Truth or dare 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Truth or dare

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Truth or dare DPKsfdL
Luca
1091
Actief
“Spread your arms and always trust your cape.”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Walnutdrop
BerichtOnderwerp: Truth or dare   Truth or dare Icon_minitimewo 27 mei 2015 - 17:34

De slanke tabby was al vroeg op gestaan om te gaan jagen. Ze wilde vandaag eens flink wat binnen halen en wat trucjes gebruiken die ze van haar mentor geleerd had. Ergens tussen de struiken was ze in haar jachthouding gaan liggen en had al voor een tijdje een konijn in de gaten gehouden. En ze was van plan dat beest te pakken ook! Met een gevaarlijke sprong sloeg ze haar klauwen uit en sprong vlak achter het konijn zodat het weg begon te sprinten. Nu kwam het leukste deel, ze mocht de vervolging inzetten! Met flinke stappen en haar staart om het evenwicht te behouden haalde ze het konijn gemakkelijk in. Ondanks het litteken op haar hoofd was ze nog steeds vreselijk snel. Terwijl de poes terug liep zag ze een witte kater in haar ooghoeken. Het duurde even voordat ze doorhad wie het was, maar al snel zag ze dat het hun kersverse deputy was. Met het konijn in haar bekje liep ze op de grote kater af. 'Hmai' Miauwde ze met het beest tussen haar kaken geklemd. De meeste katten vertrouwde de deputy niet, maar zij had zichzelf beloofd niet te twijfelen aan de kater. Ook al was hij van binnen misschien niet helemaal zuiver, ze wilde hem niet te snel beoordelen. Al keek ze er wel voor uit.

Eerst Whitelion


Truth or dare 50rtcm
Walnut:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitelion
Dark forest
Truth or dare BBTakD
Bunny
2041
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Whitelion
BerichtOnderwerp: Re: Truth or dare   Truth or dare Icon_minitimedi 2 jun 2015 - 16:45

Hij had gezien hoe de jonge poes haar prooi besloop en toen achtervolgde, en hij zag dat ze het beestje pakte. De grote kater was tevreden met het niveau van hun kersverse warriors, dat betekende dat de ouderen het ook nog konden - en konden doorleren aan de jongeren. "Hallo, Walnutdrop", antwoordde Whitelion de poes, zijn stem tamelijk emotieloos, al speelde er een klein glimlachje rond zijn lippen. Niemand zou kunnen zeggen of het een echt glimlachje was, of niet, maar de kans was groot dat het een masker was. Hij moest vriendelijk gevonden worden door zijn clan, ze moesten hem vertrouwen. Zeker in tijden vna oorlog. "Goede vangst"


Truth or dare BBTWvM
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Truth or dare
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: