Kaboom?? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Kaboom??

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shadowrush
Elder
Kaboom?? DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 143 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Kaboom??   Kaboom?? Icon_minitimevr 20 mei 2011 - 10:52

Shadowkit lag nog steeds rustig te slapen tegen de buik van zijn moeder. Haar lange vacht en de zachte geur van melk waren hem al helemaal vertrouwd geworden. Hij had zelf net zo'n lange vacht als zijn moeder alleen was dat van hem zwart met een klein wit vlekje op zijn borstje. Zijn kleine pluizige staartje zwaarde heen en weer in een droom. Ook bewogen zijn pootjes alsof hij vocht en zijn oren wiebelde constant heen en weer.

'' Kom op Shadowstar! '' Riep zijn zusje dapper. Ze vochten samen tegen de ShadowClan katten. Ze waren hun territoria binnengedrongen en nu was het aan hen de taak om ze weg te jagen. Hij was nu de leider van zijn Clan en vocht mee net zoals de rest. Ze hadden ze al op de vlucht gejaagd toen de grote Windclankrijger een enorme sprong nam op een van de sterkste ShadowClan krijgers. Met machtige slagen van zijn klauwen trok hij wonden in de flank van de kat. Zo snel en zo krachtig als hij maar kon beet hij de enorme krijger in zijn nek en joeg hem daarmee met zijn staart tussen zijn poten terug naar waar hij vandaan kwam. Triomfantelijk keek de zwarte kater hem na maar had niet echt veel tijd om van zijn overwinning te genieten. '' HELP!!'' Die angstkreet deed hem omdraaien en hij zag dat zijn zusje zwaar in de problemen zat. Ze werd aangevallen door twee krijgers tegelijk. Meteen zette de zwarte kater zich af en rende razendsnel op haar af. Met een krachtige sprong viel hij de krijgspoes aan die zich op de rug van zijn zusje had vastgeklemd. Hij beet krijste woest en beet kwaad in de nek van de krijger. Zodra de kat losliet sprong hij weer bovenop haar en begon zijn flank te bewerken met zijn nagels. En ook deze stuurde hij met de staart tussen haar poten terug. Nu was er nog maar een krijger over en de grote kater beet in zijn poot om ook weg te jagen....

Zonder dat Shadowkit het zelf doorhad was hij overeind gesprongen in zijn slaap an had nu de voorpoot van zijn zusje in zijn kwek. Toen het kleine katertje zijn ogen opende merkte hij het en liet meteen los. Hij besefte dat, hij door het gesabbel op haar voorpoot, hij haar wakker had gemaakt en meteen gaf hij haar een stompje met zijn pootje, natuurlijk zonder zijn nagels uit te slaan. hij was nu vol enthausiasme en niemand die zijn energie kon temmen op dit moment. Zodra hij zijn kans zag sprong hij op haar rug en klemde zijn pootjes om haar heen. '' Mrauwrrr!'' Riep hij strijdlustig en probeerde zijn zusje om te halen. '' Geef je over!'' Riep hij er achteraan en mepte zijn zusje. Snel liet hij haar los en sprong achteruit. Terwijl hij achteruit sprong struikelde hij en viel tegen zijn moeders flank maar sprong meteen weer overeind met een onschuldige grijns. Hij keek zijn zusje aan en zwiepte wild met zijn kleine pluizige staartje.


[Windkit ;D]
[pb me als je er ook bij wiltwilt]


Laatst aangepast door Shadowkit* op zo 22 mei 2011 - 14:02; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Windkit
Member
Kaboom?? DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: pas geboren xD
Gender:
Rank:
Windkit
BerichtOnderwerp: Re: Kaboom??   Kaboom?? Icon_minitimezo 22 mei 2011 - 12:34

Windkit was rustig aan het drinken, Shadowkit had een droom zo te zien, hij ademde heftig en schreeuwde dingen in zijn slaap zoals:"Nee niet Windkit!!" , en "Grrr , dat zal je leren!"Windkit moest lachen , maar nog harder toen ie op haar poot ging sabbelen ze dee mee en deed alsof ze zich niet kon verweren tegen de grote Shadowstar... die hij beweerde dat hij was.Plots sprong Shadowkit op haar rug en brulde: '' Mrauwrrr!'' , iets later volgde: '' Geef je over!'' ."Nooit!", gilde Windkit, ze vond het best wel een leuk spelletje!Windkit sprong op de rug van haar moeder en deed alsof dat het een gigantische steen was."Ïk ben beter dan jij Shadowstar! ik ben fantastisch! ""Uche , uche",hoorde ze iemand zeggen. "Hey mama dat mag niet! dit is ons spelletje ! En jij bent een rots! Rotsen kunnen helemaal niet praten, en dan zeker niet nephoesten of lachen of praten! ", piepte Windkit. Haar mama speelde mee en deed weer gewoon de rots, tot ze weer in slaap viel."Hey, Shadowkit! We kunnen wegglippen! mama slaapt! Nu kunnen we eindelijk nog eens naar vierboom! ", fluisterde Windkit vol enthousiasme.Ze wachtte erg ongeduldig op het antwoord van Shadowkit. "Kom je nou nog mee of niet?" , vroeg ze . Ze stond al in het midden van de opening in het hol.


♥️~~Windkit~Greengrass~Goldheart~Snownose~~ ♥️♥ lolly's zijn gigantisch lekker ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadowrush
Elder
Kaboom?? DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 143 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: Kaboom??   Kaboom?? Icon_minitimezo 22 mei 2011 - 14:01

Shadowkit hield zich stevig vast aan de rug van zijn zusje. En dat nog zonder zijn nagels uit te slaan. '' Nooit'' Schreeuwde zijn zusje terug toen hij riep dat ze zich over moest geven. Zijn zusje had hem van zich afgekregen en was op de rug van hun moeder gesprongen. "Ik ben beter dan jij Shadowstar! ik ben fantastisch! " Shadowkit keek haar fier aan en keek even naar zijn moeder toen ze even kuchte. Hij grinnikte onschuldig en zwaaide met zijn pluizige staartje. Hij keek naar zijn zusje met een blik van haha-jij-faalt. "Hey mama dat mag niet! dit is ons spelletje ! En jij bent een rots! Rotsen kunnen helemaal niet praten, en dan zeker niet nephoesten of lachen of praten! " Piepte Windkit tegen hun moeder en Shadowkit wiebelde even met zijn oren. Dat was niet echt aardig om te zeggen. Zachtjes duwde hij even zijn neus tegen zjn moeder en keek Windkit aan. '' Ik zal altijd de beste zijn!'' Mauwde hij vol trots en stak zijn borst vooruit. Terwijl ze verder speedle viel het hem op dat zijn moeder gewoon weer in slaap viel. "Hey, Shadowkit! We kunnen wegglippen! mama slaapt! Nu kunnen we eindelijk nog eens naar vierboom! " Hij keek haar verbaasd aan. '' Maar dat mag van mamma helemaal niet!'' Stribbelde hij tegen, alhoewel hi eigenlijk graag mee wilde. Hij wilde het graag een zien daar. Hij keek even naar hun moeder en twijfelde zwaar of hij het wel moest doen. Maar toen nam zijn nieuwsgierigheid het over en hij keek naar zijn zusje die al bijna buiten stond. "Kom je nou nog mee of niet?" Vroeg ze ongeduldig. Shadowkitdacht nog een keer even na en vloog toen, nog voor zijn zusje een stap kon zetten naar buiten. '' Komop dan.'' Riep hij terwijl hij de open plek over stormde en ineens stilstond. Hij had nog niet beseft dat het zou opvallen als ze opeens het kamp uit rende. en dus zakte het kleine katertje door zijn pootjes en sloop heel zachtjes richting de kampingang. De zon scheen op zijn zwarte velletje en hij genoot er wel van. Hij keek even rond in het kamp. Er waren al veel Warriors wakker en Shadowkit betrapte zich erop dat hij een beetje naar de gespierde krijgers staarde. Ze waren allemaal zo groot, ervaren en vooral zo sterk. Later wilde hij de beste krijger van de hele Clan worden, dan Deputy en dan de grootste leider ooit. Hij keek even naar zijn zusje om te zien of ze hem al gevolgd was. Stilletjes sloop hij door de uitgang en schoot toen een bosje in om zijn zusje te verassen. Dus zodra ze dor de uitgang kwam zette hij zich af en sprong naar haar toe. '' Rauwrr,'' klonk zijn strijdkreet en hij klemde zichzelf weer stevig vast op haar rugje.


Kaboom?? S3HIJn

Kaboom?? EsObDFyKaboom?? UK1ajoIKaboom?? MKN7vHEKaboom?? LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Windkit
Member
Kaboom?? DPKsfdL
23

CAT'S PROFILE
Age: pas geboren xD
Gender:
Rank:
Windkit
BerichtOnderwerp: Re: Kaboom??   Kaboom?? Icon_minitimezo 22 mei 2011 - 14:33

Windkit wachtte erg ongeduldig af tot ployseling Shadowkit langs haar voorbij rende en riep : "Komop dan!"Windkit verschoot, ze had dit helemaal niet zien aankomen!
Ze rende de opening door en vond Shadowkit niet meer.Plots zag ze e prooistapel liggen, zou ze eens gaan proeven van een stukje vlees? Nee, best niet dat zou vast veel te erg opvallen.Waar was Shaowkit nou weer gebleven?Hij was vast al door de uitgang gelopen.Windkit tripplede er geruisloos op af. Plots hoorde ze iets, het leek wel of iemand naar haar gromde, ze herkende het geluidje, het was Shadowkit! Hij sprong op haar rug, maar Windkit was erop voorbereid en role om.Shadowkit viel eraf en Windkit zei: "Dat flik je me geen tweede keer broertje!"Ze liepen vreder naar vieboom, Windkit aan de leiding, zij wist namelijk nog hoe je erheen moest.


{open jij je reactie bij Vierboom Shadowkit? }


♥️~~Windkit~Greengrass~Goldheart~Snownose~~ ♥️♥ lolly's zijn gigantisch lekker ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kaboom??
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: