> Move 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 > Move

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
White
Member
> Move DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 months
Gender:
Rank: Apprentice
White
BerichtOnderwerp: > Move   > Move Icon_minitimedo 16 apr 2015 - 15:10

Zijn halflange witte vacht golfde bij de aanraking van een koele bries. Zijn blauwe ogen gleden even over het kamp heen, waarna hij regelrecht naar zijn den toeliep. Algauw baande hij zich een weg naar zijn nest toe en gaf hij zijn borstkas enkele stevige likken toen iemand zijn weg versperde. "Mag ik erlangs?" Klonk zijn stem toonloos, zijn ongewone ogen in die van de kat priemende die zijn weg blokkeerde. Om eerlijk te zijn hield hij niet zo van zijn Elite genoten. Hij had veel liever Kittypet gebleven, of zelfs een Clangeborene zijn geweest. Maar hij wist dat hij deze gevoelens beter niet tonen kon, aangezien de rest daar helemaal anders over dacht. Daarbij boeide het hem niet echt meer. Zolang hij maar kon eten en een veilige plek had om te slapen was hij content. Hiervoor moest hij geen vriendjes zijn met de Elite members. Laat staan dat hij vriendelijk moest zijn. Even sloeg hij zijn lange, pluizige staart van links naar rechts als teken dat zijn geduld begon op te geraken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
> Move
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp :: Young One's Tower-
Ga naar: