Sin of pride 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sin of pride

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mazerunner
Member
Sin of pride DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Sin of pride   Sin of pride Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 9:25

Met een trotse uitdrukking op zijn gelaat, trippelde de gestreepte kater het kamp binnen. Dit was misschien wel zijn beste jacht ooit geweest. Sommige katten zouden hem misschien zielig ofzo vinden, maar hij was best wel trots. Hij had een paar veldmuizen, een kraai en een eekhoorn gevangen. Hij kwam vaak met lege poten het kamp binnen, wat nu gelukkig het geval niet was. De bruine tabby liet het grootste deel van zijn vangst op de prooistapel vallen, maar besloot dat hij recht had op de eekhoorn. Mazepaw liet zijn helderblauwe ogen over het kamp glijden. Zijn blik bleef bij de nursery steken. Het was er altijd zo warm. Zou iemand het erg vinden als hij daar zou gaan zitten? Vast niet. Met grote passen begaf hij zich richting nursery, waar hij ging zitten en vervolgens een hap van zijn prooi naar binnen werkte.

eerst HiddenkitSin of pride Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Hiddenkit',
Member
Sin of pride DPKsfdL
San or Wolfie
542
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moon
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sin of pride   Sin of pride Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 9:50Hiddenkit

Sometimes you just have to hide to find what you were looking for all along
Langzaam werd de kitten wakker uit haar slaap,Soms leek het wel alsof de wind haar wekte met moeite probeerde Hidden haar ogjes weer open te doen dat ging moeilijker dan gedacht,Waarom was zien zo veel moeilijker dan oren? langzaam trok de kitten zich om hoog ze was nog niet helemaal wakker met haar Amber ogen spitte ze de omgeving af haar broetjes lagen nog te slapen met een klein glimlachje op haar gelaat keek Hidden naar de rest van de kittens,Hopelijk werden dit haar nieuwe vrienden opeens begon een van haar oren naar achteren te draaien met een langzaame beweging draaide de kitten mee,Een bruine tabby kwam de nursery binnen met een raar rood achtig beestje in zijn bek geklemd,Snel kroop de lapjes poes in elkaar wie is dat wat moets hij?


Occ'Hidden is te bang om naar mazepaw toe te gaan x3© Isa

Terug naar boven Ga naar beneden
Mazerunner
Member
Sin of pride DPKsfdL
2815
Actief
Mazerunner
BerichtOnderwerp: Re: Sin of pride   Sin of pride Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 10:06

Mazepaw kreeg dat vreemde, onbehaagelijke gevoel waar je wel eens last van hebt als iemand je te lan g aanstaart. Wat onrustig keek de gestreepte apprentice om zich heen. Wat verder zag hij een gevlekte poes met amberkleurige ogen staan. De bruine tabby pakte zijn eekhoorn op en trippelde naar haar toe. "Hallo", miauwde Mazepaw, nadat hij zijn prooi op de grond had laten vallen en weer was gaan zitten. Hij was wel nieuwsgierig om te weten warom ze hem zo aankeek. Waarschijnlijk vond ze dat hij niet thuishoorde in de nursery, en dat was misschien wel waar.Sin of pride Mazerunneros
tnx Bunny :3
Stuff:

Terug naar boven Ga naar beneden
Hiddenkit',
Member
Sin of pride DPKsfdL
San or Wolfie
542
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moon
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Sin of pride   Sin of pride Icon_minitimeza 7 maa 2015 - 22:10

 De bruine tabby pakte zijn raar beestje en trippelde naar haar toe. "Hallo", Miauwde de kater,nadat hij zijn raare beestje op de grond had laten vallen en weer was gaan zitten. een beetje nieuwsgierig keek de bruine kater haar aan,Zwijgend keek Hidden de kater aan en dook alleen maar meer in elkaar ze kende deze kater helemaal niet straks wilden hij haar iets aan doen of een van haar broetjes iets aan doen! met een bang gezicht keek de lapjes de bruine tabby aan zwijgend.


flut ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sin of pride   Sin of pride Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sin of pride
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: