Take shelter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Take shelter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashdrizzle
Member
Take shelter 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Take shelter   Take shelter Icon_minitimewo 11 maa 2015 - 19:17

Een luie gaap gleed over zijn lippen en de grijze kater sloeg een keer met zijn staart. Voor zijn poten lag een dood vogeltje. Geen vangst, nee, juist niet. Het beestje had geprobeerd te vliegen, maar was ter aarde gestort. Aangezien er niet veel vlees zat aan het jonge schepsel, besloot de kater het vogeltje maar tussen een paar boomwortels te duwen met zijn voorpoot. Het was een jong beestje, misschien wat te vroeg geboren, en nu was zijn korte leventje al aan een eind gekomen. Wat triest.

OOC; Eerste post voor Icicleshard


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Take shelter VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
Icicleshard
Member
Take shelter DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank:
Icicleshard
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimewo 11 maa 2015 - 19:22

De rustigere tijden nu Bladkaal wat kalmeerde maakte dat de kat in opperbeste stemming was. Ze had de geur van haar broer Ashdrizzle gevolgd. Het was niet al te moeilijk hem te vinden, er was geen regen en geen sneeuw die de sporen uit wiste. Haar vriendelijke ogen stonden opgewekt terwijl ze tussen een paar kleine struiken door liep en bij haar broer ging staan. Het jonge vogeltje viel in het begin niet eens op. Totdat ze even naar de wortels keek. Prooi was nog steeds schaars en ook al was het vogeltje bijna niets waard, zou het toch kunnen helpen een mond te voeden. Haar ogen gleden omhoog naar haar broers gezicht. "Ash!" Zei ze vrolijk als een korte begroeting. Vaak in haar betere stemming korte ze zijn naam iets af. Haar kop hield ze even schuin, wachtend op zijn begroeting. Ergens was ze nieuwsgierig naar hoe hij zich voelde. "Hoe gaat het?" Vervolgde ze dan ook al gauw. Ze zou haar broer altijd bij staan als er problemen waren of hij zorgen had.


Take shelter Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Take shelter 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimewo 11 maa 2015 - 19:26

Hij was zo ingenomen door het kleine beestje, dat hij de aankomst van zijn zusje niet had opgemerkt. Toen een naam werd geroepen en even later het bekende verschijnsel aan zijn zijde stond, keek hij op. Meteen verscheen er een vrolijke glans in zijn blauwe ogen en gaf hij zijn zusje een kopje. "Hey Icicle." Snorde hij rustig. "Het gaat.. uh.. beter dan normaal." Grinnikte hij. "Met jou? Al kans dat die hopeloze katers mij tot een oom kunnen maken?" Grinnikte hij vervolgens met een knipoog.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Take shelter VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
Icicleshard
Member
Take shelter DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank:
Icicleshard
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimewo 11 maa 2015 - 19:32

De kattin grinnikte op het moment dat haar broer haar begroette. Een vrolijke glans stond in zijn blauwe ogen terwijl hij een kopje gaf. Zacht gespin verliet haar voordat ze glimlachte."Hey Icicle." Snorde Ashdrizzle rustig. "Het gaat.. uh.. beter dan normaal." Grinnikte hij. "Met jou? Al kans dat die hopeloze katers mij tot een oom kunnen maken?" Grinnikte hij vervolgens met een knipoog. Nu moest ze nog harder lachen, ja met haar broer kon ze wel altijd plezier hebben. Ze tikte hem heel even met haar staart aan terwijl ze sierlijk en een klein beetje plagerig verleidelijk om hem heen liep. "Goede vraag, broertje van me, goede vraag. Nee geen kater is beter dan mijn grote broer." Een plagerige grijns sierde haar kop nu en met ondeugend glinsterende ogen keek ze hem aan. Een ding wist ze zeker, het leven zou leuk zijn zolang haar broer bij haar zijde was. Ze wist niet wat ze zonder hem zou doen, behalve de clan dienen natuurlijk. Haar oren stonden opgewekt op haar kop, blij dat haar broer zich goed voelde. "Trouwens, we hebben elkaar al lang niet meer gesproken, nog wat mee gemaakt?" Vroeg de kattin kalm, in de tijden van bladkaal was iedereen erg druk met jagen. Haar kop hield ze even vragend schuin.


Take shelter Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
.Redpaw
StarClan
Take shelter DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank:
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimedo 12 maa 2015 - 23:31

De kleine rode poes liep door het kamp. Haar buik was aan het rommelen van de honger, maar ze had besloten dat ze nog niet genoeg honger had om wat te eten. Ze was best vrolijk, zonder enige reden en ze huppelde dan ook door het kamp. Het was niet erg druk, wat haar nog blijer maakte. Red draaide haar hoofd toen ze Icicleshard, haar (pleeg)moeder, zag lopen. Ze sloeg blij met haar staart en begon te rennen in haar richting, maar ze leek op het spoor te zijn van iets. Was ze iets aan het volgen? Nieuwsgierig en speels ging ze door haar knieën. De kitten bleef laag bij de grond met haar ogen tot spleetjes geknepen.
Na een lange tijd van volgen en achter bomen springen om uit zicht te blijven, keek de kleine poes om zich heen. Ze was zich ervan bewust dat ze het kamp uit was, maar ze begon bang te worden. De laatste keer dat ze het kamp uit was, was er niet veel goeds gebeurd. Alle geluiden om haar heen werden steeds enger en ze werd bang om haar moeder kwijt te raken en dan de weg kwijt te zijn. Een grote kraai zat te kijken vanuit een boom en met een wantrouwende blik bleef ze de vogel aankijken. Haar ademhaling werd steeds sneller en haar hartje begon harder te kloppen. De vogel bleef kijken naar haar. Was het bang voor haar? Nee, het was eerder andersom. Het klapte zijn vleugels uit en vloog weg. Uit schrik piepte de kleine poes zachtjes. Het dier wou haar niks aandoen. Een zucht ging door haar lijf. Geschrokken keek ze weer naar Icicle, en ja hoor, daar stond ze niet meer. Haar adem werd steeds sneller tot ze het zelf niet meer kon bijhouden. Waar was ze? Beter nog. Waar was het kamp of haar moeder? Even sloot ze haar ogen om haar ademhaling onder controle te krijgen. Daarna snoof ze in de lucht. De geur was er, maar waar het was was niet duidelijk. Ze stond er nog bevroren van angst, te bang om een stap te zetten. Ze mauwde luid om misschien een ander zijn aandacht te krijgen.

{Ben al lid van de SC. Alleen naam moet nog gekleurd worden & heb toestemming van Butter. ;3 }


Take shelter 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Take shelter 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimevr 13 maa 2015 - 7:24

"Goede vraag, broertje van me, goede vraag. Nee geen kater is beter dan mijn grote broer." De grijze kater snorde tevreden en krulde zijn staart vrolijk om zijn poten. "Trouwens, we hebben elkaar al lang niet meer gesproken, nog wat mee gemaakt?" Uh.. De grijze kater liet zijn kop wat schuin hangen. "Niet veel, je bent tante geworden, ik heb een partner en ja, ik heb een apprentice gekregen!" Grinnikte hij.
Plots klonk er een luid gemiauw en spitste de kater zijn oren. "Hoorde jij dat ook?" Mompelde hij, zijn stem wat verlagende voor het geval er ook nog iets anders in de buurt was behalve een kat.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Take shelter VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
Icicleshard
Member
Take shelter DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank:
Icicleshard
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimevr 13 maa 2015 - 13:59

De grijze kater, tevens haar broer, liet zijn kop wat schuin hangen. "Niet veel, je bent tante geworden, ik heb een partner en ja, ik heb een apprentice gekregen!" Grinnikte hij. Icicleshard grijnsde nu ook eventjes. "Mooi," Mauwde ze, totdat ze een geluid omving en stopte voordat ze kon zeggen wat ze wou. Die mauw, die klonk net zoals die van haar pleegkitten Redkit. Haar oren schoten omhoog en ze bleef even verstijfd staan. Ze merkte al snel op dat ook Ashdrizzle zijn oren had gespitst. "Hoorde jij dat ook?" Mompelde hij, zijn stem wat verlagende voor het geval er ook nog iets anders in de buurt was behalve een kat. Icicleshard knikte meteen. Ze zette zonder verdere woorden meteen de pas er in. Als ze gelijk had en het Redkit was, kon de kitten nu in gevaar verkeren. Al snel was ze op het juiste spoor, met kortdate en snelle passen liep ze door het gebladerte heen totdat een rood vachtje haar op viel. "Redkit," Zei ze met een zachte stem, tegen de kitten die ze onder haar bescherming had genomen. Ze hield haar stem expres zacht om de jonge kitten niet te laten schrikken, na nog eens twee passen ging ze naast de kitten staan, nu keek ze liefdevol maar toch streng naar de kitten. "Je weet dat je in het kamp hoort te zijn als ik aan het jagen ben." Haar stem klonk vriendelijk en rustig maar ze was toch duidelijk. Ze zou haar stem niet verheffen naar een kitten maar ze kon wel redelijk duidelijk zijn. "Ashdrizzle, dit is mijn kitten, Redkit. Redkit, dit is Ashdrizzle mijn broer." Ze zei expres niet pleegkitten en keek de grijze kater even snel aan, haar blik liet zien dat ze het later wel verder zou uitleggen.


Take shelter Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
.Redpaw
StarClan
Take shelter DPKsfdL
Dani(beest)
162
Actief

CAT'S PROFILE
Age: In Starclan, we don't count anymore. { 7 moons}
Gender:
Rank:
.Redpaw
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimeza 14 maa 2015 - 10:29

Al snel hoorde ze andere geluiden verder weg. Voorzichtig deed ze een stap naar de geluiden toe. Was het Icicle of misschien een andere clankat? Haar hoofdje stond vragend schuin. Een grote grijze poes kwam uit de bosjes voor haar. Eerst schrok ze, maar toen ze zag wie het was, ontspande ze zich."Redkit", zei ze zacht tegen haar. De kitten deed een klein sprintje naar de grijze poes. Met haar kop ging ze langs haar borst, om te laten zien dat ze blij was om haar te zien. Nu keek ze liefdevol maar toch streng naar de kitten."Je weet dat je in het kamp hoort te zijn als ik aan het jagen ben.". Het klonk duidelijk en direct. Red begon het warm te krijgen en stond met haar mond vol tanden naar haar te kijken."Sorry", zei ze zo zacht dat je het bijna niet kon horen. Verder wou ze niet praten, dus bleef ze kijken. Achter Icicle viel haar nog een grijze vacht op. Ze herkende hem van het kamp, maar wist zijn naam niet. Met een wantrouwende blik keek ze naar hem."Ashdrizzle, dit is mijn kitten, Redkit. Redkit, dit is Ashdrizzle mijn broer.", zei haar moeder om zichzelf duidelijk te maken. Beide wisten ze dat ze niet echt familie waren, maar het was een fijn gevoel als ze het zo zei."Hallo Ashdrizzle.", zei ze zacht tegen hem.


Take shelter 11w947c
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashdrizzle
Member
Take shelter 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 17:25

Zijn zusje wist blijkbaar wel wat er in de buurt was en zette het op een lopen. Ashdrizzle volgde haar, zo nu en dan zich nog wat afvragende wat er daar in de buurt was, maar toen hoorde hij een naam. Redkit? Hm, daar had hij nog nooit van gehoord? "Ashdrizzle, dit is mijn kitten, Redkit. Redkit, dit is Ashdrizzle mijn broer." De tabby keek zijn zus even verward aan. Sinds wanneer was ze zwanger geweest? De blik die hij echter de verduren kreeg door Icicle was genoeg om hem zijn kop te laten schudden en op de kitten af te laten lopen. "Hallo Redkit, leuk om mijn nichtje te ontmoeten." Glimlachte hij.


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Take shelter VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
Icicleshard
Member
Take shelter DPKsfdL
Butter<3
304
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender:
Rank:
Icicleshard
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitimewo 18 maa 2015 - 20:15

De kitten vlijde meteen tegen haar aan, een zacht spinnend geluid verliet haar borstkas dan ook. Ze was blij dat de kitten veilig was, ze was tijdelijk bezorgd geweest. De kitten had al een dood meegemaakt en dat verdiende de kitten niet nog eens, en Redkit had haarzelf in gevaar kunnen brengen. Haar blik verborg enkel de bezorgdheid. De kitten leek zich licht te schamen toen ze op haar kop kreeg, "Sorry" Piepte de kitten, zo zacht dat ze het nauwelijks kon verstaan, als het nodig is zou ze er later nog met de kitten over praten. Eerst maar eens met Redkit naar het kamp toe. Ze gaf de kitten een zorgelijke lik over haar kopje. "Kom dan brengen we je even naar het kamp." Ze glimlachte opgelucht naar Ashdrizzle toen de kitten hem begroette en hij terug groette. Ze was blij dat hij niet verder vroeg, hij zou later wel het hele verhaal horen. Ze pakte de kitten voorzichtig op bij haar nekvel en keek Ashdrizzle even aan. Met haar staart seinde ze haar bedoeling naar hem. Ze zouden beter de kitten het kamp in brengen. Omdat ze daar veiliger was.


Take shelter Oqex54
{Bedankt Foxpaw!}
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Take shelter   Take shelter Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take shelter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: