Are you trying to have a father? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Are you trying to have a father?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snowleap
Member
Are you trying to have a father? DPKsfdL
Ez
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 28 moons «
Gender:
Rank:
Snowleap
BerichtOnderwerp: Are you trying to have a father?   Are you trying to have a father? Icon_minitimema 9 maa 2015 - 20:14

»Snopleap
De poes likte haar witte vacht netjes en keek naar de vier kittens aan haar buik. Haar gedachten gleden al weer af naar haar ex partner, en dacht aan wat Airkit over hem gezegd had. Ze kon hem niet haten, ze hield veel van hem. Maar nu nog steeds? Ze wist het niet. Ze wist enkel dat hij hen nooit helemaal zou kunnen vergeten, vermits hij vijf kinderen achterliet bij haar. Hen oudste dochter, Foxpaw, die werd al haast een young warrior! Oke, nog niet helemaal, maar Snow liep wat voor op de zaken. En dan de drie laatste, die al bijna apprentices waren. Snowleap zuchtte en glimlachte zacht. Ze hield van al haar kittens, ook al waren ze halfclans.

»Voor Foxpaw, Airkit, Cinderkit en Asterkit.

---

»Airkit
Zijn amberkleurige oogjes opende zich, en hij keek rond. Hij zag meteen zijn moeder, en zijn siblings. Hij vroeg zich af of Foxpaw ook nog eens langs kwam. Hij bewonderde zijn grote zus, hij vond het geweldig hoe ze trainde en zo, ze was een voorbeeld voor hem. Hij kroop wat verder, en gaf een likje aan zijn moeder, waarna hij zich op duwde en zuchtte. Hij was nu al rind de vijf moons, en hij merkte dat hij gegroeid was.
[/font]


» I prepare for the noble war «
» I'm calm. I know the secret. I know what's coming «
» And I know no one can stop me. Not even myself. I kill people «
» I like. Some of them beg for their life. I don't feel sad. I don't feel anything «
Are you trying to have a father? 2rx7cj5
» It's a filthy world we live in, it's a filthy goddamn world and honestly I feel like I'm helping «
» To take them away from the shit and the piss and the vomit that run trough «
» The streets. I'm helping to take them to somewhere clean «
» There's something about all that blood man «
» I drown it «
» AHS «
Terug naar boven Ga naar beneden
Five
Member
Are you trying to have a father? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank:
Five
BerichtOnderwerp: Re: Are you trying to have a father?   Are you trying to have a father? Icon_minitimema 9 maa 2015 - 20:20

Ze voelde hoe haar moeder zich bewoog, zachtjes bewogen haar oren mee. Ze deed haar oogjes open en keek naar haar sibs. Normaal was ze zon ijskoningin, maar haar familie kon haar op een of andere manier ontdooien. "Mam? Wil je het verhaaltje van papa nog eens vertellen?" Het verhaal over hoe hun sneeuwwitte moeder hun vader had ontmoet was haar lievelingsverhaal geworden. Binnenkort zou ze apprentice zijn, natuurlijk was ze blij dat ze de nursery eindelijk kon verlaten, maar ze zou het warme gevoel van haar moeder wel missen. Als ze apprentice was zou ze bij de andere liggen in een koud mosnestje.


Are you trying to have a father? 2hzpv7o
Just take the pain,
and let that motherf*cker burn.

     

:
Terug naar boven Ga naar beneden
Cinderpaw*
Member
Are you trying to have a father? DPKsfdL
Caesar Emma II, but Emma2 is fine as well
1195
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ღ
Gender:
Rank:
Cinderpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Are you trying to have a father?   Are you trying to have a father? Icon_minitimema 9 maa 2015 - 20:25

Naast haar bewogen haar sibs terwijl ze wakker werden. Stilletjes kneep ze haar oogjes dicht, hoe konden ze zo vroeg al opstaan? Waren ze gek? Het liefst van al bleef ze de hele dag bij haar moeder liggen, maar toch wou ze ook op ontdekking gaan. Het was elke dag weer een innerlijke strijd. Haar kitten-blauwe ogen keken de rest aan. "Mam? Wil je het verhaaltje van papa nog eens vertellen?" Vroeg haar calico zusje. Het was grappig hoe ze tegen andere katten ijskoud kon doen en bij hun was ze zo'n watje. Ook al wou ze eigenlijk niet opstaan, ze wou het verhaaltje wel horen. "Ja, wil je dat nog eens vertellen?" Miauwde ze slaperig, waarschijnlijk zou ze in de helft van het verhaaltje terug inslaap vallen, maar ze zou haar best doen om wakker te blijven!

~Mijn kat zit buiten met iets te spelen en het is zo grappig xD Sorry, moest ik even meedelen!


Are you trying to have a father? 262ky1w
Love when you're ready.
Not when you're alone.

››:
Terug naar boven Ga naar beneden
Airwisp
Member
Are you trying to have a father? DPKsfdL
Kip
1232
Actief
✦Innocence dies screaming, honey, ask me i should know✦

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Airwisp
BerichtOnderwerp: Re: Are you trying to have a father?   Are you trying to have a father? Icon_minitimema 9 maa 2015 - 21:25

De warme vacht van haar moeder en de bekende geur van haar siblings lieten haar zich veilig voelen. Het was fijn om een plaats te hebben waar je naar terug kon keren als je het even niet meer aan kon. En zo'n plaats gaf haar familie, en te zeggen dat ze daar dankbaar voor was was maar lichtjes uitgedrukt.
Dappledkit vroeg of Snowleap nog een keer over het verhaal van haar en hun vader wilde vertellen. Oo Cinderkit liet haar stem horen door te zeggen dat ze het hier mee eens was. Airkit hield zich stil, ze hield van het verhaal, maar ze mocht haar vader niet. Sterker nog, ze haatte hem, om eerlijk te zijn. Haar moeder was als een soort godin voor haar, hun vader had haar verlaten. En dat was voor haar een grote schande. Maar van verhalen hield ze wel. "En kan je ons daarna een ander leuk verhaal vertellen? Zoals toen jij een aprentice was! Jij hebt zeker ook veel avonturen beleeft!" Opwinding glansde in haar gele ogen.


Are you trying to have a father? Airos22
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Are you trying to have a father?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: