Ready 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ready

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seven
Member
Ready DPKsfdL
83
Actief
Seven
BerichtOnderwerp: Ready   Ready Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 9:31

Niet te geloven dat er echt katten waren die liever in dit vochtige, donkere bos wilden leven dan gewoon Bloodclan te joinen. Niet dat hij vond dat alle clans tesamen een nieuwe reuse-bloodclan moesten vormen, hij begreep het gewoon niet. Er was hier bijna geen prooi en er kwam maar weinig zonlicht door de bomen heen. Tussen zijn kaken hing een magere veldmuis, die voor Seven niet veel meer dan een mond vol vlees zou kunnen betekenen. De geur van Shadowclan drong zijn neus binnen. Dit zou waarschijnlijk op een gevecht uitdraaien, maar dat was ook precies waar hij op doelde. Hij had niet veel katten verwond in zijn leven, behalve als kitten. Bloodclankittens spelen altijd met uitgetrokken nagels.

eerst Ivypaw


Ready 24fn0g3
Time is the only thing that lasts for ever
PitaPata Cat tickers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivywing
Member
Ready ZAcrtqy
Daan
1072
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ivywing
BerichtOnderwerp: Re: Ready   Ready Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 10:20

Ze voelde hoe haar vacht wat omhoog kwam toen ze een vieze geur haar neusgaten in voelde komen. De geur had ze enkel geroken aan de andere kant van de borders, maar dit was midden op het ShadowClan territorium. Wat nerveus keek ze naar links en rechts, toevallig geen warrior in de buurt die dit zaakje op kon knappen? De fragiele, witte kattin voelde een akelig gevoel in haar maag, maar begon toen toch het geurspoor te volgen. Ze moest haar clan verdedigen, en dus ook vreemdelingen wegjagen van het territorium. Iets verderop zag ze een jonge, rode kater lopen die de duidelijke geur van BloodClan met zich meedroeg. Maar hetgeen wat haar het meeste zorgden baarde was dat hij een magere veldmuis had gevangen, midden in het ShadowClan territorium. Die prooi was bedoeld voor de clan, niet voor dit rode mormel. Omdat ze nog altijd wat onzeker was - en waarschijnlijk niet al te dreigend over zou komen met haar fragiele lichaampje - haalde ze een keertje diep adem en stapte de struiken uit, proberend een meer zelfverzekerde blik in haar ogen te halen. "Wat doe je op ShadowClan territorium?" siste de witte kattin en ze kromde haar rug een beetje, vijandig.


Ready D1pcPgx
❤️❤️❤️❤️❤️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seven
Member
Ready DPKsfdL
83
Actief
Seven
BerichtOnderwerp: Re: Ready   Ready Icon_minitimezo 8 maa 2015 - 10:50

"Wat doe je op ShadowClan territorium?", geen verrasende woorden. Eigenlijk precies wat hij verwacht had. "Shadowclan territorium?", miauwde de rosse kater quasi verbaasd. Hij was van plan om aan zijn acteer kunsten te werken vooralleer hij een gevecht begon. "Als dat zo is, moeten jullie echt duidelijker jullie gebied afbakenen", de vraag was natuurlijk nog of die witte haarbal hem zou geloven, als dat niet het geval was, zou hij meteen zijn nagels boven halen.


Ready 24fn0g3
Time is the only thing that lasts for ever
PitaPata Cat tickers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ready
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: