht! Hij wou wegrennen maar hij stond met al zijn poten vastgenageld aan de grond. De vlammen schoten op hem af en kwamen onder zijn voeten. Even voelde hij niets meer, maar toen schrok hij wakker. 'Het was maar een droom;'dacht hij. Zijn blauwgrijze pels was helemaal nat en hij herinnerde zich dat het gister geregend had. Hij rook een muis en zakte in de sluiphouding. Hij sprong op de muis, maar die had hem al gehoord. De muis was in zijn hol gekropen en hij was er ook niet uit te krijgen. Divekit was nog erg speels omdat hij nog een kitten was, maar hij kon ook al goed jagen, beter dan een gemiddelde kitten. Hij liep door naar de rivier en rook een beetje om zich heen, het was rustig en zodra hij de geur van andere katten rook, zakte hij in de sluiphouding en bleef liggen tot ze voorbij waren. Bij de rivier aangekomen ging hij drinken en er kroop een vis in zij bek. Dat was niet erg fijn, al had hij nu wel te eten. Hij opende zijn bek en gooide de vis op het droge, waarbij hij hem doodsloeg en opat. Maar toen het begon te sneeuwen, kroop hij onder een steen. Divekit dacht dat het regen was, want hij had nog nooit sneeuw gezien, dus ging hij onder de steen zitten. Maar toen de aarde wit begon te kleuren, ging hij erin spelen. zijn dikke pels beschermde hem tegen de kou. Het kwam nog niet bij hem op dat hij op een kleine open vlakte goed zichtbaar zou zijn. De kleine kitten schrok erg toen er ineens een havik boven de open plek vloog en toen hij wou weg rennen dook de havik neer, Divekit werdt gegrepen door de klauwen van de havik . Divekit kon in de poot van de havik bijten en hij liet los. Divekit kroop onder een steen maar was zwaar gowond door de val. Maar hij schrok erger toen er ineens een kat voor de grot stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimewo 4 maa 2015 - 18:01

Om te beginnen wil ik zeggen dat ik het een erg leuk stuk vind (: Het loopt vlot door, en is ook duidelijk geschreven. Als tip zou ik voor je hebben dat niet alles in een en dezelfde post hoeft te gebeuren, je had hem ook in deze post alleen naar de beek kunnen laten lopen, en dan verderop in het verhaal het bijvoorbeeld gaan laten sneeuwen, verder moet het allemaal wel een beetje realistisch blijven, aangezien vissen niet zo snel de mond van een kat inzwemmen, en een havik eigenlijk niet heel erg onder de indruk is van de beet van een kitten, maar dat zijn dingen waar je snel genoeg de hang van krijgt ;') Dit advies is natuurlijk veel makkelijker als er iemand is die reageert op je verhaal, dus ik join lekker (:

De kater was bezig met de jacht, wat verklaarde waarom hij in deze houding door het bos liep. Zijn neus en oren voelden aan als ijsstokjes vanwege de intense kou, en het zou hem niets verbazen als het zometeen zou gaan sneeuwen. Toch mocht dat hem er niet van weerhouden de muis te vangen die hij al een tijdje aan het zoeken was. Niet dat hij de hele tijd al een en dezelfde prooi volgde, maar juist dat hij belooft had een muis terug te brengen naar het kamp, en ook al had hij een vogel weten te vangen, de muizen hadden zich nog niet laten zien. Vandaar ook dat hij nu wat dichter bij het water liep, waar de beesten heen gingen om te drinken. Een muis moest ook drinken toch? Dan zou dit misschien niet eens de domste plek zijn om te zoeken, er was zelfs een soort klein hol onder een steen en- En bloed in de sneeuw.
De warrior stopte meteen met lopen, en proefde even in de lucht om te weten of het vers was. Dat was inderdaad het geval, en maakte dit nóg belangrijker. Hier ergens was een kat gewond, en wie het ook mocht zijn, die had hulp nodig.


het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit DPKsfdL
Anne
144
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
*Goldenpaw
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimewo 4 maa 2015 - 19:03

Dit is niet gemeen bedoelt, maar eigenlijk mag je niet eerst een zwerfkat zijn en daarna nog in een clan stappen. Ik moet eerlijk zeggen, ik had eerst ook zo'n post, daarin werd Goldenkit bijna vermoord door haar vader.. Dus ik heb hier ervaring mee. ik wil echt niet als zo'n betweter overkomen, maar het is wel waar.


het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit I1HGFgB

Do i turn left, when nothing is right?
        Or do i turn right, when nothing is left?


CLICK ME! >:3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Divepelt
Member
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20moons
Gender:
Rank:
Divepelt
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimewo 4 maa 2015 - 19:49

Bedankt nog voor de tips, ik ben net nieuw en ik moet dus nog veel oefenen.


'Help, help:'miauwde de blauw-grijze kitten. Hij was doodsbang voor die grote kater, maar alsnog had hij hulp nodig. Hij had al veel bloed verloren en hij kon amper opstaan. Hij likte het bloed van zijn poot af en hij dacht dat hij dood zou gaan. Hij lag er bewusteloos bij, en dat was hij ook. Ineens zag Divekit de wereld van die ochtend weer voor zich, het brandende bos, de vlammen onder zijn poten, maar ook iets nieuws: een groep katten. Hij kende ze niet, en hij wist niet waar ze vandaan kwamen. De enige die hem bekend voorkwam, was een blauw-grijze poes met een witte buik. Ze leek al oud, maar toch nog sterk. Het enige wat ze zei was:'ik ben je moeder, ik heb je niet in de steek gelaten, ik stierf door jou te verdedigen tegen 2 honden, ze hebben mij gedood, maar jullie leven nog. Ja ik zei jullie. Jij had nog een broertje en een zusje. Toen opeens vervaagde het beeld, Divekit werd wakker en zag weer de kater voor zich staan. Divekit vroeg aan hen of hij hem kon helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 17:12

Topics lezen helpt ook veel, mocht je tijdverdrijf zoeken ^^ Op die manier is het ook steeds duidelijker hoe het gaat in de clans enzo (:

Er weerklonk plots een stem, en helemaal op zijn hoede vanwege het bloed zwiepte de kat razendsnel om, waardoor een kitten in zijn gezichtsveld verscheen. Hij grinnikte even om zijn eigen stomheid, maar stopte er weer mee zodra hij zag dat het spoor van bloed naar de steen liep waaronder de andere kat gezeten had. Meteen was de kater weer op zijn hoede, en liep naar de jongere kat toe. "Gaat het wel?" Vroeg hij bezorgd, zijn poot zacht over het spoor latende gaan, van wie was het? Wacht. Waar had de kit over gesproken? Meteen keek hij weer naar het grijze katje, en zijn ogen werden groot zodra de warrior het begreep. Hij sprong op, en draaide in lichte paniek een rondje, hoe zorgde je ervoor een kat niet doodbloedde?!


het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Divepelt
Member
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20moons
Gender:
Rank:
Divepelt
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 20:07

De poot van Divekit was al minder aan het bloeden, al deed het nog veel pijn. Hij voelde ineens iets kriebelen op zijn vacht, toen trok de kriebel naar zijn neus. Hij keek het naar, en hij zag een klein beestje. Het was een klein spinnetje. Divekit schrok er erg van en probeerde de spin van zijn neus af te schudden, waarbij hij teveel druk zette op zijn bezeerde poot. 'Oke, je mag daar blijven zitten, als je maar geen vervelende dingen doet!':zei hij tegen de spin. De spin verstond hem natuurlijk niet, maar de kitten kon niets anders dan tegen het diertje praten. Toen de kater bij hem kwam, vroeg hij aan hem:'kan je een kat halen die verstand heeft van wonden?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimedo 5 maa 2015 - 22:23

Hij keek even met open mond naar de kitten die, net als hij, niet al te blij leek te zijn met het nieuws van een spin. Toch moest hij even bij zichzelf te rade gaan toen de kleine kitten zoveel dapperder was, en het beestje gewoon liet zitten. Tall keek even met grote ogen toe, en luisterde daardoor wat minder goed naar wat de ander vroeg. De poot leek nog wel te bloeden maar niet al te erg, dus hij had al opgegeven op het panieken. "Ehm, wat zei je?" Vroeg hij, zijn ogen nog steeds op de spin. Serieus?


het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Divepelt
Member
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20moons
Gender:
Rank:
Divepelt
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimevr 6 maa 2015 - 7:50

Het was een paar dagen later. Divekit werd wakker en voelde iets kleven. Hij keek naar zijn rug en zag dat een soort witte draad over zijn rug was gespannen. Dat moet die spin hebben gedaan: dacht hij bij zichzelf. De blauw-grijze kitten likte het spul van zijn vacht. Toen hij bij zijn gewonde poot was aangekomen, merkte hij op dat het witte spul zijn bloed tegen hield, dus liet hij het zitten. Toen zijn vacht gewassen was, probeerde hij op te staan. Dat lukte best goed. Hij had al twee dagen niets meer gegeten, en eigenlijk alleen maar zoutig water van de steen boven hem afgelikt. Er kwam al snel een geur van muis in zijn neusgaten. Hij sprong op de muis en doodde hem. Nu had hij wat te eten. Daarna liep Divekit naar de rivier om wat te drinken. Het was opgehouden met sneeuwen, maar de rivier was nog half bevroren. Hij duwde tegen het ijs en dat brak. Nu kon hij wat gaan drinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 21:07

Note: Timeskips (dus dat het de volgende dag wordt) moet je altijd overleggen met de ander ^^ + katten slapen niet voor een complete dag. Verder kan je eventueel proberen iets van de reactie te verwerken in je post ^^ Nu namelijk heeft degene die reageert niets te zoeken meer in het verhaal :')
Verder post je heel leuk!


het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Divepelt
Member
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20moons
Gender:
Rank:
Divepelt
BerichtOnderwerp: Re: het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit   het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 8:48

Oke, bedankt voor alle tips
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
het verhaal van divepelt als kitten, toen nog divekit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: RPG Training-
Ga naar: