Why are you helping instead of laughing? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Why are you helping instead of laughing?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Battlecry
Member
Why are you helping instead of laughing? DPKsfdL
Miss Dreyar
577
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Take a guess, I dare to bet you are wrong...
Gender:
Rank:
Battlecry
BerichtOnderwerp: Why are you helping instead of laughing?   Why are you helping instead of laughing? Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 0:24

Zijn amberen ogen schoten weer open maar hij tilde zijn kop niet. Hij wachtte en luisterde tot de ademhalingen van alle andere apprentices duidelijk maakte dat ze allemaal sliepen voor hij weer omhoog kwam. Zijn coordinatie was al heel wat verbeterd, zelfs zo dat hij langzaam de den kon verlaten zonder ongelukken en dat scheelde hem ook weer een hoop uit te leggen want het eeuwige smoesje van, 'Ik kan niet slapen', kon hij moeilijk blijven gebruiken. Dan zou het op gaan vallen dat hij nauwelijks tijd in zijn nest spendeerde, maar meer buiten was. Toch werden langzaam de veranderingen iets beter zichtbaar op zijn lichaam. Niet dat zijn spiermassa enorm was gegroeid maar zijn ribben staken minder uit en zijn ogen begonnen zelfs weer te glanzen. Bovendien begon hij bijna een voorliefde voor de nacht te krijgen, daar leek hij helemaal overgegeven te worden aan zichzelf waardoor hij geen andere keus had dan zichzelf te verbeteren. Ook had hij vaak niemand om zich heen dus kon hij de meest stomme fouten maken die er bestonden zonder er een naar effect van te horen.
Stilletjes sloop hij het kamp uit en begon daar meteen weer harder te lopen, zijn kop geheven in de lucht. Vandaag zou hij zich echter focussen op een aantal andere dingen die hij had gezien. Misschien kon hij aantal technieken onder de knie krijgen zodat hij zich ten minste iets van kon verdedigen mocht hij zichzelf in de problemen helpen. In het midden van een open plek bleef hij staan en haalde even diep adem. Langzaam tilde hij een van zijn voorpoten op en probeerde zijn balans op drie poten te bewaren voor hij uithaalde met zijn poot en meteen zijn balans verloor. Hij rolde precies om aan de kant waar hij zijn poot had opgetild. Echter zette hij hem niet neer, wetend dat hij zich zou kunnen bezeren daarmee. Dus in plaats daarvan liet hij zich in een beweging over zijn rug rollen voor hij snel weer opstond en toch eventjes zacht grinnikte in zichzelf. Misschien was die actie nog helemaal zo slecht nog niet.- Eerste post voor Secretvoice


Why are you helping instead of laughing? F3ym53
Themesong:
Battle's daddy from a parallel universe:
keep calm and:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Why are you helping instead of laughing? DPKsfdL
Tess
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender:
Rank:
Secretvoice
BerichtOnderwerp: Re: Why are you helping instead of laughing?   Why are you helping instead of laughing? Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 1:19


Het nest naast Butter was leeg, de plek die ze voor hem hadden gemaakt was leeg terwijl de kater in het kamp nergens te vinden zou zijn. Maar dat gebeurde vaker. Voordat hij haar partner was sliep hij nooit in het kamp, hij spendeerde vrijwel elke nacht buiten het kamp, jagen, trainen, alles. Niemand lette meer op hem als hij dat deed. Hij was daar al mee begonnen toen hij een apprentice was, sindsdien was hij vrijwel altijd bezig, buiten het kamp. Het enige wat hij daar deed was zijn vangst droppen of zien of hij wat katten kon helpen maar daarmee hield het ook wel op, dat zou nu ook zeker niet veranderen. Tuurlijk hij probeerde nog meer te helpen maar dat had zeker niet daar mee te maken. Riverclan ging achteruit, waar je het ook de schuld va wou geven het was zo en dat ging niet zomaar verbeteren zonder dat er echt katten waren die goed hun best zouden doen. Een zucht gleed over zijn lippen terwijl hij zich omdraaide en de andere kant op begin te lopen.
Het leek een hele normale nacht voor hem te worden tot hij een geur rook, van een kater, opvallend sterk en vers. Even fronste hij en maakte zijn stappen automatisch stiller. Hij zou zich niet geheim houden, maar hij wou liever eerst zien wat deze kat uithaalde voor hij liet merken dat hij er was, zo konden op dit moment zeker geen verraders gebruiken. Hij stapte dichterbij en staarde door de bosjes naar de apprentice. Even fronste, het was voor hem niet normaal om een apprentice midden in de nacht hier te zien. Hij keek toe hij die probeerde te oefenen. Hij zag meteen al een fout toen de kater zijn poot optilde. Hij wachtte tot de kater om zou vallen maar hij maakte zijn rol eigenlijk best mooi. 'Probeer je poten iets verder uit elkaar te zetten' zei hij rustig terwijl hij uit de bosjes kwam en ging zitten, kijkend naar de apprentice.


Why are you helping instead of laughing? 2vihyx4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Battlecry
Member
Why are you helping instead of laughing? DPKsfdL
Miss Dreyar
577
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Take a guess, I dare to bet you are wrong...
Gender:
Rank:
Battlecry
BerichtOnderwerp: Re: Why are you helping instead of laughing?   Why are you helping instead of laughing? Icon_minitimedo 30 apr 2015 - 1:42

De grijze kater was zo verdiept in zijn eigen zaken dat hij niet op zijn omgeving meer lette. Zijn val ad hem dan wel laten grinniken maar er klopte iets niet waardoor hij zijn balans verloor de hele tijd. Met jagen had hij eindelijk de manier gevonden om balans te houden maar dit leek toch echt weer van een hele andere gradatie te zijn. Toch sprong hij bijna uit zijn vel zodra hij plots een stem hoorde die absoluut niet bij een apprentice hoorde. Daar kwamen de problemen al, dit ging Butterstar horen en hij zou waarschijnlijk een preek krijgen. Maar zodra de woorden van de kater begonnen door te dringen besefte hij dat het een tip was geweest en geen snerende opmerking. Langzaam kroop er een verraste uitdrukking in de ogen van de grijze kater terwijl hij zijn poten opnieuw goed neerzette en dit maal zijn achterpoten wat verder uit elkaar zette voor hij zijn voorpoot weer optilde. Het voelde iets vervreemd aan maar het leek voor hem stabiel te staan. Voor een tweede keer probeerde hij uit te halen met zijn poot en merkte dat hij nu wel tijd had om zijn poot neer te zetten maar nog niet stabiel stond. Meteen begonnen zijn hersens verder te werken en schoof hij voor een volgende poging zijn achterpoten nog iets verder uit elkaar, bijna vergetend dat er iemand anders stond te kijken. Zodra hij nu weer op drie poten stond leek hij helemaal goed te staan. Zodra zijn poot de zwaai maakte voelde hij wel hoe zijn lichaam meebewoog maar niet te ver een kant op schoot.
Hij zette al zijn poten weer neer en draaide zich langzaam naar de kat om te kijken wie het nu eigenlijk was die hem de tip had gegeven. Hij schrok toch weer even zodra hij zag dat het Secretvoice was, de partner van zijn eigen mentor. Hopelijk ging hij echt niet in de problemen komen hiermee. ''Dankje,'' Mompelde hij zacht en toch wat ongemakkelijk. Buiten Ghostpaw waren al zijn andere nachtelijke aanvaringen slecht geweest. Iedereen leek alleen maar te denken dat ze een lolletje konden hebben om toe te kijken hoe hij viel en het telkens opnieuw probeerde, wat het ook was. Maar niemand had hem ooit echt tips gegeven en zeker als hij kleine dingen van de vechttechnieken probeerde. Hij wist ook nog niet zeker of dit ook zo zou blijven of dat Secretvoice net zoals de rest zou verder gaan. Er was maar een manier om daar achter te komen, en dat was wachten en zien wat er ging gebeuren.


Why are you helping instead of laughing? F3ym53
Themesong:
Battle's daddy from a parallel universe:
keep calm and:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Why are you helping instead of laughing?   Why are you helping instead of laughing? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Why are you helping instead of laughing?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: