Wandered off 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Wandered off

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daylight
StarClan
Wandered off DPKsfdL
Bunny
462
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Daylight
BerichtOnderwerp: Wandered off   Wandered off Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 12:12

Zonder dat ze het besefte rende de lichtjes rosse tabby recht over de grens van Riverclan, door het kleine riviertje. Ze had niet eens gemerkt dat haar poten nat waren geworden, zo opgegaan in het gevoel van de wind in haar vacht dat ze was. het was pas toen Daypaw afremde en om zich heen keek, dat ze besefte dat ze geen idee had waar ze was. De geur van Riverclan suggereerde dat ze, in feite, in hun territorium was - en redelijk diep ook, aangezien ze het landschap absoluut niet herkende. Oh nee.. Hoe zou ze nu terug raken, levend?

Eerste post Warpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Warhound
Member
Wandered off B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Wandered off   Wandered off Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 12:28

Warpaw spurtte weg in een sprint die je normaal niet in Riverclan zou vinden. De wind trok aan zijn pels maar gefocust rende hij door. De waterrat voor hem begon een goede voorsprong te krijgen en had nog het voordeel ook dat hij zonder problemen over de rotsen heen kon klimmen. De calico moest echter goed uitkijken waar hij zijn poten plaatste. Tijdens de achtervolging klommen ze hogerop tot de rat een simpele keuze kreeg; springen van de rotsen af of opgegeten worden. Hij koos het eerste. Jammer genoeg voor hem wist de vreemde kater wel wat van springen af. Warpaw zette zichzelf af, vloog even de lucht in en ving de donkere waterrat tussen zijn kaken. Vastberaden beet hij door en richtte zich toen op een ietwat rommelige landing. Maar hey, hij kwam met vier poten op de grond terecht. Met een trotste blik in zijn ogen draaide hij zich om, om tot zijn verbazing een poes te zien staan die niet bij Riverclan hoorde. ‘Hamruff’ probeerde hij wat te zeggen met de rat nog in zijn mond, meteen stond er in zijn blik een onggeamuseerde uitdrukking dankzij zijn oncharmante actie.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Daylight
StarClan
Wandered off DPKsfdL
Bunny
462
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Daylight
BerichtOnderwerp: Re: Wandered off   Wandered off Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 12:31

Met een geschrokken uitdrukking op haar gezicht sprong de rosse poes achteruit toen er opeens een Riverclan kater voor haar landde. Sinds wanneer konden Riverclanners vliegen? De gedachte werd echter al snel verdrongen door paniek. Ze had niet verstaan wat de kater zei, maar de niet geamuseerde uitdrukking op zijn gezicht zei waarschijnlijk genoeg. De calico had een waterrat in zijn mond en leek van de rotsen gesprongen te zijn, waarnaast ze stond. Daypaw bleef verstijfd staan, niet wetend wat te doen en hopend dat de kater vriendelijk was..
Terug naar boven Ga naar beneden
Warhound
Member
Wandered off B4uocMP
James
588
Actief
“Please, touch me, I pray”


CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warhound
BerichtOnderwerp: Re: Wandered off   Wandered off Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 13:49

Warpaw keek rustig naar de poes voor hem. Een Thunderclanner. Alsof het nog niet genoeg was. Hij stond al bekent als een player bij beiden clans en hij had geen zin dat mevrouw roodkapje hier bij hem werd betrapt. Dus legde hij zijn waterrat op de grond en gooide er wat steentjes overheen zodat aaseters er niet bij konden. Hierna keek de calico weer op met een schuine grijns. ‘Hallo pop, ik moet je jammer genoeg zeggen dat Riverclan momenteel niet open staat voor mooie poezen’ sprak hij met een plagende knipoog. Want ja, ze bleef een vrouw, en hij kon het niet laten. Het was een zonde.


The extreme always seem to make an impression
Terug naar boven Ga naar beneden
Daylight
StarClan
Wandered off DPKsfdL
Bunny
462
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Daylight
BerichtOnderwerp: Re: Wandered off   Wandered off Icon_minitimeza 6 jun 2015 - 14:53

Haar frons werd dieper bij de woorden van de calico kater. Pop? Meende hij dat nou? In ieder geval leken zijn bedoelingen niet meteen.. Agressief, hoewel ze niet echt wist hoe te reageren op zijn plagende knipoog. In ieder geval versoepelde de houding van de slanke poes iets, en ietwat nieuwsgierig keek ze hem aan. Haar staart zwaaide ongemakkelijk heen en weer en ze wou zo graag dat ze gewoon kon vragen of hij haar de weg terug kon tonen, of zeggen waarom ze hier was in de eerste plaats.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wandered off
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: